Fire in Ice (Bay Grcn)

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Yaklaşık yedi yıldır amatör olarak, hobi amaçlı elektronik müzikle uğraşıyorum. İlgi alanım daha çok remix yapımıyla alakalı. Arada kendi müziğimi de yapıyorum. Geçenlerde nasıl bir ruh haline girdiysem böyle bir şey çıkardım ortaya. Paylaşmak istedim. İyi kötü eleştirilerinizi, yorumlarınızı bekliyorum. (Parçanın ismini kardeşim koydu. İsim koyma konusunda beceriksizim :) )

http://soundcloud.com/bengurcan/bay-grcn-fire-in-ice-original/s-8gUgA

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Hocam şimdi çıkmam lazım gelişte kesin bir yorumda bulunurum :)mesajım bulunsun .

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Hocam şimdi çıkmam lazım gelişte kesin bir yorumda bulunurum :)mesajım bulunsun .

Heh geldim :)

Eee öncelikle şunu söylemeliyim ki,7 yıl uzun bir süre.Başarılar dilerim sana devam etmeni isterim...

Parçaya şöyle bir göz gezdirince hoş bir parça olmuş.Parçan mix konusunda gayet iyi sesler boğuk değil,sadece tizler biraz açıkta o kadar...Ama parçan uzun olmasına rağmen sıkıcı olmuş.Baştan sona süregelen hep aynı bir melodi var.Geçişlerden hiçbirşey anlamadım,hatta belkide geçiş söz konusu değil.Seçilen sesler güzel.7 yıl gibi bir süreye vurulursa biraz baştan sarma bir parça olmuş.Ama benim gibi daha 3.yılını doldurmayan birisi için gayet tatminkar...:) Başarılar..

Nayırr flood oldu,birleştirin yahu ..:mrgreen:

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Aynen eleştirilerine harfiyen katılıyorum. Evet baştan savma çünkü dediğim gibi o anlık ruh haliyle 3-4 saatte çıkan bir parça. Tiz konusunda ses sisteminin tre tuşu kısık kalmış ondan biraz abanmşım. Aslında prograsive house tarzı parçaların geneli tekdüze gider. Bunlar genelde bu tarzı benimseyen dj lerin setleri için uygun parçalar. Progresive house aslında benim tarzım değil. Ama oluşturduğum melodi bu tarza daha uygun olduğu için bu kompozisyonu deneyeyim dedim. Zaten ilk ve sondur. :)
Senin de çalışmalarını dinlemek isterim. Hatta kendini geliştirmek istersen Dj Burak Zorlu ile tanışmanı isterim. Öğrencimdir kendisi. Mydonose Top 40'da 3. sıralara kadar yükselip kulağı geçen başarılı bir arkadaşımdır.
Yorumun için teşekkürler.

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Aynen eleştirilerine harfiyen katılıyorum. Evet baştan savma çünkü dediğim gibi o anlık ruh haliyle 3-4 saatte çıkan bir parça. Tiz konusunda ses sisteminin tre tuşu kısık kalmış ondan biraz abanmşım. Aslında prograsive house tarzı parçaların geneli tekdüze gider. Bunlar genelde bu tarzı benimseyen dj lerin setleri için uygun parçalar. Progresive house aslında benim tarzım değil. Ama oluşturduğum melodi bu tarza daha uygun olduğu için bu kompozisyonu deneyeyim dedim. Zaten ilk ve sondur. :)
Senin de çalışmalarını dinlemek isterim. Hatta kendini geliştirmek istersen Dj Burak Zorlu ile tanışmanı isterim. Öğrencimdir kendisi. Mydonose Top 40'da 3. sıralara kadar yükselip kulağı geçen başarılı bir arkadaşımdır.

Tekrardan başarılar :)

---------- Post added at 18:54 ---------- Previous post was at 18:39 ----------

Tekrardan başarılar :)

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
progressive olsun taş olsun:)

Progressive hayranıysan Dj Coslow, Dj Sarmek önerebilirim. Anatolian Beats Records yoğunlukla bu tarz parçalar üreten bir studio. Sound Academy Records falan bu konuda labelleri çok iyidir. :thumbup1: