Kesme, Birleştirme

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Arkadaşlar selam

Ben dinlediğim parçalardan sevdiğim alanları alıp mix yapmak istiyorum. Profesyonel olmasına gerek yok. Ben zaten sözlere önem veren biriyim. Ajdar bile söylese sözleri etkiliyorsa dinlerim. Bunu yapabileceğim bir program var mıdır? Varsa önerebilirmisiniz?

Ayrı bir başlık açmak istemiyorum, Bir de video kesmek için önerseniz de efsane rahatlasa :D:clover:

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Bu konudaki en basit ve en başarılı yazılım acoustica mp3 mixer adlı yazılımdır. 7 yıldır elektronik müzik ile uğraşıyorum. bir çok program kullandım. bu yazılım asla vazgeçemediğim bir yazılımdır. parçanın istediğin yerini "word" da yazı seçer gibi seiyosun, sağ tıklayıp kes kopyala yapıştır ile istediğini yapıyorsun. kullanımı çok basit. resmi sitesi:
http://www.acoustica.com/mp3-audio-mixer/
lisans istersen özelime sokul :D

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Teşekkür ederim abi, Bir deneyeyim. Lisans işini halletmeye çalışayım. SDN'de yasak bu iş :D

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Benim önerim

Adobe Soundbooth CS5

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Bu konudaki en basit ve en başarılı yazılım acoustica mp3 mixer adlı yazılımdır. 7 yıldır elektronik müzik ile uğraşıyorum. bir çok program kullandım. bu yazılım asla vazgeçemediğim bir yazılımdır. parçanın istediğin yerini "word" da yazı seçer gibi seiyosun, sağ tıklayıp kes kopyala yapıştır ile istediğini yapıyorsun. kullanımı çok basit. resmi sitesi:
http://www.acoustica.com/mp3-audio-mixer/
lisans istersen özelime sokul :D

Kullanamadım :(

Benim önerim

Adobe Soundbooth CS5

Deneyeyim..

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Neyi yapamadığını söylersen yardımcı olabilirim. Acoustica'yı kullanamadıysan adobe programını da kullanabileceğini sanmıyorum. Acoustica adobe den daha basittir.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Neyi yapamadığını söylersen yardımcı olabilirim. Acoustica'yı kullanamadıysan adobe programını da kullanabileceğini sanmıyorum. Acoustica adobe den daha basittir.

Nasıl seçeceğimi bulamadım. Acaba Trial diye mi?

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Hayır. Şimdi sesi program içine attıktan sonra ses izinin al satırından ses izinin seçeceğin yerin hizasına geliyorsun. mause sol basılı haldeyken ses izinin üzerine gelip seçimini yapıyorsun. normal herhangi bir yazıyı seçer gibi. dikkat et ses izi üzerinden değil bir altından başlayıp ses izi üzerine çıkıyorsun. umarım anlatabilidim :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Hayır. Şimdi sesi program içine attıktan sonra ses izinin al satırından ses izinin seçeceğin yerin hizasına geliyorsun. mause sol basılı haldeyken ses izinin üzerine gelip seçimini yapıyorsun. normal herhangi bir yazıyı seçer gibi. dikkat et ses izi üzerinden değil bir altından başlayıp ses izi üzerine çıkıyorsun. umarım anlatabilidim :)

Tabi ya :D Teşekkürler hocam. Buraya yazmadan denediğim bir programda silgi gibi bir araç vardı da. Onu arıyorum sabahtan :D