Sitem Hakkındaki Görüşleriniz?

h2ocukluegg

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sitemi 5-6 ay gibi bir süre sonra tekrar açtım. Şu an 3. ayımdayım. Eskiye göre daha fazla ziyaretçim oldu ne hikmetse. Günlük 150 nin altına inmiyor 2-3 haftadır. :) E hani kalabalık bir yere gidince aynada kendinize epey bakarsınız da üstünüz başınıza çeki düzen verirsiniz ya, bende öyle ziyaretçilerim artınca sitem biraz hoş gözüksün diye düzenlemeler yaptım.

www.buraksworld.net

ziyaret eder, görüşlerinizi, önerilerinizi bildirirseniz sevinirim. Biraz geç açılıyor sayfa. Onunla da ilgileneceğim hemen. Sebebi arka plan imajının boyutu. Her türlü görüş, öneri ve eleştirinize açığım. Şimdiden teşekkürler :)

ilahiyatci

Doçent
Reaksiyon puanı
10
çok fazla yazıya boğulmuş gibi geldi bana ilk bakışta. bir de çok fazla kişisel. daha tematik ve odaklı tasarlasaydın farkını daha rahat ortaya koyabilirdin diyebilirim

h2ocukluegg

Asistan
Reaksiyon puanı
1
çok fazla yazıya boğulmuş gibi geldi bana ilk bakışta. bir de çok fazla kişisel. daha tematik ve odaklı tasarlasaydın farkını daha rahat ortaya koyabilirdin diyebilirim

yazıya boğulma mı? bir kaç yazı haricinde yazıların hepsi benim. yazayım ama yayınlamayayım mı? :) yazılar bence kendini gösteriyor. o yüzden öyle gelmiş olabilir. ve evet kişisel olacak sonuçta burak's world = burağın dünyası :)

tematik ve odaklı olma konusunda haklısın teşekkürler not alıyorum :)

washaq

Asistan
Reaksiyon puanı
9
bence temanı değiştir, magazin teması felan daha iyi olabilir bence.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Sitenin adı Türkçe olsaymış keşke, böyle özenti isimler hep bana itici gelmiştir. Onun dışında gayet güzel olmuş, tebrikler.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
gazete sayfası gibi olmuş

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Tasarım daha hoş olabilir..

h2ocukluegg

Asistan
Reaksiyon puanı
1
elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalıştım sizlerin de görüş ve önerileriyle inşallah daha da güzel olacak... :)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Site arkaplanı ile yazilarindaki fontlar renk olarak uyumsuz gibi gözüktü bana, onun dısında güzel.

h2ocukluegg

Asistan
Reaksiyon puanı
1
şu anda tema üzerine çalışıyorum @aros_121 :)

h2ocukluegg

Asistan
Reaksiyon puanı
1
temayı tekrar güncelledim kendi ellerimle yaptım bir sürü yerini üstüne footer a sadık kaldım(kısa süreliğine). :D

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Bilgilendirici ve sade bi blog. Güzel (:

h2ocukluegg

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sorunu bitmez lan bu siteninn :D :D @Karargaht teşekkür ederim sana da :) thumbs kayboldu ya :)

surmelim37

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Temanı ve içeriğini değiştirirsen ziyaretcilerin hem daha fazla ilgisini çeker hemde daha fazla sitende kalmalarını sağlayabilrsin.