Yeni Photoshop çu için nerden başlamasını önerirsiniz.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan esat22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

esat22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar Abiler ablalar,
Bende Adobe Photoshop CS5 var. Photoshop için pratik önerileriniz nelerdir.

Selamlar...

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Araçların nasıl kullanılacağını öğrenmek ile başlayabilirsin. İnternetten photoshop eğitim kitabı indir. Ordakileri 1-1 uygula. Zamanla kendin kullanmaya başlarsın. Mesela benim öğrenmem çok gariptir. Ablam birgün photoshop 7 yi getirdi. Kızlara makyaj yapıyor filan. Bende yapayım dedim kızlara makyajla başladık şimdi web tasarım, grafik tasarım vs vs patladı gittı :D

esat22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sağol abi:thumbup: Harbiden garipmiş:4:

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
İnternette bir çok ders var... eğer ingilizcen varsa çok daha iyi olur... O dersleri takip ederek bir çok şeyin nasıl yapıldığını öğrenebilirsin... Sürekli uğraşmak gerekiyor...

Ne yapacağım diye düşünme... İlla sevdiğin bir alan vardır onunla ilgili güzel vakit geçireceğin şeyler yap... Mesela tuttuğun takım için duvarkağıdı yapmaya çalışabilirsin... ya da arkadaşların ve senin için değişik fotoğraf efektleri falan filan... Maksat kendini geliştirmek...

esat22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sağol abi. İnş öğrenicem.

Pivon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
sanalkurs.net te ps dersleri var bakabilirsin.

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Bence direk dal prgrama salla dersleri :mrgreen:

xyunusx

Doçent
Reaksiyon puanı
41
photoshop kullanımına paintnet le başlamalısın (paintle karıştırılmasın) onu öğrendikten sonra sıkıntısızca photoshopa geçebilirsin

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
ben direk photoshopla başladım şimdide kendime yeticek kadarını biliyorum misal en basitinden eski parçalanmış bi resmi yenileyip renklendirme

vss......

_Neotwo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
acaba direk kurslara gitmek daha mı faydalı?yoksa önce kendi kendimize geliştirmemiz mi?

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
acaba direk kurslara gitmek daha mı faydalı?yoksa önce kendi kendimize geliştirmemiz mi?

önce bir kursa gitmekte fayda var. çünkü photoshop'un menüleri biraz karışık öğrenmek zaman alabilir. kurs ile bu aşamayı hızlı geçersin sonrası sana bağlı

mutsuz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Dostum bende ınanmıyorum oyle ders almaya fln. Bende ogrenırken benım en cok ısıme yarayan HEVESımdı. bu sekılde bana yetıcek kadar ogrendım. gayette ıyı gıdıyo sımdı. bence sende oyle yaparsan daha ıyı olur senın ıcın.