OnLT
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 149

---------- Post added at 23:11 ---------- Previous post was at 23:10 ----------
-mi ayrı. Bence idrar yarışına gerek yok.Yapıp göndersemmi

-mi ayrı. Bence idrar yarışına gerek yok.Yapıp göndersemmi
 şaka şaka uğraşmayın konu baya hit aldı uçuyor gözüme çarptı
 şaka şaka uğraşmayın konu baya hit aldı uçuyor gözüme çarptı 
Ellerine sağlık verdim bonus gitti

Ne yapacaksın bonusu?Bilseydim bonus olduğunu bende yapardım yav

Biraz aynısı oldu ama konu xbox yelpaze çok dar.banada bi dene xbox'lu olsa hiç fena olmaz aslındaşaka şaka uğraşmayın konu baya hit aldı uçuyor gözüme çarptı

Bilseydim bonus olduğunu bende yapardım yav

İlk adresa yazmışım dikkat etmedim sonradan düzelttim adrasa diyeeyw güzel oldu sağol
 8 saattir ekrana bakıyorum da
 8 saattir ekrana bakıyorum da 
Bir işe yaramıyo yarasa içim gam yemiyecek.Bonuslar havada uçuyor bizde mi girsek bu işe
 Bir teşekkür yeter bana.
 Bir teşekkür yeter bana. 
İlk adresa yazmışım dikkat etmedim sonradan düzelttim adrasa diye8 saattir ekrana bakıyorum da

8 saat yani boru değil sağol adresa olsa bile bi yenilik olurdu
 8 saat yani boru değil sağol adresa olsa bile bi yenilik olurdu  sağol tekrardan
 sağol tekrardan 

Güzelmiş.
 Güzelmiş.@samilcan
Mümkünse şu modumuza yaptığın avatardaki splatterı alabilir miyim?Güzelmiş.

GeliyorRamiz dayı olsun karizma olsun şimdiden teşekkürler.

Geliyor

Lafı mı olur dostum yaDostum sağol şuan okuldayım bu konuylada ilgilenemiyorum sen olmasan ne yapıcağız ya

İyi olur.Hazır resim o istersen resmi atabilirim

Geliyor

130x130 geliyor.Kardeş süper olmuş eline beline sağlıkla şu boyutu 130 / 130 boyuntunda olursa tadından yenmez diyorum.

bu arada bu sorunu key e iletir misiniz forumu kullanamıyorum bu yüzden. En son açtığım konuya bakın.
 bu arada bu sorunu key e iletir misiniz forumu kullanamıyorum bu yüzden. En son açtığım konuya bakın. 
	Rica ederim.bu arada bu sorunu key e iletir misiniz forumu kullanamıyorum bu yüzden. En son açtığım konuya bakın.

Rica ederim.bu arada bu sorunu key e iletir misiniz forumu kullanamıyorum bu yüzden. En son açtığım konuya bakın.

Rica etsem
 Rica etsem 
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
üstat sagonun resminin altına sarı üzerine siyah yazıyla PesSimsSt Kötü Adam YazRmısnızRica etsem

SDN Logosundan korkuyor yaptım