Video indirme programına alternatif

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ShaLaLa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ShaLaLa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnternet Download Manager ve Real player kullanıyorum.
Real player'ı yavaş olmasından ve makinayı kasmasından dolayı sevmiyorum.

Internet download manager 10 numara fakat, süresi bitti. crack yaptıysam da yutturamadım sanırım.

orbit ve flashget bana göre değil. Sabah akşam video indirip izlediğim için -işimden dolayı- uygun bir program arıyorum.

Özellikle video indirmede, internet download manager'e rakip olabilecek bir program tavsiye edebilir misiniz?

Video izlerken 'indir' butonu görünen programlardan arıyorum.

Reaksiyon puanı
2,148
Hocam sen de hiçbirşey beğenmemişsin :)

Video Download Helper, Flashgot eklentileri + Orbit bence çok kullanışlı. Download Helper hemen videoyu görüyor zaten, download helperdan Flashgot ile indir dediğin zaman o da seni Orbite bağlıyor ve hızlı hızlı indirebiliyorsun.

Sadece Flashgot + Orbit de olabilir ama ben Download helper'ı da zaten hali hazırda kullandığım için öyle anlattım.

ShaLaLa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam sen de hiçbirşey beğenmemişsin :)

Video Download Helper, Flashgot eklentileri + Orbit bence çok kullanışlı. Download Helper hemen videoyu görüyor zaten, download helperdan Flashgot ile indir dediğin zaman o da seni Orbite bağlıyor ve hızlı hızlı indirebiliyorsun.

Sadece Flashgot + Orbit de olabilir ama ben Download helper'ı da zaten hali hazırda kullandığım için öyle anlattım.

=)
IDM'den sonra diğer programları ister istemez beğenmiyosun. orbit'in grab penceresine gidip indir demek bile zor geliyor. çünkü günde 100den fazla video izlediğim oluyor hocam =)

Reaksiyon puanı
2,148
Orbitin de var getit diye bi olayı, penceresini açmana gerek kalmıyor videonun üzerinde gözüküyor zaten hemen getit diye, o işini görmüyor mu :)

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Hocam ben Firefox'da Orbit'i kullanıyorum.Getit'le videonun hemen üstünde butonu var.Hemen indiriyor.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
idm yi çok seviyosan bu forumda değil ama başka forumlarda bulabilirsin aradığın idm yi :)

ERTANAGA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Video indirmede Maxthon 3 İnternet tarayıcı tasfiye ederim,hızıda yerinde,indirmesi proğram kurmaya gerek kalmadan tarayıcının kendine has özellliği bir numara video indirme özelliği,her siteden istediğin videoları indir.