Youtube kullandığım tüm internet tarayıcılarını çökertiyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cecil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cecil

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar
Halihazırda Firefox 4, Internet Explorer 9 ve Google Chrome son sürümünü kullanmaktayım. Sorun şu ki ne zaman youtubeda herhangi bir videoyu açıp videonun tamamı önbelleğe yüklenmeden ileri almaya kalksam o an kullandığım tarayıcı çöküyor, hata verip kapanıyor. Bu soruna da sadece youtube da iken rastlıyorum. Ayrıca sorunun kullandığım tüm tarayıcılarda meydana gelmesi de beni şaşırttı. Sizce neden kaynaklı olabilir?:huh:

Cecil

Asistan
Reaksiyon puanı
1
çöküp tekrar açılan pencereden yazıyorum şu an :) yani olumsuz

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
flash playerin güncel mi acaba?

Reaksiyon puanı
189
Flash player'ı komple sisteminden sil, (bunun için Adobe'un özel bir aracı var, onunla yap) ardından sistemini yeniden başlatıp bir daha flash player yükle...

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
eğer html5'e tıkladıktan video oynarken sıkıntı olduysa. sanki ses codeclerinde sıkıntı var gibi. ses kartı driver'ni da tekrar kurman gerekebilir. flash'la ilgili olduğunu sanmamaya başladım :)

Reaksiyon puanı
189
eğer html5'e tıkladıktan video oynarken sıkıntı olduysa. sanki ses codeclerinde sıkıntı var gibi. ses kartı driver'ni da tekrar kurman gerekebilir. flash'la ilgili olduğunu sanmamaya başladım :)

O da sıkıntı olabilir :) Bu durumda codecleri güncellemek de işe yarayabilir. K-Lite Codec Mega Pack'i yüklemeyi de deneyebilirsiniz...

surmelim37

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Flash'ı kaldır yeniden yükle. cgrszone dediği gibi codecleri güncelle

Cecil

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kodekler güncel aslında kafama takılan sadece youtube da olması, sonuçta flash player ile ilgisi olsa diğer streaming videolarda da sıkıntı çıkarırdı diye düşünüyorum. Yine de şu flash player ı tamamen kaldırıp tekrar yüklemekte fayda var deneyip göreceğiz:)

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
speedbit video accelator tavsiye ediyorum ;) benim bu problemim youtube'ta yoktu, baska flash videolarinda vardi.

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
When the flash video plays, right click on the video, select Settings from the context menu and uncheck the “Use Hardware Acceleration” option. The settings seem to “stick” between sessions, so you should be all set.

Video üzerinde sağ tıkla "ayarlar" - "Donanım hızlandırma özelliğini etkinleştir " pasif yapıp dene birde belki işe yarar.

okanic

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Kardeş bu sorun idm varsa bilgisayarında ondan kaynaklanıyor gelişmiş tarayıcı ilişkilendirilmesini kapat veya 6.05 b11 i kur en güncel sürüm düzelir