Birden çok Ağ

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Önceden böyle değildi..şimdi ne oldu da birden çok ağ var...

Teşhisi koyup tedaviye başlayacak olan var mı aranızda?

4ibf37.jpg

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
birden fazla kişi bağlı sanırsam ağına..

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
üst komşu da benden alıyor interneti ama önceden böyle değildi ..sanırsam galiba.
..belkide..

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Artık neden öle olduğunu biliyorsun.. Komşunun bağlantısını bi kessin girmesin nete bakalım nasıl olucak değişecek mi. Ama sebebi Komşun ;)

Düzeldimi???

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Komşunuzun bağlanmasıyla alakalı değil. Hamachi,VMware Workstation, Virtualbox, Leaf Network vs. tarzında sanal ağ yaratan bir program kurduysanız o programlar sanal "ağ bağlantısı" yaratırlar kendilerine.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
ilginiz için teşekkürler efenim....şüpheli bir iki program var aklımda onları kaldrıp bakarım tekrar..

online.25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bende wndows 7 kullanıyorum ve her formattan sonra ki 2-3 baslatma ardından birden çok ağ hatası veriyor Bu virüs yada trojan türü herhangi bir şeyden değl bilgisayar sadece kendine ıp çakışmasından dolayı 2. bir sanal ağ oluşturuyor.. ve birçok sitede bu hatayı giderebilecek bir yöntem bulamadım geçen yıl bu sorunu kayıt defterinden halledebileceğim ve kesin çözüm wardı ancak ona şu an ulaşamadım başka bir yöntem ise masa üstündeki bilgisayarıma sağ tıklayın özellikler - gelişmiş sistem ayarı - yukarıdan bilgisayar adı ve ardından aşağıdaki AĞ KİMLİĞİNden ağınızı ev ağı olarak belirleyin..benim uzun çabalarıma ve güvenlik duvarını kapatmama rağmen düzelmeyen hata bu şekilde düzelmiş gibi görünüyor şuanlık...

cumhur_123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bende wndows 7 kullanıyorum ve her formattan sonra ki 2-3 baslatma ardından birden çok ağ hatası veriyor Bu virüs yada trojan türü herhangi bir şeyden değl bilgisayar sadece kendine ıp çakışmasından dolayı 2. bir sanal ağ oluşturuyor.. ve birçok sitede bu hatayı giderebilecek bir yöntem bulamadım geçen yıl bu sorunu kayıt defterinden halledebileceğim ve kesin çözüm wardı ancak ona şu an ulaşamadım başka bir yöntem ise masa üstündeki bilgisayarıma sağ tıklayın özellikler - gelişmiş sistem ayarı - yukarıdan bilgisayar adı ve ardından aşağıdaki AĞ KİMLİĞİNden ağınızı ev ağı olarak belirleyin..benim uzun çabalarıma ve güvenlik duvarını kapatmama rağmen düzelmeyen hata bu şekilde düzelmiş gibi görünüyor şuanlık...

Uyguladım ve sorunum çözüldü. Teşekkürler kardeşim.