Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Evet ortak Real'liyik :D Bize benziyolar Barca maçları bizim Fenerbahçe maçları gibi oluyor :D

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Ağladıkça Bozkırlar Yeşerecek...

D'Artagnan

Asistan
Reaksiyon puanı
9
"Her şey muhteşem olacak" ümidi ileeee....

Hayat hepimize muhteşem günler getirsin dileği ile... :)

---------- Post added at 21:21 ---------- Previous post was at 21:02 ----------

NOT : Belirsiz bir süreliğine yokummm!

Herkese iyi forumlar şimdiden :)

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
~ ~ Çıksın artık be kalem, tek bir harf çiz bari. Vaktim olur zayi, etme böyle kırma yârini.. ~ ~

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bu işin peşini bırakmam. Kim olduğunu öğrenip dersini veririm. :wink:

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Kameraya poz veren kızın yanında bitip sırıtan Orçuna kızın gelişine çakmasını o kadar çok istedim ki o an:D

unattended

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Çünkü kavga çıkması gerektiğinde, hiç birşey yapamassın :) Ne yani saçını başınımı yolacaksın :D

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
bayanlar iyiler hoşlar ama şu tartışma konusunda hiç iyi değiller. :D bakalım yarın nasıl saldırı'ya uğrayacağım forumda ki bayan üyelerden. :4:

Reaksiyon puanı
189
bayanlar iyiler hoşlar ama şu tartışma konusunda hiç iyi değiller. :D bakalım yarın nasıl saldırı'ya uğrayacağım forumda ki bayan üyelerden. :4:

Daha önceki binlerce tartışmamın hiç birinde haklı olmama rağmen kazanamamama dayanarak hiç iyi olmadıkları konusuna kesinlikle katılabilirim :) Vallahi desteğim seninle :D

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Iletişimin fonksiyonları Gebeks

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
bir şeyin bitmesini isterken biri girer hayatına bitmesini istemezsin ve bu sefer daha da hızlı geçer o zaman..

elmalisoda

Profesör
Reaksiyon puanı
23
İnsanoğlu tamahkar olmadığı müddetçe hiç bir zaman tatmin olmaz hatta dünyanın en zengini bile olsa daha fazla güç ve zenginlik isteyen bir yapıya(nefse) sahiptir. Senin ilacın Tamahkarlık. Küçük şeylerle mutlu olmayı başarabilirsen, bundan büyük zenginliğin olmadığını göreceksin. İnsanların çok para kazanmaları, çok çalışmaları, çok zengin olmaları Mutlu ve huzurlu oldukları anlamına gelmez. Bence önce(!) Önceliklerini değiştir. Bu senin için değil hepimiz için geçerli. Ben sağlıklıyım, şunun gibi sıkıntılı değilim, sağlığım yerinde diyebilmelisin önce. Yani elindeki zenginliklerinin kıymetini bilmelisin önce.
Şair bir mısrasında şöyle demiş ; "Derdimi Dinledim, Derdimden İĞRENDİM... O'nun Derdini Dinledim, Derdimden İĞRENDİM"

Çok para kazanmam lazım, o kadar. Huzurun büyük bi kısmı paradan geçiyor. Hoşnut değilim bu durumdan ama malesef öyle. Şu şiir işinden hiç anlamadım zaten. Ama şair olsaydım eminim ben de öyle derdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...