jDownloader otomatik indirme sorunu

Actionmax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar,
jdownloader ile dowland yaparken doğrulma harfleri soruyor normalde bu işlemi otomotik yapması gerekmiyor mu? sabaha kadar açık bırakıyorum program veya eğitim çekerken bu harfleri girmediğim için sıkıntı yapıyor.
başka bir program varmıdır? veya bunun çözümü nedir fikri olan?

Ghost34

Profesör
Reaksiyon puanı
2
recaptha kodlarını elle girmeniz gerekiyor..(hotfile vb gibi sitelerde)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
ya premium kullanacaksin yada modeme reset attiracaksin baska caresi yok, captha kodlarini cogu zman ben bile cözemiyorum program nasıl cözecek.

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Hayır,captha kodlarını çözen program veya kod yok.Hotfile,uploaded.to gibi sitelerde yaşanılan en büyük sorun da zaten bu.
Hatta rapid linki bulsam onlardan indireceğim artık :D
Yalnız geçenlerde bir şey gördüm.JDownloader'a atılan bir eklenti.
Program captha kodunu internette bir foruma gönderiyor.(resmini)Forumlardakiler de o kodu yazıyor.Puanlama sistemine dayalı bir eklentiydi.Yani başkasının bir kodunu girersen +10 puan.Başkası senin kodunu girerse -5 puan gibi birşeydi :)

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
hepsini algılamıyor. anlaşılır olanları algılıyor. premium alırsan zaten böyle bir derdin kalmaz. onun dışında captha olmayan barındırıcılardan indir diyecemde rapid bir de duckload var galiba rapidi salla duckload bulursan indir captha istemiyordu yanlış hatıurlamıyorsam:)

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
hepsini algılamıyor. anlaşılır olanları algılıyor. premium alırsan zaten böyle bir derdin kalmaz. onun dışında captha olmayan barındırıcılardan indir diyecemde rapid bir de duckload var galiba rapidi salla duckload bulursan indir captha istemiyordu yanlış hatıurlamıyorsam:)

Duckload'da captcha yok sadece 60 saniye bekleme var :)
Bir de x7.to var.Eğer kullanacaksanız o da captcha istemiyor

green1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başlıktaki programı indir CAPTCHA brorher diye bilinir binlerce part indirdim hiç başında bekleyip kod çözmedim jdownloaderla ilşkili bir program denemekten zarar gelmez.Bende 64 bit işletim sistemi kullanmaya başladığımdan beri sorunlar bitmiyo başka bi program öneren varmı?:blink:

kam turalı

Doçent
Reaksiyon puanı
14
captcha kardeşliği en büyük favorimdir.
Hiç sıkıntı çıkartmıyor bana...:)