En Son Ne Zaman Sevmiştin?

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
guvercin.jpg

Elin telefona gitmeden, gözün kapıdan ayrılmadan, en son ne zaman beklemiştin? Yüzüne o saf gülümsemeyi yerleştirip, sokaklarda amaçsızca yürümüştün? Etraftan görenlerin kendi kendine konuştuğunu sanmalarına aldırmadan, karşılaştığınız anda ilk söyleyeceğin cümlenin provasını ne zaman yapmıştın?

Ne zaman birinin varlığını yanında hissedebilmiştin? Canın sıkkın olduğunda başını koyacak bir omuz bulmanın değerini ne zaman hissetmiştin?

Kısa aralıklara, dar vakitlere bir öpücük sıkıştırmayı ve bunu dünyanın en güzel hediyesi saymayı ne zaman öğrenmiştin?

En son ne zaman, bir başkasında eridiğini ve tek vücut olduğunu, kendi benliğini bırakarak onda yaşadığını ve anlam kazandığını hissetmiştin?

En son ne zaman sürpriz yapmak için alışverişe çıkmıştın? Giyeceğin elbiseye karar verebilmek için bütün dolabı odanın içine yığmıştın?

Ne zaman hayatın anlamını sevgide bulmuştun? Kalbini acıtan geçmişten sıyrılarak, bütün yaşanmışlıkları bir kenara atıp, sanki ilk defa onunla yaşamaya başladığını düşünmüştün?

Ne zaman sokakta hiç tanımadığın insanlara selam verip, çocukların başlarını okşamıştın? Yağmurda ıslanmanın, karda üşümenin, güneş altında terlemenin seni hiç ilgilendirmediği vakitlerde, sevdiğini beklemiştin?

En son ne zaman birini sevmenin o mucizevi tadına ulaşmıştın? Şartları, kuralları, önyargıları, bütün bildiklerini yok sayıp; sadece sevmek için, en son ne zaman sevmiştin?

Candan Ünal

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Çok özledim bee.

Bunu yapmak zorunda değilsin hüzün :(

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
Anlamadım neyi yapmak zorunda değilim

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Hatırlatmak.

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
Hatırlamak için unutmak gerek...

NZT

Asistan
Reaksiyon puanı
2
o beni kabul etmesede herdaim seviyorum : ) oda memnun bende

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Ben En son ne zaman seviştin diye okudum ya , bende diyorum ne diyo bu :D

Çok oldu ya :D

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
daha yeni kalktım ya ondan galiba :D

bana da geç vakitlerde oluyor. :D neyse konuyu dağıtmayalım şutlamasınlar bizi, bir kahve falan iç de kendine gel. :D konudan kaçtım. :D

bu arada yazıda fena değilmiş, ben 1.5 ay önce başladım artık son safhalarına geldi aşk oluyor artık..

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
bana da geç vakitlerde oluyor. :D neyse konuyu dağıtmayalım şutlamasınlar bizi, bir kahve falan iç de kendine gel. :D konudan kaçtım. :D

bu arada yazıda fena değilmiş, ben 1.5 ay önce başladım artık son safhalarına geldi aşk oluyor artık..

eyvallah hocam , senin içinde hayırlısı olsun dostum:flowers:

---------- Post added at 13:42 ---------- Previous post was at 13:42 ----------

Hangisi çok oldu?:D:tt2:

ikisi de :D

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
hangisi çok oldu muhabbeti aynı Rıdvan Dilmen ile Saba Tümer'in milli olma konusuna döndü dün yazmayı unutmuşum. :D

ResuL27

Asistan
Reaksiyon puanı
23
ne zaman mutlu bir çift görsem; ''ayıp olmuyor mu arkadaşlar, acı çekiyoruz burada, biraz saygı lütfen!'' diyesim geliyor....

En Son Değilde İlk Ne Zaman Sevdiğin Daha Önemli Bence Çünkü Bir Kere Kapılmışsa İnsan Galiba Her Zaman Seviyor. Nitekim Yürek Yaşlandıkça Sevdan Gençleşiyor. Eğer Gerçekten Sevişsen... Daha Azı Sevgi Değil Beğenidir Sadece..

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
ben de en son ne zaman seviştin diye okuyanlardanım ve ne cevap versem diye düşünüyordum

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Sağdaki çubuğu kaydırırken konunun ismini En son ne zaman seviştin ? diye okudum :D Girip saydıracaktım :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
"Delisiyim o canına yandığımın vurgunuyum haberi yok"

var gerçi :D

hahah ne sevişgensiniz arkadaş :D