• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN'ye Ne Amaçla Üye Oldunuz?

SDN'ye Ne Amaçla Üye Oldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    687
shift delete adını duyunca vuruldum her zaman bişey silerken shift delete yaparım :) içeriğinide çok beğendim :)

Bilgisayarla ilgili sorunlarıma çözüm bulmak veya başkalarının sorunlarına çözüm üretmek için

2007 yılında ıslettıgım cafede bazı konularda destek alabılmek ve bıldıklerımı aktarmak ıcın uye oldum.

Muhabbetle.

Hatırlamıyorum ne diye üye olup burada takıldığımı:D

siteyi ilk kurduğumuzda üyelik sistemi çalışıyor mu diye üye oldum ben :D

Ben üye olursam dedim sdn batlar gider diye oldum ve patladi gitti :hammer::hammer:

Aneket konusu güzel, ancak secenekler bence daha kaliteli olabilirdi..
Neden üye oldum?
Bir bilgisayar mühendisiligi ögrencisi olarak, teknoloji günedemini takip etmek ve bilgi paylasimi icin.

teknoloji günedemini takip etmek ve bilgi paylasimi icin :)ayrıca çoğu forumun adminlerini sevmem bu forumun adminleri çok iyi :)

Bilgisayarla ilgili sorunlarıma çözüm bulmak veya başkalarının sorunlarına çözüm üretmek için. Bir de muhabbet :)

teknoloji gündemi takip etmek türkiye tek ciddiye aldığım site bu konuda ve başkaların sorunlarına cözüm bulmak ve teknik konuda yardımcı olma bilgi paylaşımı yapmak icin gerigirsede bilmediğim diğer konularda arkadaşlardan destek almak icin

teknoloji tekip etme uglamak lazım üretmek gerek

1.Teknoloji ile aram ileri derecede iyi
2. Diğer teknoloji forumlarıyla kıyaslayamadım farklı geldi.
3. Teknoloji ile bütünleşmemi sağlıyor ucuz ve yalan haberler değil.
Son: Foruma girdiğim de kendimi sanki arkadaş ortamıma girmiş gibi hissediyorum sıcak geliyor.

Sahi niye üye olmuştum ben :blink:

Kim üye etti beni bakim burayaa :mrgreen:

ben buraya niye üye olmuştum yahu?? :D

sanırım pcdeki bi sorun yüzündendi galiba. o zamanlar pc hakkında fazla bi bilgim de yoktu. sadece internete giriyordum o kadar. zamanla sdn okulunda yetiştik. bu hâle geldik :D

teknoloji haberleri ve bilgi paylaşımı keşke bu da olsaymış şıklar arasnda:)

Birisi yüzünden üye oldum ama kim olduğunu söylemem :D

Firefox ve Linux fanlığı yapmak için. :)