Büyük Ayıp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Selamlar;

Herkese merhaba bu konu sdn yönetimini aşağılamak için açmıyorum sadece böyle bir durumda olsanız siz ne yaparsanız merak ettiğimden ve bu yanlışın hatanın düzeltilmesi için yapıyorum hakkımı aramak için arıyorum artık yöneticilerinizden ÖM beklemekten ve cevap vermelerini beklemekten sıkıldım.Çünkü hepsi başına buyruk hiçbiri hakkımızı gözetmiyor şimdi diyiceksiniz ki ne oldu böyle ne oldu bana 27 martta bir ÖM geldi. Moderatörlükle İlgili başlığı altında öm'yi okuyunuz önce.

Merhabalar

Bilindiği üzere Photoshop alanına 2'niz de moderatör olabilmek için başvurdunuz.. Şuanda bölümün sadece 1 yöneticiye ihtiyacı bulunmakta.. Düşündük taşındık 1 Ay süreniz var arkadaşlar.. 1 Mayıs tarihine kadar en çok paylaşım yapan, Göz dolduranı aranızdan seçip yönetici olarak atayacağız.

2. Bir moderatör lazım olduğunda ise diğerinizi seçeceğiz arkadaşlar..

Yani kaybeden umudunu kesip giden olacak..

ShiftDelete.net yönetimi adına

by efsane

bende bunun gereğini derslerim ve imkanım zamanım elverdiği sürece yapmaya çalıştım aynı zamanda samilcan'da yapmaya çalıştı burdan sanırım kimse bölüme zararın dokundu diyemez veya kimse biz seni hiç çalışırken gördük diyeceğini sanmıyorum.Ancak sonuç ne oldu? 1 Mayıs günü bize bırakın kimin seçildiğini söylemeyi bir geri dönüş bile yapmadılar.bırakın 2.moderatör lazım olduğunda diğerimizi seçmeyi birimizi bile seçmediler işte artık benim sabrım taştı ben bu kadar lakayıt bu kadar sorumsuz bir site görmedim. Benim emeklerim nerde arkadaşımın emekleri nerde? Karar sizin ÖM aynen öyle aşağıda resminide paylaşıyorum .

sdn.png

Sadece Şunu Söylüyorum Üzüntü Duyuyorum.

Reaksiyon puanı
68
valla okurken bende üzüldüm.

Eğer bunun dışında farklı bir şey yoksa haklısın. Ama keşke öm yi atan kişinin adını ve avatarını sansürleseydin:)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Burada ayıp olan bir şey yok. Samilcan sınavları nedeni ile vazgeçtiğini söyledi. Daha sonra OnLT başvurdu. Ve OnLT seçildi..

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
adam haklı beyler buna benim söyleyecek sözüm yok yönetimin cevaplarını merakla bekliyorum...

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Burada ayıp olan bir şey yok. Samilcan sınavları nedeni ile vazgeçtiğini söyledi. Daha sonra OnLT başvurdu. Ve OnLT seçildi..

Dostum aşağıda kullandığın cümleye bakarmısın?Bu ÖM ikimize atılmış samilcan ile bana ! o vazgeçtiyse vazgeçmediğini belirtti bana otamatikmen benim olmam lazım anlatabiliyormuyum? Hatta 2.bir ihtiyaçta diğerimizi alıcakmıssınız kaybeden olmayacakmış filan diyordunuz.

Bilindiği üzere Photoshop alanına 2'niz de moderatör olabilmek için başvurdunuz.. Şuanda bölümün sadece 1 yöneticiye ihtiyacı bulunmakta.. Düşündük taşındık 1 Ay süreniz var arkadaşlar.. 1 Mayıs tarihine kadar en çok paylaşım yapan, Göz dolduranı aranızdan seçip yönetici olarak atayacağız.

Güzel kardeşim böyle haykıracağına önce bir forumun duyurular kısmına baksaydın :D
http://forum.shiftdelete.net/sdn-duyurulari/207197-yeni-moderatorumuz-onlt.html

Dostum şakamısın sen ya?

tr_alparslan

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Forumlarda böyle şeyler her zaman olr arkadaşlar. Biraz daha sabırlı davranmak gerekir.

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Asıl sen şaka gibisin kardeşim kimin seçildiğini bile söylemediler diyordun, söylediler sen görmemişsin :)

Dostum bana atılan özel mesajı okudun mu normal şartlarda ikimizden birinin seçilmesi gerekiyor hala anlıyamadın sanırım OnlT'nin değil yani yaptıkları ayıp zaten o konuyu tekrar oku .

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28

Çok şaşırdım ve bunu senden beklemezdim efsane . Kriptex yerden göğe kadar haklı o tarz konuya göre mod. seçme işlemi ancak basit ucuz forumlarda olur ha konu açması gerekir tabiki ilgi ve alakasını görmek için ama en çok kim konu açarsa falan bu tarz çok yanlış yakıştıramadım görev istifa desek yeridir.

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Samilcan bıraktı ise mod Kriptex olması gerekirdi. Kusura bakmayında ayıp etmiş yönetim:angry:

Reaksiyon puanı
2,148
Orasıda eğer photoshop bölümüne moderatör lazım olursa ikince kez mesela samilcanla ben başvurduk ya.Örnek veriyorum ben seçildim diğer bir ihtiyaçta ise samilcanı alıcaklar orda o kastediliyor.

Cümle biraz devrik sanırım :)

samilcan çekildiyse geriye sen kalıyorsun, bence de haklısın.

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Bu konu çok doğru samilcan çekildiyse 2. olarak kriptex olmalıydı sanırsam efsane başına buyruk olarak yazmış olmalı .

Ama altında shiftdelete.net yönetimi adına byefsane diyor.Dediğim gibi amacım sadece hakkımı aramak

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
kimin olduğu ile pek ilgilenmem ama madem böyle bir durum söz konusu,yönetim kanadı hatalı davranmış demektir.

ayrıca aynı durumda ben olsam ve "tamam sende mod ol" deseler kabul etmezdim :)

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Yapıcı bir şeyler söylemek isterdim ama @by efsane'nin kullandığı üslup ve tarz hoş değil gerçekten. Benim bildiğim ve hatırladığım kadarıyla SDN yönetimi moderatör başvurularını değerlendirip o şekilde gereken bölümlere başvuran adaylar arasından bölüme en faydalı olacağını düşündüğü adayı seçiyordu. Süper moderatörümüz ise adeta iki arkadaşı yarışa sokarcasına belirli bir tarihe kadar en çok paylaşım yapanı seçeceklerini söylemiş. Ben daha önce böyle bir şeye şahit olduğumu hatırlamıyorum. Bu tarz ifadeler SDN gibi büyük bir siteye yakışmıyor.

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Kriptex adlı arkadaş haklıdır bu konuda kim ne derse desin. Madem samilcan dersleri dolayısıyla moderatör olamayacağını belirtti ise 2.Kişi olarak Kriptex'in seçilmesi gerekirdi..

Reaksiyon puanı
68
Yapıcı bir şeyler söylemek isterdim ama @by efsane'nin kullandığı üslup ve tarz hoş değil gerçekten. Benim bildiğim ve hatırladığım kadarıyla SDN yönetimi moderatör başvurularını değerlendirip o şekilde gereken bölümlere başvuran adaylar arasından bölüme en faydalı olacağını düşündüğü adayı seçiyordu. Süper moderatörümüz ise adeta iki arkadaşı yarışa sokarcasına belirli bir tarihe kadar en çok paylaşım yapanı seçeceklerini söylemiş. Ben daha önce böyle bir şeye şahit olduğumu hatırlamıyorum. Bu tarz ifadeler SDN gibi büyük bir siteye yakışmıyor.

yani. kullandığı uslup çok yanlış.

Çok paylaşım falan önemli değil. önemli olan paylaşımının önemi. yani basit paylaşım yaparsın. birde çoğu kişinin bilmediği bir paylaşım yaparsın. yani paylaşımın içeriği önemli. dolaylı olarak o konuda (photoshop-tasarım) bilgisi daha fazla olanın seçilmesi daha mantıklı.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
tam anlayamadim ortada şık olmayan bi durum var gibi ama mesaj sayısı ve üyelik tarihine göre OnLT ilk tercih olmuş olabilir aklıma ilk gelen bu.

whiskers

Asistan
Reaksiyon puanı
10
yani. kullandığı uslup çok yanlış.

Çok paylaşım falan önemli değil. önemli olan paylaşımının önemi. yani basit paylaşım yaparsın. birde çoğu kişinin bilmediği bir paylaşım yaparsın. yani paylaşımın içeriği önemli. dolaylı olarak o konuda (photoshop-tasarım) bilgisi daha fazla olanın seçilmesi daha mantıklı.
Tamamen katılıyorum.
Ayrıca hiç sevmediğim bir olay olan bildiğiniz adam gayırma yapılmış. Bence gayet haklısın. Ben 1 ay boyunca yarışa sokulcam okadar emek vericem, Sonra moderatörün arkadaşı gelicek ve benim emeklerim sönücek daha neler.. Hiç yakışmamış bu foruma.

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Byefsanenin tek cevabından sonra hiçbir moderatör konuya girip cevap yazmamış.

Sizce arkaplanda bu konuyu mu tartışıyorlar ?

Şimdi her iki yönden bakarsak mağdur sıfatıyla konuyu açan arkadaşımız bir yöneticinin açıklamasına göre kendisinin haklı olduğunu savunuyor ve gidişat onu gösteriyor. Sanık sandalyesinde oturan Byefsanenin sonradan yazıdığına göre daha sonra OnLT başvurdu tekrardan ikinizi sınava tabi tuttuk ve OnLT kazandı dedi.

Yönetimin yani herhangi bir modun burada tekrardan bir açıklama yapması daha mantıklı olacaktır. Yoksa gece 2ye kadar herkes yazdıkça yazar sadece yazdıklarıyla kalırlar.

olympuskiller

Profesör
Reaksiyon puanı
7
kesinlikle kriptex haklı, daha önce de zaman zaman modlar hakkında şikayet vardı örnekse "bir mod kendi kafasına göre hareket edebilir mi" konusu, o konuda moderatörü haklı bulmuştum ; ama bu durum gerçekten farklı
by efsaneye de üslubu konusunda uyarı gelmesi lazım, moderatör ama sanki warez sitesi modu gibi davranarak hem yarışa sokmuş arkadaşları hem de haksızlığı savunuyor, yakın zamanda çözüme kavuşacağına eminim bu sorunun

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Kırmızılardan biri gelip açıklama yapması gerekiyor. Yeşilleri ve mavileri aşan bi durum. Gereken yapılmalı.

fatihcamli

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Evet 2 kişiden biri seçilecekti :D Araya >3. kişi gelmiş :D Onu almıslar .... Muhaaa Boşverya böyle işleri sen dersine çalış hem bide para vermiyorlarmış + Sigortasıda yokmuş:D
Bunlar boş işler kardeş.. Burda haklı olsan Alıcaklarmıseni hiç düşündünmü Eline negeceek Kocaman 0 gececek ....
Yalnız Yarışı kaybetmişşsin .... konunun bukadar büyümemesilazım

KIZILTEKE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Çok şaşırdım ve bunu senden beklemezdim efsane . Kriptex yerden göğe kadar haklı o tarz konuya göre mod. seçme işlemi ancak basit ucuz forumlarda olur ha konu açması gerekir tabiki ilgi ve alakasını görmek için ama en çok kim konu açarsa falan bu tarz çok yanlış yakıştıramadım görev istifa desek yeridir.
:clover:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...