Ve Hiddink Emre'nin üstünü ÇİZDİ

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, Güney Kore maçında kırmızı kart gören Emre Belözoğlu'na “Maçtan önce uyarmama rağmen beni dinlemedin. Bir kaptan bu kadar kolay kart görmemeli. Takımımda böyle oyuncular istemem” dedi.

ve-hiddink-emre-nin-ustunu-cizdi-1141462.Jpeg

A Milli Futbol Takımımız, önceki gün Trabzon’da karşılaştığı Güney Kore ile 0-0 berabere kalırken, maça damgasını vuran olay Emre Belözoğlu’nun kırmızı kart görmesiydi. 59. dakikada kendisine sert giren Koo Ja Cheol ile tartışınca sarı kart gören Emre, sinirlerine hakim olamayıp 1 dakika sonra aynı futbolcuya tekme atınca ikinci sarıdan kırmızı kartı görüp oyundan atıldı.

2002 Dünya Kupası’ndaki üçüncülük karşılaşması sonrası el ele verdikleri pozlarla tüm dünyanın alkışını alan iki takım arasındaki dostluğa yakışmayan bu hareketi nedeniyle eleştiri alan Emre Belözoğlu, asıl büyük tepkiyi ay yıldızlı ekibimizin teknik patronu Guus Hiddink’ten gördü.

Sert mesajlar Hollandalı çalıştırıcı, önce basın toplantısında milli takım kaptanına sert mesajlar gönderdi. “Bu olayı hiç doğru bulmadım. Hoşnut değilim. İtirazlar yapılabilir ama bunu kontrollü yapmamız gerekir. Emre Belözoğlu’nun olayından çok büyük ders aldık” diyen Hiddink, daha sonra yöneltilen, “Ceza verecek misiniz?” sorusuna, “Milli takım bir kişiye bağlı kalmamalı” diyerek, bu oyuncuyu milli takımdan çıkarabileceğinin sinyalini verdi.

Beni dinlemedin Guus Hiddink’in tepkisi bununla da bitmedi. Emre Belözoğlu, karşılaşma sonrası soyunma odasında, yaptığı hareket nedeniyle özür diledi. Ancak çok sinirli olan Hollandalı teknik adamın, “Sabah sizi kontrollü olmanız gerektiği konusunda uyarmama rağmen gereksiz yere kırmızı kart gördün. Sözümün dinlenmemesini affedemem. Bir milli takım kaptanı bu kadar kolay kart görmemeli. Özrünü kabul etmiyorum. Ben çalıştırdığım takımlarda böyle kolay kart gören oyuncular görmek istemiyorum” diyerek, tecrübeli futbolcuyu terslediği öğrenildi.

http://spor.milliyet.com.tr/ve-hidd...spor/spordetay/11.02.2011/1350947/default.htm

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Emre'nin yerine kim oynayacak? Emre gibi orta sahada çift yönlü oynayan Türk futbolcu sayısı çok az

olympuskiller

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7
şu öfkeni kontrol etmeyi öğrensen hiç bir sorun olmayacak ,televizyonada çıkıyor akıllandım diyordu daha geçen,şimdi üstüne bu olay,alternatifi kolay bulunan bir oyuncu olsa vazgeçmek daha basit olur ama yok işte bu böyle gitmez gitmemeli de, Hıncal Uluç yazınca da kıyamet kopuyor.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Emre Kırmızı Kart...

Aslında her oynadığı maç görmesi gerekiyor...

Ancak Yerli Hakemler Emre'ye kart çıkarmaktan KORKUYOR!!!

Yabancı hakem nasıl şak diye çıkarttı!

işte bizim ligin adaletsizliklerinden birisi de bu.

Quaresma geçen maç girdiği pozisyonda faul çalan hakemin kararını beğenmedi, elini havaya aldırıp kararı beğenmediğini gösteren hareket yaptı SARI KART...

Ankaragücü maçında cezalı duruma düştü..

GUTİ ilk dönemin sonlarına doğru kararı beğenmedi elini havaya kaldırdı...

2. sarıdan Kırmızı Kart!!!

Emre hakemi tutup SEVSE Emre'ye ses çıkaran olmaz...

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
'Dünya başıma yıkıldı'

Emre, “Stresli bir dönemdeyim. Dirsek gelince çıldırdım ama dersimi de aldım”
110220110028136878969_2.jpg
G.Kore maçında kırmızı kart gören Emre, “Stresli bir dönemdeyim. Dirsek gelince çıldırdım ama dersimi de aldım” diyerek özür diledi.

MİLLİ Takım Kaptanı Emre Belözoğlu, önceki günkü G.Kore maçında gördüğü kırmızı karttan dolayı çok pişman... Hırçın yıldız belki sahada kontrolü kaybetti ama soyunma odasında bir kaptana yakışır şekilde davranmayı da bildi. İşte orada yaşanlar...

GÖRDÜĞÜ kırmızı kart nedeniyle arkadaşlarına karşı mahcup duruma düşen Emre, oyuncular soyunma odasına geldiğinde, “30 dakika sizi yanlız bıraktığım için hepinizden özür dilerim” dedi. Ardından Hiddink geldi ve takım seslendi: “Size ‘Hakemle gereksiz diyaloglara girmeyin’ dedim ama dinlemediniz. Soğukkanlı olamazsak zarar görürüz. Ligdeki alışkanlıkları burada unutun.”

BU sözler üzerine bir daha söz alan Emre, “G.Kore sert oynadı. 13 (Ja Cheol) ve 16 (Sung Yueng) numara hep tekme attı. Hatta bir tanesi bana dirsek attı ve hakem de kart çıkarmayınca kontrolü kaybettim. Kırmızı kart görünce dünya başıma yıkıldı. Takımımda çok stresli bir dönem geçiriyorum. Ama hiçbir şey gördüğüm kartın çok hatalı olduğu gerçeğini değiştirmez. Dersimi aldım” diyerek pişmanlığını dile getirdi.

‘Türkler bu oyunla 2012’ye gidemez’

HOLLANDA basını, önceki akşam Güney Kore’yle oynadığımız hazırlık maçında tel tel dökülen A Milli Takımımız’a geniş yer ayırdı. Ay-yıldızlıları eleştiren gazetelerden De Telegraaf, “Türkler hayâl kırıklığı yaşattı” başlığını kullanırken, Algemeen Dagblad ise, “Hiddink, Türk Milli takımından beklenen futbolu henüz oynatamıyor” yorumunu yaptı.

EN ilginç tespit ise Het Parool’den geldi. Gazete, “Türkiye böyle devam ederse 2012 Avrupa Şampiyonası Finalleri’ni unutur” görüşlerine yer verirken, sahaya kaptan olarak çıkan Emre’yi de, “Dostluk maçında kızardı” diye eleştirdiler.

http://haber.gazetevatan.com/dunya-basima-yikildi/358606/5/Spor

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
He o maçta Güney Koreli 16 numaralı Emre'yi tutan adamıda biri çıkıp dememiş anca Emre'ye saydırın. Maç boyu Emre'yi tekmeledi, sabırda bir yere kadar.

nightmare777

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Milli formanın ağırlığnın farkında olmayan siterse Messi olsun,o değerden uzak tutulmalı,yaptıkları bini aştı hepsindemi karşı taraf suçlu.Herşey yetenek diil.Ayıptır hazırlık maçında bile.

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
dersini almaz emre takıma zarar veren bir oyuncu tamam yararı var ama kritik maçların hepsinde sarı kart görüyor.takıma artık yararından fazla zararı olur bence doğru karar.

olympuskiller

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7
Emre her hatasından sonra aynı şeyleri söylüyor ve aynı hataları yapmaya devam ediyor sonra yine özür diliyor sonra yine aynısını yapıyor ... derken 30 yaşına geldi ve yine ders aldığını söylüyor

bir sonraki olay için zaman işliyor maalesef

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Emre vedaya hazırlanıyor

Güney Kore maçında gördüğü kırmızı kartın ardından Hiddink'in gözünden düşen milli oyuncu da artık Ay-Yıldızlı formayı bırakmak istiyor. Emre Belözoğlu ailesinin de görüşünü alıp son kararını verecek.

Güney Kore ile çarşamba akşamı oynadığmız milli maçta gördüğü kırmızı kart nedeniyle başta teknik direktör Hiddink olmak üzere herkes tarafından ağır şekilde eleştirilen Emre Belözoğlu, karar aşamasında. Azerbaycan maçı sonrasında Milli Takım’ı 2012’den sonra bırakmayı düşündüğünü açıklayan yıldız oyuncunun, Güney Kore karşılaşmasının ardından bu konuyu çok daha ciddi şekilde düşünmeye başladığı belirlendi. Hırslı, kaybetmeyi sevmeyen yapısı nedeniyle maçlarda kendisini kaybettiğini ifade eden Emre, “Ancak üzerime çok geliyorlar. Yaptığımın doğru olmadığını her zaman söylüyorum. Artık Milli Takım’ı bırakmayı düşüneceğim. Ailemin de görüşünü alıp, kimseye zarar vermeden bir karara varacağım” diye konuştu.

Kocaman: Kafana takma

Bu arada milli maç sonrası eleştiri bombardımanına tutulan Emre’ye, başta teknik direktör Aykut Kocaman ve Kaptan Alex olmak üzere tüm takım arkadaşlarının destek verdiği belirlendi. Kocaman’ın, “Kart olayını kafana takma. Olumsuz eleştirileri de dikkate alma. Herkes senin nasıl bir futbolcu olduğunu biliyor. Fenerbahçe’nin sana ihtiyacı var. Kafanı toparla ve her şeyinle Kayseri maçını düşün” dediği belirlendi. Morali bir hayli bozuk olan Emre’nin bu yaklaşım sonrası, toparlandığı öğrenildi.

http://fanatik.ekolay.net/Emre-vedaya-hazirlaniyor_3_Detail_34_213240.htm

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
He o maçta Güney Koreli 16 numaralı Emre'yi tutan adamıda biri çıkıp dememiş anca Emre'ye saydırın. Maç boyu Emre'yi tekmeledi, sabırda bir yere kadar.
Emre'nin adı çıkmış bir kere haklı da olsa haksız