1 günde 4 Halit Ergenç ekranda!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ünlü aktör Halit Ergenç, bir günde dört ayrı karakterle ekrana gelerek ilginç bir rekora imza atıyor..

6c7_781d5.jpg

Halit Ergenç, bu sabah atv’de tekrarı ekrana gelen Aliye dizisinde eşini aldatan Sinan karakteriyle izleyiciyle buluştu..

Aliye dizisi atv’de bittikten 10 dakika kadar sonra Star tv’de ’Binbir Gece’nin tekrarı yayınlanıyor.. Ergenç bu dizide de yanında çalışan mimara bir gece için 150 bin dolar veren zengin işadamı karakterine hayat veriyor..

Hafta içi her gün ekrana gelen iki tekrar dizisin ardından Ergenç, bu kez Show tv’de Kanuni Sultan Süleyman olarak Muhteşem Yüzyıl dizisiyle televizyonda boy gösteriyor..

Ergenç içen bu gece bir istisna gösteri daha olacak.. Ünlü aktör bu kez de üç kadının arasında kalan bir erkeği canlandırdığı "Acı Aşk" filmi ile Kanal D ekranına gelecek..

Sanırız, böyle bir rekor her oyuncuya nasip olmaz..

MEDYARADAR

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
bu kadarı fazla göz zevki denen bir şey var :D yazık millete

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Demekki Türk milleti bu tipten hoşlanıyor...:D:D

thetiduygu

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Tipten ziyade, çok iyi rol yapıyor, izleyiciyi inandırıyor.Başarısı bu yüzden..

temjelis

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bence gayet başarılı bir adam. Ben onu görmekten sıkılmıyorum. İşini iyi yapıyor.

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Hakikaten ne kadar az sayıda jönümüz var onuda geçin ne kadar yaşlı sanatçı kesimine sahibiz Avril lavinge ile kıyaslanacak yaşta bir solistimiz bile yok yazık bu millete ... Neslimizin yeteneğimi kurudu yoksa medya istediğini ön plana çıkarıp bişey almadığını gerilerdemi tutuyor ?

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Yaa bırakın yemişim onun inandırıcılığınıda yaptığı işide...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Sen daha iyisini yapıyorsan sen oyna Murat. :) Adamın oynadığı tüm diziler tuttu.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Çekin kılıçları beyler. :devil2: Ama bayanlara dokunmayın, onlar en kıymetlilerimiz. :)

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Arkadaşlar show tv yi şu an bana devretseler ilk kimin kıçına tekmeyi vururum biliyormusunuz???...

1.Tekme Halit Ergenç ve o Hürrem rolündeki ş.... vururum..
2. Tekmeyide Yemekteyiz progamındaki o yemektekilere atardım....Çünkü şu geçen yaz Pakistan da insanlar yiyecek bişey bulamıyorlar açlıktan kıvranıyorlar çocuklar başta olmak üzere bizim televizyonlarımızdada yemek programı yarışması düzenleyip yapılan yemeklere çamur gibi denerek niğmetlere hakaret ediliyordu... O yemeklere çamur gibi diyen insanları merak ediyorum aç kalsalar ne yaparlar acaba?.. O çamuru bırakın hayvanların dışkılarını yerler... Birde o Yemekteyiz yarışmasındaki kadınların giyiniş tarzları çok süper maşallah yani yemektemiyiz sexstemiyiz bilemiyor insan...:laugh::laugh: