Win 7 mavi ekran hatası !!!

kimyaci86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarımda daha önceleride aldığım mavi ekran hatası bügün tam bir tavan yaparak 4 defa hata aldım ve bu konu hakkında ne yapacağımı bilmiyorumm

sistemim
intel core 2 duo cpu E4700 2.60 ghz
2 gb ram
windows 7 pro 32 bit
ekran kartı 512 mb ATİ HD radion 2600

aldığım hata

şimdiiden teşekkürler

sururi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Güvenli modda açılıyor mu eğer açılıyor sa güvenli modda açmayı dene benim de bir kere başıma gelmişti masaüstü bilgisayarıma air ties wireless takmıştım sürücü uyumsuzluğu varmış win7 ile güvenli modda açıp sildim driveri problem kalmadı sen de bi de ne sürücülerini kaldır ekran kartını felan yanlış yüklemiş olabilirsin

kimyaci86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güvenli modda açılıyor mu eğer açılıyor sa güvenli modda açmayı dene benim de bir kere başıma gelmişti masaüstü bilgisayarıma air ties wireless takmıştım sürücü uyumsuzluğu varmış win7 ile güvenli modda açıp sildim driveri problem kalmadı sen de bi de ne sürücülerini kaldır ekran kartını felan yanlış yüklemiş olabilirsin
bendede airties wus 300 var ama 32 bitte herhangibir sorun olmadıgını düşünüyordumm...
simdi sen win7 de airties kullanıyor musun...

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Ben de Windows 7'de wus 300 kullanıyorum, onunla ilgili bir sorun yok. Sorun başka bir şeyden kaynaklanıyor olmalı.

sururi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bendede airties wus 300 var ama 32 bitte herhangibir sorun olmadıgını düşünüyordumm...
simdi sen win7 de airties kullanıyor musun...
İşte sildim onu başka bir wireless taktım fakat sen onun setubunu sağ tıklayıp uyumluluk modunda yüklersen bi sorun kalmaz diye düşünüyom sil tekrar yükle

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
formatla yeniden kur ben win.7 pro kullanıyorum i. explorer çakışması oluyor tahminimce ben i.e 9 beta yı kurunca olmuştu chrome yi kurdum hatalı oldu mavı ekran 64bit kurdum güncelleme sonucu yine karşılaştım bellek hatası diyordu bellekleri konrol ettim sorun yok çözümüde bilen yok

yunus_66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
driverleri güncelle windows 7 uyumlu olsun driver güncelledikten sonra hata devam ediyorsa ram bellek bozuktur yenisini almanı öneririm