Açılıştaki facebook suggestor

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ben az önce yine karşılaştım bu splash ile. ama ben beğenmemiştim. facebook fazla kullanmıyorum çünkü. şimdi, bir daha çıkmaması için beğenmek mi gerekiyor? yoksa beğensem de çıkmaya devam edecek mi? :)

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Arkadaşım, sabahtan yukarıya cevap yazdım sen hala neden adblock ile de çıkıyor diye yazıyorsun ki :D
Hayır çıkmıyor, tabi adblock kullanmayı biliyorsanız. Adblock isminden dolayı sadece reklam engelleme amaçlı olarak gözüküyor ama adblock ile istediğiniz içerikleri engelleyebilir ya da adblock'un engellediği içerikleri geri aktif edebilirsiniz. Siteye göre muamele yani. Siz adblock'u diğer sitelerdeki rahatsız edici reklamları kullanmak için kullanırken, SDN için reklamların görünmesini isteyebilirsiniz. Ya da açılıştaki facebook suggestor'ı bu eklenti ile kaldırabilirsiniz. Ben ilk masajımda özellikle "aklınızda bulunsun" diye yazdım ki bunu da bilin diye. Kullandığınız eklentinin özelliklerin bihabersiniz :)

Sen herşeyden haberdarsın ha çok bilmiş.Bilmediğimizi anlatta öğrenelim.Hitap tarzına dikkat et.

---------- Post added at 21:06 ---------- Previous post was at 21:04 ----------

Evet adblock ile de geliyor, içi boş da olsa bi şey geliyor önüne :)

Şimdi sana da kızar erenberk...

BadRobot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,

Açılıştaki facebook suggestor sayfasına "Bir daha sorma" butonu eklemişsiniz gayte güzel fakat, onatıklasak ta birşey değişmiyor hergün tekrar tekrar sormaya devam ediyor! Farklı tarayıcılar ile çalıştırdığımdada aynı mesajın geldiğini gördüm. Açıkçası çok çabuk ilgilenip çözüm ürettiğinizi düşünmüştüm sanırım çok fazla test etme imkanınız olmadı. Şu haliyle çalışmıyor umarım butonun altına kodları da eklersiniz :) . İyi çalışmalar ...

unattended

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Bu açılıştaki suggestor'un kodlarını almamız mümkünmü :D Bende sitem için uygulayım. Bakalım nasıl bir tepki alacağım ;)

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Bu açılıştaki suggestor'un kodlarını almamız mümkünmü :D Bende sitem için uygulayım. Bakalım nasıl bir tepki alacağım ;)

Kodlarını bende olmadığı gibi verme yetkimde yok ama yol gösterebilirim. Jquery, modal window diye google'da bir arat bakalım... :)

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Belki size biraz abes gelecek ama. Reklamların amacı dışında tıklanmasını çok etik bulmuyorum. Günde 3-4 defa SDN deki reklamları tıklayarak belki az buçuk SDN ye katkı sağlayabilirsiniz. Ama ben, karşı tarafın sofrasından birşeyler yürütüldüğü kanaatindeyim.

Evet, ben de katılıyorum. Tamam bir yandan reklama ihtiyacınız var ama böyle de olmaz. Ben de reklamcıyım işin aslı:P

Köşede bir yerde olsun reklamlar... İnsanların gözüne sokar gibi olmamalı...

SDN nin bu önerileri dinleyip bir şeyler yapması beni sevindiriyor:)

unattended

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Kodlarını bende olmadığı gibi verme yetkimde yok ama yol gösterebilirim. Jquery, modal window diye google'da bir arat bakalım... :)
Arattım ama, ingilizcem olmadığından :huh: böyle kaldım. Google'da "Siteye ilk girişte açılan 10 sn sonra kapanan popup" diye arattım yine bişey çıkmadı :P

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Arattım ama, ingilizcem olmadığından :huh: böyle kaldım. Google'da "Siteye ilk girişte açılan 10 sn sonra kapanan popup" diye arattım yine bişey çıkmadı :P

İngilizcen yoksa işi zor, türkçe anlatım yok heralde.. :) Varsa da çok aramak lazım.. :)

EzberimSin

Profesör
Reaksiyon puanı
11
nedense bu reklam engelleyicileri hiç sevemedim gitti. hoşuma gidiyor reklam görmek:D ama gerçekten bu ilk girişteki beğenmeme rağmen çıkması gıcık ediyor beni:(

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
gelen talepler sonucunda kaldırdık arkadaşlar.