Benim Yapmış Olduğum Radyo Programı

TheStorm

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Bir Çoğunuz Daha Önce Yapmış Olduğum Storm Radio Hatırlayacaktır, Belkide Hatırlamaycaksınız:) Storm Radio'nun 2. Sürümünü Yaptım Biraz Amatörde Olsa, Görüşlerinizi Bildirirseniz Sevinirim.

Programın Resimleri:
ss1v.png

ss2gu.png

ss3a.png

ss4j.png

Programın Boyutu: 29 KB
DOWNLOAD: http://www.dosya.tc/indir/exPRqE/StormRadio.rar.html/http://www.dosya.tc/indir/exPRqE/StormRadio.rar.html

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Başarılarınızın devamını diliyorum hocam , denemek isterdim ama EXA Radyo programını bırakamıyorum bi türlü :)

Bu radyo kanallarının şu mms linklerini nerden bulabilirim acep dostum ya , ya da sende vardır paylaşabilirmisin ? :)

TheStorm

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Tabi; mms Linklerini Bulmak Düzenlemek vs. Hiç Kolay Olmadı, Linki Özelden Yolluyorum. :)

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Çalışma güzel tabi ki eksikler çok.. Geliştirmen dileğiyle.. :)

- Simge durumuna küçültme yapılmıyor

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Valla hocam ellerine sağlık fakat resimlerden anladığım kadarıyla Media Player kullanıyor. Media Player üzerinden her radyo dinleme girşimim hüsranla sonuçlanıyor nedense. Exa Radyo kullanıyorum, gayet güzel çalışıyor. Yani şu an için alternatif bir programa ihtiyaç görmüyorum.
Ama çalışmanı destekliyorum...

TheStorm

Asistan
Reaksiyon puanı
6

Önemli Değil, Başarılar :)

---------- Post added at 15:27 ---------- Previous post was at 15:23 ----------

Çalışma güzel tabi ki eksikler çok.. Geliştirmen dileğiyle.. :)

- Simge durumuna küçültme yapılmıyor
Teşekkür Ederim :)

Valla hocam ellerine sağlık fakat resimlerden anladığım kadarıyla Media Player kullanıyor. Media Player üzerinden her radyo dinleme girşimim hüsranla sonuçlanıyor nedense. Exa Radyo kullanıyorum, gayet güzel çalışıyor. Yani şu an için alternatif bir programa ihtiyaç görmüyorum.
Ama çalışmanı destekliyorum...

Hocam "Media Player Üzerinden Her Radyo Dinleme Girişimim Hüsranla Sonuçlanıyor" Demişsiniz, Nasıl Bir Hüsran? Kalite Yönüylemi, Yoksa Hata Felan mı Alıyosunuz? Deneyimleriniz Benim için Önemli, Teşekkürler.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Kalite yönünden problem yok ama bağlantıda sürekli kopmalar oluyor ve nedense media player üzerinden sadece radyo dinlerken cpu tavan yapıyor. Bu sorun sistemden kaynaklı büyük bir ihtimal, alternatifleri kullandığım için üzerinde durmuyorum. Başarılar...

Ens1252

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Wmp 12 nin mms yayınlarını oynatmıyor bunun gibi bir hüsrandan bahsediyor sanırım. Bende wmp 12 var mms ile yapılan yayın formatlarını çalıştırmıyor http ile olan yayınlar çalışıyor.Wmp 11 ile çok rahat mms yayınlar çalışıyor ama 12de çalışmıyor malesef :S

TheStorm

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Kalite yönünden problem yok ama bağlantıda sürekli kopmalar oluyor ve nedense media player üzerinden sadece radyo dinlerken cpu tavan yapıyor. Bu sorun sistemden kaynaklı büyük bir ihtimal, alternatifleri kullandığım için üzerinde durmuyorum. Başarılar...
Hocam Bilgileriniz İçin Teşekkürler.

---------- Post added at 15:50 ---------- Previous post was at 15:33 ----------

Wmp 12 nin mms yayınlarını oynatmıyor bunun gibi bir hüsrandan bahsediyor sanırım. Bende wmp 12 var mms ile yapılan yayın formatlarını çalıştırmıyor http ile olan yayınlar çalışıyor.Wmp 11 ile çok rahat mms yayınlar çalışıyor ama 12de çalışmıyor malesef :S
Daha Önce Hiç Böyle Bir Sorunla Karşılaşmamıştım ve Bu Tarz Bi Sorunu Hiç Duymamıştım, Bilgilendirdiğiniz İçin Teşekkürler

remeus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çalışmalarınızın devamını dilerim ;)