Linux'e geçiş

fuzuli24

Asistan
Reaksiyon puanı
2
merhaba arkadaşlar ben linux'e geçeceğim ama iki dağıtım arasında kaldım kullanan arkadaşların deneyimlerinden faydalanmak istedim, bilgisayarda genellikle internette; haber, okey, face, vide vs takılıyorum ve film-müzik şeklinde kullanıyorum ama hangi sürümü kuracağıma karar veremedim. sizce kdeli ve görünümü güzel olan pardusu mu kurmalıyım yoksa mint debian edition u mu kurmalıyım? kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi acaba_?

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Bence Ubuntu kur en sorunsuz onu kullanırsın.

fuzuli24

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ubuntudan ziyade mint in daha iyi olduğunu duydum en azından ubuntunun üzerine birşeyler eklenmiş hali sanırsam mint,

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Aynen dediğin gibi ama Ubuntu kullanmak daha kolay.Yada bana daha kolay geldi bilmiyorum.

Reaksiyon puanı
2,148
Hasan kızmasın ama bana da ubuntu daha kolay daha hazır geldi :D

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Kendin karar ver. İkisini birden kur. İkisini de aynı süre kullan. Başkalarının zevkine göre değil. Kendi zevkine göre kullan :dirol:

fuzuli24

Asistan
Reaksiyon puanı
2
benim bunu sormamın sebebi kullanan arkadaşların deneyimlerinden yararlanmak, ve hangisi daha stabildir, sistemi daha verimli kullanabilirim.. kullanacağım alanları da o yüzden söyledim

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
benim bunu sormamın sebebi kullanan arkadaşların deneyimlerinden yararlanmak, ve hangisi daha stabildir, sistemi daha verimli kullanabilirim.. kullanacağım alanları da o yüzden söyledim

İkisini ne kadar süre test ettiğini bilmiyorum. İkisinden birisi bilgisayarınla ilgili uyuşmazlık çıkardığında mağdur olma, kendi sisteminde uzun uzun test et.o yüzden ikisini birden kur dedim. Yoksa bana kalırsa hemen Pardus derdim.