Parttime yada fulltime İş fırsatı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Bir de benim anlayamadığım. Bilimkurgu filmlerinde olabilecek birşey var. Soyut ürünler satıyorlar. :S Ne bu ! Metin2 , Knight Online falan mı oynuyorlar? Evet bunlarla eş değer yaptıkları iş. Soyut ürün nedir hemşehrim? Düpedüz hayal pazarlıyorlar, hayal satıyorlar, hayal kuruyorlar.

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
burda anlatmaya kalksam sabaha kadar yazmam gerekir .
peki siz neden korkuyorsunuz merak ettiğiniz soruların cevabını ve daha fazlasını almak zor değil sadece iki saat o kadar zormu

Benim korktuğumu nereden çıkardınız? Sizin ofisinize gelmem için hiçbir gerekçe yok.
Üniversite öğrencisiyim. Broşür dağıtılacak denir, giderim. Anket yapılacak denir, giderim. Ama siz hiçbir şey söylemiyorsunuz. Tek dediğiniz "Gelin size gelir elde etme fırsatı, 2 saatinizi ayırıp ofisimize gelin.". İyi de neden? Ne vereceğim, ne alacağım?

constantin_1

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bir soru soracağım istenildiği an çıkma şansınız var mı kara geçtiğim anda çıkmak istiyorum mesela. Diğer sistemlerde bu yoktu?

istediğiniz zaman bırakabiliyorsunuz ayrıca bırakana kadar kurduğunuz ekip siz bıraktıktan sonra kendileri için çalışsalar bile sizin hesabınıza her ay para yatıyor istediğiniz zamanda gelip tekrar devam edebiliyorsunu hemde kaldığınız yerden

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
kardeş senin yaşın kaç acaba ? ben resmi bir belge dedimmi ? bu sadece bir göstermelik çek soldaki isim REX MAUGHAN şirketin ceo su sağdaki isim ise türkiye genel müdürü dür ayrıca çok ağır konuşuyosun lütfen biraz saygı

Yaşım 21.Güzel bir göstermelik bile değil.Bu sistemlerin hepsi aynı fazla uğraşma istersen senin gibi kaç kişi geldi geçti bu forumdan.Sana saygı gösteriyorum sende para kazanmak istiyorsun.Sana dolancırıcı demiyorum bu sistem dolandıcılık ve sende sadece alet oluyorsun para kazanmak için diğer insanları alet ediyorsun.

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Madem bu kadar güçlü somut delilleriniz var neden burada hiçbirşey açıklamıyorsunuz?
Size şöyle bir soru geldi: Pazarlama değilse ne? Neden bu soruya web sitesi kurup internet üzerinden satış yapıyoruz vs. gibi net cevaplar veremediniz... Sizle çalışmak isteyen insanın bunu bilmesi lazım adam yanınıza koyun gibi saf mi gelmeli illaki niye bir iki tüyo vermiyorsunuz, çünkü o konuda araştırma yapmasını istemiyorsunuz sadece sizin dediklerinizi bilsin istiyorsunuz....

constantin_1

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Benim korktuğumu nereden çıkardınız? Sizin ofisinize gelmem için hiçbir gerekçe yok.
Üniversite öğrencisiyim. Broşür dağıtılacak denir, giderim. Anket yapılacak denir, giderim. Ama siz hiçbir şey söylemiyorsunuz. Tek dediğiniz "Gelin size gelir elde etme fırsatı, 2 saatinizi ayırıp ofisimize gelin.". İyi de neden? Ne vereceğim, ne alacağım?
siz aslında tam aradığım adamsınız sizin gibi yüzlerce üniversite öğrencisi var şirkette bakın lütfen bahanelerle yaşamayın aşın artık şu ön yargılarınızı

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Be bişey merak ettim, şirketiniz aloa-vera ürünlerinin satışı üzerine araştırdığım kadarıyla. Tam olarak iş satış ve pazarlama. Ama ısrarla "iş satış ve pazarlama değildir" diyorsunuz. Bunu açıklayabilir misiniz.

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Ul*n hepinizin şirketi köklü, bilimsel, biyolojik, network marketing işini en iyi uygulayan vs. vs. vs.
Niye el altından iş yapıyorsunuz o zaman? Ne ürünleriniz ne markalarınız biliniyor. Ne fatura ne de başka birşey.
Vergi kaçakçılığı mı dersin, insan kandırma mı dersin hepsi sizde.

Biri tatlı tatlı "bizim ürünlerimiz sağlıklı" deyince o ürün sağlıklı mı oluyor?
Sisteminiz de torbacılarınki gibi. Siz bi kere satın onlar hep alırlar. Eroin mi l*n bu?
Ha bazıları da diyor ki, satış yapmayın, üye kazandırın yeter. Siz de o şekilde para kazanırsınız filan. Sonra satmasanız da ürün almanız lazımdır bilmem nedir nedir.

İşte araba alabilirsiniz, onu yapabilirsiniz, bunu yapabilirsiniz. Ul*n sen otobüsle gidip geliyorsun. Benim altımda araba var.
Sen bana hesabına 4bin-5bin Tl yattığını söylüyorsun ben 1300 Tl alıyorum. Benim cebim seninkinden dolu.

Allah aşkına söyleyin bunların gözü benim cebimdeki az parada değil de nedir? Sanal bi para var ortada. Milyonlar havada uçuşuyor.
Ama bakıyorum çevreme kimseyi göremiyorum öyle zengin filan.

----------------------Ekleme-------------------------
Arkadaşlar +18'e dikkat edin. Yasal olarak yükümlü kişilerin üzerine binmeye çalışıyorlar. Halbuki iş kazanç işi olsa 14+ yeterli olur. Ben 13+'dan beri çalışıyorum. Hiç sıkıntı yok.

----------------------2. Ekleme----------------------
L*n çanak anten yüzlerce üni öğrencisi varsa işin içinde binlerce de normal insan olması gerekir. Müşteri kim o zaman? Siz. Yani size gelenlere ürün satıyorsunuz aslında.
Arkadaşların daha önce de değindiği gibi en az bir tane satılmış oluyor bu hayali vaatlerden sonra.

constantin_1

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Madem bu kadar güçlü somut delilleriniz var neden burada hiçbirşey açıklamıyorsunuz?
Size şöyle bir soru geldi: Pazarlama değilse ne? Neden bu soruya web sitesi kurup internet üzerinden satış yapıyoruz vs. gibi net cevaplar veremediniz... Sizle çalışmak isteyen insanın bunu bilmesi lazım adam yanınıza koyun gibi saf mi gelmeli illaki niye bir iki tüyo vermiyorsunuz, çünkü o konuda araştırma yapmasını istemiyorsunuz sadece sizin dediklerinizi bilsin istiyorsunuz....

ben sadece bir örnek verdim sadece internetten ürün satarak bile para kazanabiliyorsunuz dedim daha bir çok avantaj ve fırsat var siz gerçekten merak ediyorsanız benim burda birşeyler anlatmamı beklemzsiniz bir gidiyim bakıyim nedir neyin nesidir diye çıkar gelirsiniz

---------- Post added at 02:20 ---------- Previous post was at 02:17 ----------

Ul*n hepinizin şirketi köklü, bilimsel, biyolojik, network marketing işini en iyi uygulayan vs. vs. vs.
Niye el altından iş yapıyorsunuz o zaman? Ne ürünleriniz ne markalarınız biliniyor. Ne fatura ne de başka birşey.
Vergi kaçakçılığı mı dersin, insan kandırma mı dersin hepsi sizde.

Biri tatlı tatlı "bizim ürünlerimiz sağlıklı" deyince o ürün sağlıklı mı oluyor?
Sisteminiz de torbacılarınki gibi. Siz bi kere satın onlar hep alırlar. Eroin mi l*n bu?
Ha bazıları da diyor ki, satış yapmayın, üye kazandırın yeter. Siz de o şekilde para kazanırsınız filan. Sonra satmasanız da ürün almanız lazımdır bilmem nedir nedir.

İşte araba alabilirsiniz, onu yapabilirsiniz, bunu yapabilirsiniz. Ul*n sen otobüsle gidip geliyorsun. Benim altımda araba var.
Sen bana hesabına 4bin-5bin Tl yattığını söylüyorsun ben 1300 Tl alıyorum. Benim cebim seninkinden dolu.

Allah aşkına söyleyin bunların gözü benim cebimdeki az parada değil de nedir? Sanal bi para var ortada. Milyonlar havada uçuşuyor.
Ama bakıyorum çevreme kimseyi göremiyorum öyle zengin filan.
vergi kaçıran bir şirket nasıl olurda zincirlikuyu gibi büyük şirketlerin olduğu bir bölgede vergi sıralamasında 4. sırada oluyor bir bakın araştırın ayrıca maşallah ne kadar da kibarsınız böyle

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Herşeyi bir kenara bıraktım bu iş etik bir iş değil, bu işten para kazanıyorsanız bilin ki kazandığınız o para sizin gibi kazanmak isteyen ama beceremeyip zarar edenlerin parası.. Googlekazançları vs. çok duyduk birinizin ötekinden farkı yok, isteyen arkadaş araştırsın görsün :)
Etiği geçtim, bu şekilde kazanılan para helal değil... Kul hakkına girer yazıktır günahtır kazananda yanar kaybedende...

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Millet bakın ne buldum. Konuyu açan arkadaş FOREVER LİVİNG PRODUCTS yazmıştı. Faceye yazınca şu adres karşıma çıktı. Orada detayları anlatıyor. Kontrol+f ile " network " kelimesini sayfada aratınca ne göreceksiniz, bilin bakalım. @constantin_1 işine taş koymak istemeyiz. Ancak birçok kişinin hayallerinin çalınmasına göz yummaktansa bir kişinin hayallerinin ( en azından şu konudan elde edeceğin dolaylı da olsa kazançlar için) yitip gitmesini yeğleriz.

constantin_1

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Be bişey merak ettim, şirketiniz aloa-vera ürünlerinin satışı üzerine araştırdığım kadarıyla. Tam olarak iş satış ve pazarlama. Ama ısrarla "iş satış ve pazarlama değildir" diyorsunuz. Bunu açıklayabilir misiniz.
şöyle söyliyim siz tıraş olduğunuz kuaförü nasıl sevdiğiniz tanıdığınız kişilere tavsiye ediyorsanız bu ürünlerde aynen böyle insanlara ulaşıyor ve şirket bu yüzden hiç reklam yapmıyor aracı kurumlara para vermiyor zaten bu yüzden çalışanları bu kadar yüksek kazanç elde ediyor

---------- Post added at 02:26 ---------- Previous post was at 02:23 ----------

Millet bakın ne buldum. Konuyu açan arkadaş FOREVER LİVİNG PRODUCTS yazmıştı. Faceye yazınca şu adres karşıma çıktı. Orada detayları anlatıyor. Kontrol+f ile " network " kelimesini sayfada aratınca ne göreceksiniz, bilin bakalım. @constantin_1 işine taş koymak istemeyiz. Ancak birçok kişinin hayallerinin çalınmasına göz yummaktansa bir kişinin hayallerinin ( en azından şu konudan elde edeceğin dolaylı da olsa kazançlar için) yitip gitmesini yeğleriz.

:D o sadece şirkette çelışan bir distribitörün face adresi seni tebrik ediyorum çabalamndan ötürü

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
şöyle söyliyim siz tıraş olduğunuz kuaförü nasıl sevdiğiniz tanıdığınız kişilere tavsiye ediyorsanız bu ürünlerde aynen böyle insanlara ulaşıyor ve şirket bu yüzden hiç reklam yapmıyor aracı kurumlara para vermiyor zaten bu yüzden çalışanları bu kadar yüksek kazanç elde ediyor

İyi de siz şimdi sadece reklam yaptığım için mi bana ücret veriyorsunuz, yoksa reklam yapıp, ürünlerin satışı durumunda mı ödeme yapıyorsunuz?

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Network marketin sektöründe 32 yıl başarısı kanıtlanmış kurulduğu günden bu yana aynı yönetim en adil ve en çok para kazandıran marketing plan ödüllü 150 ülkede faaliyet girdiği hiç bir ülkeden geri adım atmamış 10 milyon ve üzeri distribütörü olan yıllık 2,612 milyar $ ciro’yu aşkın global bir şirket...
Arkadaş haklı beyler :)
Bu işin komik tarafı ne biliyor musunuz? İnsanları kandırmaya çalışan bu kişiler o kadar aciz ki siteleri bile b*ktan... Millet nasıl saf ki kanıyor anlamıyorum....

İngilizcede büyük İ yoktur, FOREVER LİVİNG PRODUCTS diye bir şirket olamaz daha mükemmel şirketinizin adını yazmayı bilmiyorsunuz...

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
@constantin_1 benim aklıma yatmadı. Benden bu kadar. İşi kurcalamamın amacı seni kötülemek değildi. Belki gerçekten samimidir diye düşündüm. Sana kolay gelsin. Hakkını helal et. Belki istemeden hak geçmiştir.

constantin_1

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Herşeyi bir kenara bıraktım bu iş etik bir iş değil, bu işten para kazanıyorsanız bilin ki kazandığınız o para sizin gibi kazanmak isteyen ama beceremeyip zarar edenlerin parası.. Googlekazançları vs. çok duyduk birinizin ötekinden farkı yok, isteyen arkadaş araştırsın görsün :)
Etiği geçtim, bu şekilde kazanılan para helal değil... Kul hakkına girer yazıktır günahtır kazananda yanar kaybedende...

hiç bir bilgiye sahip değilken nasıl oluyorda yaptığımız işin kul hakkı yemek olduğunu söylüyorsunuz ? şirketimizi araştırdınızmı bence hayır başka firmaların yaptıkları üzerinden konuşmayalım lütfen o firmalaraında allah belasını veriyor zaten ayakta kalamıyorlar forever living 32 yıldır var ger çekten dolandırıcı bir firma nasıl olurda bu kadar zaman ayakta kalır söylermisiniz

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
hiç bir bilgiye sahip değilken nasıl oluyorda yaptığımız işin kul hakkı yemek olduğunu söylüyorsunuz ? şirketimizi araştırdınızmı bence hayır başka firmaların yaptıkları üzerinden konuşmayalım lütfen o firmalaraında allah belasını veriyor zaten ayakta kalamıyorlar forever living 32 yıldır var ger çekten dolandırıcı bir firma nasıl olurda bu kadar zaman ayakta kalır söylermisiniz

Bana şirketinizin adresini verir misin? Bir gelip görmek isterim belki...
Tam adres istiyorum, ordan sağa burdan sola değil, cadde sokak vs. :)

constantin_1

Asistan
Reaksiyon puanı
5
İyi de siz şimdi sadece reklam yaptığım için mi bana ücret veriyorsunuz, yoksa reklam yapıp, ürünlerin satışı durumunda mı ödeme yapıyorsunuz?

siz memnun kaldığınız bir ürünü birine önerdiğiniz de o kişinin bu ürüne ihtiyacı varsa ya sizden alacak ve size para kazandıracak yada firmaya üye olup inidirimli alacak üye derken nasıl carfour migros vs. de indirimli müşteri olmakiçin bir forum doldurursunuz aynı burda da öyle siz bir kişiyi bu şekilde sisteme dahil ettiğinizde şirket diyorki sen bu kişiyi benimle tanıştırdın , benim reklamımı yaptın al bu senin emeğinin karşılığı diyor ve siz yine para kazanıyorsunuz

constantin_1

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bana şirketinizin adresini verir misin? Bir gelip görmek isterim belki...
Tam adres istiyorum, ordan sağa burdan sola değil, cadde sokak vs. :)

birinci sayfada yazıyor adres bulamassan da beni arayabilirsin numaram orda var

---------- Post added at 02:37 ---------- Previous post was at 02:35 ----------

@constantin_1 benim aklıma yatmadı. Benden bu kadar. İşi kurcalamamın amacı seni kötülemek değildi. Belki gerçekten samimidir diye düşündüm. Sana kolay gelsin. Hakkını helal et. Belki istemeden hak geçmiştir.

estağfurullah ne demek bir hak yok ortada yardımcı olabildiysem ne mutlu

---------- Post added at 02:38 ---------- Previous post was at 02:37 ----------

Beyler dağılın AliA geldi :D:D

hoş gelmiş sefa getirmiş

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Forever Living Sağlık ve Güzellik Ürünleri Dağıtım Ltd. Şti.
Gazeteciler Sitesi Sağlam Fikir Sok. No:1
Esentepe / İstanbul
İstanbul,
Türkiye

+ 90-212-2167124-
+ 90-212-2167130
Alan Adı Yöneticisi Bilgileri
NIC Handle : mii13-metu
Person : Mehmet İlker İşmen
Adres : Gazeteciler Sitesi Sağlam Fikir Sok. No:1
Esentepe
İstanbul,80300
Türkiye
Telefon : + 90-212-2167124-
Faks : + 90-212-2167130
Şirketinizin müdürü olduğunu söylediğiniz kişi ve Whois bilgilerindeki adres ile verdiğiniz adres birbirini tutuyor
üstelik site
Ek Bilgiler
Oluşturulma Tarihi..............: 2005-May-13.
Bitiş Tarihi..............: 2011-May-12.
görüldüğü gibi 2005ten beri aktif tabi bu bişeyi kanıtlamaz

Size mesajlarımın birinde demiştim açık ve net bilgi vermediğiniz için karşıyım diye yoksa giripte burada birşey yazmaya bile gerek duymazdım
Siz ne kadar bilgi vermeseniz bile en azından şu bilgiler tuttu, çoğu yerde o bile olmuyor :)

constantin_1

Asistan
Reaksiyon puanı
5
hani başka sorusu olan varmı bakın sizi bekliyom yatıcam yoksa

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Birşeyi atlamışım sadece telefon tutmuyor verilen bilgilerden :)

constantin_1

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Şirketinizin müdürü olduğunu söylediğiniz kişi ve Whois bilgilerindeki adres ile verdiğiniz adres birbirini tutuyor
üstelik site görüldüğü gibi 2005ten beri aktif tabi bu bişeyi kanıtlamaz

Size mesajlarımın birinde demiştim açık ve net bilgi vermediğiniz için karşıyım diye yoksa giripte burada birşey yazmaya bile gerek duymazdım
Siz ne kadar bilgi vermeseniz bile en azından şu bilgiler tuttu, çoğu yerde o bile olmuyor :)

daha fazlasını da alabilirsin yeterki iste

---------- Post added at 02:44 ---------- Previous post was at 02:43 ----------

Birşeyi atlamışım sadece telefon tutmuyor verilen bilgilerden :)
aradınmı benim verdiğim noyu belki eski nodur senin bildiğin

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Aramadım bi yeri sadece Whois bilgileri ile sizin verdiklerinizi karşılaştırdım :)
Benzer zamanda üye olmuşuz seninle ve mesaj sayımızda aynı ilginç bir tesadüf :) Ben 2 yıl boyunca hiç girmedm üye olduktan sonra...

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
siz memnun kaldığınız bir ürünü birine önerdiğiniz de o kişinin bu ürüne ihtiyacı varsa ya sizden alacak ve size para kazandıracak yada firmaya üye olup inidirimli alacak üye derken nasıl carfour migros vs. de indirimli müşteri olmakiçin bir forum doldurursunuz aynı burda da öyle siz bir kişiyi bu şekilde sisteme dahil ettiğinizde şirket diyorki sen bu kişiyi benimle tanıştırdın , benim reklamımı yaptın al bu senin emeğinin karşılığı diyor ve siz yine para kazanıyorsunuz

E bu satış ve pazarlama değil de nedir :D
Sizin yaptığınız iş, müşteri getir, komisyon al. Bir yandan da satabiliyorsan ürünlerimi sat, ordan da gelirin olsun. Özeti bu.

Sizin işin bir benzerini sistem olarak ben de yapıyorum. Benimki sadece "müşteri getir, komisyonunu al" üzerine.

Sizin sistemde insanların kafasını karıştıran çok şey var. Bir kere verdiğiniz ilanda işten bahsetmiyorsunuz. Bu bir falsodur. İlanı okuyanların yüzde ellisini burdan zaten kaybediyorsunuz. İkincisi, pazarlama ve satış işi değildir diyorsunuz ısrarla, ama iş anlaşıldıktan sonra sonuç pazarlama ve satışa çıkıyor, bu da insanların kuşkularını arttırıyor.
Bu işin içinde olmama rağmen, verdiğiniz ilandan dolayı kafama yatmadı bu iş. Ayrıca karşıma hiç "ben bu şirketten çok iyi kazanç sahibi oldum" diyen gerçek bir kişi çıkmadı henüz. Nedense artık :)

constantin_1

Asistan
Reaksiyon puanı
5
saat çok geç oldu başka sorunuz yoksa ben çıkıyom size diteceğim son bişey beni bir kardeşiniz gibi görün ve davetime icabet edin inanın sadece iki saat kaybedeceksiniz ama belki geleceğinizi , hayallerinizi ve özgürlüğünüzü inanın kazanacaksınız

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Şunu da söyleyim iş falan aramıyorum sadece insanlar kandırılmasın diye yazdım buraya, ama kimseninde günahını almak istemiyorum artık, bundan sonra kazananın kazancı kaybedenin zararı kendine, ben vatandaş olarak görevimi yaptım :)
Saygılar

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
pazarlama işi değil ama sattığınız ürünlerin hepsi pazarlama grubuna giren ürünler :mrgreen: Hem sizin iş tanımınız pazarlama olmayabilir ama bu işin adı resmi olarak pazarlamadır. Sizin o işe başka bir ad vermeniz bu durumu değiştirmez :D

En başta yalan varsa o işten hayır gelmez :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...