EasyPad e Android 3.0

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Yaklaşık 1 ay önce çıkmıştı bu ürün (ürün linki) ve SDN de inceleme videosu yayınlanmıştı. Tanıtım videosunda Ecevit Bıktım kesin olarak Android 3.0 yüklenebilir dememişti. Acaba aradan geçen 1 ay içerisinde böyle bir girişim oldu mu? Olduysa sonuçları paylaşabilir misiniz?
Ben yakın zamanda Exper Easypad almayı düşünüyorum ancak kafama takılan birkaç soru var.

Acaba bu cihaza Android 3.0 yüklenebilir mi?
Sizce bu ürüne 700 TL verilir mi?

Şimdiden teşekkürler.

oglcn554

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende easypad p10ang almaya karar verdim. Benimde aklımda bu soru var 3.0'a güncellenir mi?

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
hiç sanmıyorum. ancak söz konusu tabletler çin'den ithal olduğundan donanım özelliklerinden çindeki adını bulup gelişmeleri takip edebilirsin.

fakat benim fikrime göre çin malı hiç bir alete o para verilmez. biraz daha üzerine koyup ipad 1 alınabilir.

http://www.teknobiyotik.com/notebook-laptop-dizustu/tablet/apple-ipad-ios-9-7-wireless-coklu-dokunmatik-tablet.html

---------- Post added at 18:40 ---------- Previous post was at 18:23 ----------

inşallah bu ürün değildir adamlar model numarasını bile değiştirmemiş eğer bu ürünse :D
http://www.aliexpress.com/product-f...2MB-Dual-Cortex-A9-Android-2-wholesalers.html

msatic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hiç sanmıyorum. ancak söz konusu tabletler çin'den ithal olduğundan donanım özelliklerinden çindeki adını bulup gelişmeleri takip edebilirsin.

fakat benim fikrime göre çin malı hiç bir alete o para verilmez. biraz daha üzerine koyup ipad 1 alınabilir.

http://www.teknobiyotik.com/noteboo...ios-9-7-wireless-coklu-dokunmatik-tablet.html

---------- Post added at 18:40 ---------- Previous post was at 18:23 ----------

inşallah bu ürün değildir adamlar model numarasını bile değiştirmemiş eğer bu ürünse :D
http://www.aliexpress.com/product-f...2MB-Dual-Cortex-A9-Android-2-wholesalers.html

iPad'de çin malı :) Apple iPad'leri Çin'de ürettiriyor. Sanırım FoxConn üretiyor. Fakat Apple'ın kalite standartlarına ve kalite programına göre üretiliyor.

Çin'den gelen kötüdür vs böyle bir şey yok, üretim kalitesine, işçiliğe mühendisliğe bakar bu iş.

Çin size bir malı istediğiniz gibi istediğiniz fiyata üretir, çok kaliteli'de üretir, çok ucuz ve dayanaksız da üretebilir. Bu tasarlayan firmaya bağlı. Apple çok çok sıkı denetliyor orayı mesela.Sadece üretim orada.

Genelde işlemci gibi beyin takımı parçaları Japonya gibi ülkelerde üretiliyor.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
iPad'de çin malı :) Apple iPad'leri Çin'de ürettiriyor. Sanırım FoxConn üretiyor. Fakat Apple'ın kalite standartlarına ve kalite programına göre üretiliyor.

Çin'den gelen kötüdür vs böyle bir şey yok, üretim kalitesine, işçiliğe mühendisliğe bakar bu iş.

Çin size bir malı istediğiniz gibi istediğiniz fiyata üretir, çok kaliteli'de üretir, çok ucuz ve dayanaksız da üretebilir. Bu tasarlayan firmaya bağlı. Apple çok çok sıkı denetliyor orayı mesela.Sadece üretim orada.

Genelde işlemci gibi beyin takımı parçaları Japonya gibi ülkelerde üretiliyor.

bir ürünün çin de üretilmesi onu tamamen çin malı yapmaz. çin malı olabilmesi için işletim sisteminden mühendislğine kadar herşeyinin çinde yapılması gerekli. söz konusu aletin donanımı çinden, mühendisliği ve tasarımı çinden, android var ama sürücüler ve uyarlamalar yine çinlilerden. bu da cihazı çin malı yapıyor ve çinliler bu işi oldukça özensiz yapıyor.

ipad'de ise mühendislik ve yazılım amerikadan geliyor. çinlilere sadece toplama işlemi kalıyor. hammadde ve üretim planlamalarıda amerikada kaliteli olması üzerine planlandığı için büyük farklılık oluşuyor. çok sıkı denetlemesine gerek yok zaten çinliler ölümüne çalışıyorlar.

dolayısıyla nerede üretildiğinden ziyade kimin tasarlayıp planladığı önemli. eğer bir tablet çinden ithal ediliyorsa bunun anlamı ürün çinde planlanıp tasarlanmış ve türkiyeye zaten ürün halinde gelmiş demektir ve ben çinlilerin tasarladığı ve planladığı ucuz ürünlere hiç güvenmiyorum

msatic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fakındaysan bizde aynısını söylüyoruz zaten :)
Mühendislik süreçlerden oluşur, denetim de bir bakıma onun bir parçasıdır.