aykut5855
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 8
Vaay çok sağlam oldu bu, ince espri diye buna derim![]()
Sağolasın... : ) : ) : )
Vaay çok sağlam oldu bu, ince espri diye buna derim![]()
Dahi anlamındaki "De" ayrı yazılır.
"Alex De Souza"![]()
![]()
İnşallah tazminat almak için değildir, Hagi benim gönlümde hala bir efsane. Daha ufaklıkken bize yaşattıkları sevinçleri, kupayı aldığımızda attığım çığlığı hala hatılıyorum. Bıraksın da gönlümüzde efsane olarak kalsın.Hagi hala istifa etmedi inanılır gibi değil.![]()
Güzel bir maçtı.Yanlız sahaya atılan bir içki şişesi hatta iki tane olması lazım.Bunu stada nasıl soktular çok merak ediyoruz.Büyük bir başarı.Ve bunu bir insana atmak hiçbir insana yakışmıyor.Ağır yaranabilirdi insanlar ölebilirdi.Sürekli bişiyler atıldı.Şişeler atıldı.Torpil patladı.Bunlar insanlığa yakışan şeyler değil.Tebrikler Fenerbahçem.
Nice Kavgasız Konulara hep böyle olalım lütfen![]()
Ofsaytlar doğru kararmış detaylı izledim maçı.
Hahaha.GüzeldiBeyler Mekan oynatıyor..
Genel olarak iyi maç yönetti, bir tek Baros'a sarı kart verdiği pozisyondan emin değilim. Bana sanki faul yok gibi geldi, tabii öyleyse buz gibi golümüz gitti. Tekrar söyleyeyim tam emin değilim, adamın günahını almayalım.Ofsaytlar doğru kararmış detaylı izledim maçı.
Çoğu kişi faul yok dedi. Gol temiz.Genel olarak iyi maç yönetti, bir tek Baros'a sarı kart verdiği pozisyondan emin değilim. Bana sanki faul yok gibi geldi, tabii öyleyse buz gibi golümüz gitti. Tekrar söyleyeyim tam emin değilim, adamın günahını almayalım.