Windows 7 64 Bit ile NetCAD

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Windows 7 64 bit bilgisayar çok uğraşmama rağmen NetCAD kuramadım.Acaba xp mode kursam ve xp modeye netcad'i kursam çalışırmı?Kullanan varsa deneyimlerini yazabilirmi?

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
netcad 5.0 sürümünü kurmuştum ben 64 bite. ama bidaha kuramadım :S nasıl kurduğumu unuttum.mahçup olduk müşteriyede

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
netcad 5.0 sürümünü kurmuştum ben 64 bite. ama bidaha kuramadım :S nasıl kurduğumu unuttum.mahçup olduk müşteriyede

bir kuran bir daha kuramıyor zaten :) bende olucam galiba google aranmadık yer bırakmadık.64 bite normal yükleyenler bismillah çekip yükleyin diyorlar :)

SKYNET

Doçent
Reaksiyon puanı
13
neden kurulmuyor ? nedir hata ? min kurulum yap. yetmiyor

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Virtualboxtaki sanal işletim sistemine kurun diyecem ama.. :) sorun 64 bit olması mı işletim sisteminin ?

kuku

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Windows 7 64 bit bilgisayar çok uğraşmama rağmen NetCAD kuramadım.Acaba xp mode kursam ve xp modeye netcad'i kursam çalışırmı?Kullanan varsa deneyimlerini yazabilirmi?

özele gönderdim bi bak :laugh:

fatalmind

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows 7 64 bit kuruluyor rahatça ama crack maalesef çok zorlu bir süreç. Hasp emulatorunun 64 bit crack'i donanım imzası (driver signing) yüzünden çalışmıyor. Donanım imzasını windows 7 de disable etmek gerekiyor, ardından watermark dediğimiz masaüstünde sınama sürümü diye yazıyor bu sefer onu kaldırmamız gerekiyor. Bu işlemleri yapsak bile netcad bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. PC yi restart ediyorsun çalışmıyor bi bakıyorsun çalışıyor.
Temel sorun crack'in windows 7 64 bitte sorunlu çalışması.

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
kuku denedim onu çoktan :)

fatalmind haklısın kendi pc sine kurup başka pc ye kuramayan bir dünya insan var dediğin tüm aşamaları eksiksiz 1 milyon defa yaptım.64 Bitde çalıştıranlar bile çalışmayabilir diyorlar.

sezeraltunel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

buradan bulabilirsin soruna cevap

http://forum.donanimhaber.com/m_50829700/mpage_1/f_/key_//tm.htm#50829700

---------- Post added at 12:00 ---------- Previous post was at 11:58 ----------

beyler adres bu :D netcad 64 bit win7 içinben kullanıyorum :D

http://forum.donanimhaber.com/m_50829700/mpage_1/f_/key_//tm.htm#50829700

aleminkrali86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
win7 64 bit için netcati ancak cmd üzerinden testsigning on komutunu vererek çalıştırabilirsiniz başka şekilde windows kabul etmiyor. windowsun bu komutunu kapatınca crack çalışmıyor, bunun acık çalışmasıda sisteminizin yavaş çalışmasına sebep oluyor bilgilerinize. (sınama modlu windows çalışması 7600)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sürücü üzerinde güvenlik ayarlarından kullanıcıya tam denetim verin. pc yi yeniden başlatın.Hasp driverini netten indirip kurun.kendi kurulum dosyası ile bir yere varamazsınız. netcad i uyumluluk modunda çalıştırın.sorunsuz kurarsınız.

bycmon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kendi bilgisayarıma sayısız deneme yapmama rağmen kuramadım ama arkadaşımın bilgisayarına kurdum kafayı yicem ya :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Cd resesat64 Dosyasını bulmuyor System32 klasorunun ıcerısınde

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim pc'm toshiba i5 64 bit ve netcad 5.2'i sorunsuz kurup calıstırıyorum. ama pc'yi kapatıp açınca tekrar netcad'i açamıyorum.. ve kurduğum arkadaslarımdada aynı.. sizce sorun tam olarak ne .?

erk2007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Netcad 6 kullanan var mı? Düşüncelerinizi alabilir miyim? Şimdiden çok teşekkürler...

firtinax

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Win7 32bitte çalışıyor. Kaç defa kurduysam en sonunda format atıp 32bit kurdum. Ancak öyle crackleyebildim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure:netcad 5.1 i win7 32bit ultimate te 64bit crack kursam çalışır mı?
acil cevap bekliyorum arkadaşlar...!!!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
netcad 4 sıfır degilde 5 yada üstü kurmak istiyorsanız en temizi C D gibi yeni bir bölüm acıp tekrar windows 32 buraya kurmak böylede pc nizde hem 32 hemde 64 bit sistemi olacaktır PC yi açtıgınızda istediginizi seçerek 64 te oyun oynar 32 de netcad kullanırsınız :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
netcad i kurmak kadar kolay bişi yok geçler sadece yolları takip ediceksiniz imza sorununuda açılırken f8 tuşuna basın imzayı devre dışı bırakı geçin