Nokia N96 güncellemesi

yaqub86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar benim n96-yi en sonuncu guncelleme ile guncelledikden sora telfonda donmalar oluyo sistem karisiyo hatalar veriyo.sonuncu guncellemeden kabakki versiyonu guncellemek istiyorum ama olmuya telfondan yapanda bana yeni guncelenme yok diyo noki software updateden yapanda ise sonuncu yani bendeki guncelenme versiyonun veriyo . Ya ben evvelki guncellemeyi nasil yukleye bilirim 1 yardim lutfen

yaqub86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nokia updatede son guncelemeni veriyo

---------- Post added at 14:51 ---------- Previous post was at 14:51 ----------

ya yardim edecek 1i yokmu

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Ne yazdığını gerçekten anlamadım. :D Nokia Ovi veya Pc Suite kullan olmadı, Nokia'nın sitesinden son yazılım sürümü indirip kur. Olmadı telefonuna hard format at.

yaqub86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardes yani demek istiyorumku bene n96 nin guncelenmesini sonuncu versiyonu diyilde ondan evvelki versiyonu lazim ama nokia updater bana sonuncu versiyonu veriyo

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Jaf veya emu kullan bir önceki versiyonuna geri döndürebilirsin bunun için cep forum sitelerini araştır iyice.

SymPhoney

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

fatihcamli

Doçent
Reaksiyon puanı
0
nokia telefonlar pc suite ya da ovi üzerinden güncellenmez. Ek olarak yüklenen "Nokia Device Software Update" yazılımı ile güncellenir. link: http://www.nokia.com.tr/destek-ve-yazilim/yazilim/cihaz-yazilimi-guncellemesi
ben de n95 vardı yutdsından gelme 2. el güncelleyimdedim türkce destegi vermedi tekrar güncelledim nemesis programıylan türkece menü yuklendi. ve 6 defa yükledim sennasıl 1 kere yükledin tekra yükleyemiyorsun istedigin kadar Aynı seyi update edebilirsin ...
Nokia Software Updater bu programlan update edeceksin sınırsız yapabilirsin

akinov5

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Legal yollardan Nokia Software updater veya ovi Suite kullan. İllegal yollardan Jaf emulator veya Phoenix Service Suite kullan. Forum sitelerinden araştırırsan bulursun nasıl kullanılacaklarını. Bu arada Telefonuna eski sürümü kuramazsın.Yani downgrade yapılamaz.Kurarsın ama telefonun beyaz ekranda kalır. Bence yeni sürüm yok ise aynı sürümü yeniden kur.

Ayrıca Hafıza kartın varsa system ile ilgili dosyalarıda sil. Eğer ben bulamadım diyosan kendi verilerini yedekle hafıza kartını biçimlendir.