Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni Photoshop çu için nerden başlamasını önerirsiniz.
Araçların nasıl kullanılacağını öğrenmek ile başlayabilirsin. İnternetten photoshop eğitim kitabı indir. Ordakileri 1-1 uygula. Zamanla kendin kullanmaya başlarsın. Mesela benim öğrenmem çok gariptir. Ablam birgün photoshop 7 yi getirdi. Kızlara makyaj yapıyor filan. Bende yapayım dedim kızlara makyajla başladık şimdi web tasarım, grafik tasarım vs vs patladı gittı
İnternette bir çok ders var... eğer ingilizcen varsa çok daha iyi olur... O dersleri takip ederek bir çok şeyin nasıl yapıldığını öğrenebilirsin... Sürekli uğraşmak gerekiyor...
Ne yapacağım diye düşünme... İlla sevdiğin bir alan vardır onunla ilgili güzel vakit geçireceğin şeyler yap... Mesela tuttuğun takım için duvarkağıdı yapmaya çalışabilirsin... ya da arkadaşların ve senin için değişik fotoğraf efektleri falan filan... Maksat kendini geliştirmek...
önce bir kursa gitmekte fayda var. çünkü photoshop'un menüleri biraz karışık öğrenmek zaman alabilir. kurs ile bu aşamayı hızlı geçersin sonrası sana bağlı
Dostum bende ınanmıyorum oyle ders almaya fln. Bende ogrenırken benım en cok ısıme yarayan HEVESımdı. bu sekılde bana yetıcek kadar ogrendım. gayette ıyı gıdıyo sımdı. bence sende oyle yaparsan daha ıyı olur senın ıcın.