Logoyu Geliştirme

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Arkadaşlar elimde önceden bir arkadaşımın temelini hazırladığı bir logo çalışması var. Bunun eksikleri var ve geliştirilmesi lazım ya da mümkünse en baştan yapılsın. Ben kısaca size olayı anlatayım.

Logoda "SironG" yazacak.
S harfinin özellikle bir ejderha figürü olmasını istiyorum.(Alev püskürüyor olabilir - yaratıcılığınıza kalmış)
Yazı chrome (gümüş-ayna) renginde olsun.
Arka plan fark etmez, logo ile uyumlu özgün bir şeyler olabilir.
Büyük boyutlu olursa (1400*900) istediğim tüm boyutlarda kullanabilirim.

Bunu kullanmanızı söylemiyorum ama fikir açısından bir şeyler oluşabilir kafanızda - bunda bir çok eksik var.

erenberk22.png

Uğraşan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim :)

KAZUYA

Doçent
Reaksiyon puanı
20
listeyi uzatmissin bence kimse ugrasmaz basicaksin parayi istedigini yaptiracaksin

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Uzatmışsın dediğin şey gümüş renkli S harfi ejderha figürü olan SironG yazısı: alt alta yazınca uzun göküyor :D Benim elimde siyahı var zaten sadece bunu chrome yapan bile çıksa yeter. Uğraşmak isteyen olursa başım gözüm üstüne ama kimse de uğraşmazsa ben ne yapayım yani. Herkese yardım etmeye çalışıyoruz, birilerinden yardım isteyince dert olacaksa kalsın. İstediğim şey para edecek bir şey değil. Parayla yaptırmak isteseydim ejderhanın olduğu yerden harekete geçip yazının çevresinde dönüp alevler püskürterek geri yerine dönmesini isterdim. Sıcaklığın etkisiyle chrome eriyor gibi falan gözükürdü :D Bu kadar uçuk bir şey değil istediğim - işi bilen için gayet basit.

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Hocam elimden geldiğince,buyur :D Değişmem istediğin yerleri söylersen elimden geldiğince yaparım :mrgreen:

63722290.png

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
İlgin için teşekkürler. İşte yazı rengi chrome (gümüş - ayna) yapılabilirse iyi olur.Sol üstteki ejderhaya gerek yok :)

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
İlgin için teşekkürlr. İşte rengi chrome (gümüş - ayna) yapılabilirse iyi olur. İstersen yeniden kendin yarat logoyu (bence yeniden yapılabilir), uğraşamam diyorsan da üzerinde oynayabilirsin direk.

Hocam logo işini pek bilmiyorum :D Photoshop'da pek bildiğim söylenmez,ondan kusura bakma rezil etmiyim logoyu :D gümüş yapmaya bakıcam şindi :)

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Tamam Cbox yazıyı parlak gümüş yapabilirsen güzel olur.

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
gms2.png

gmst.png

Hocam istediğin gümüş 1.şekil mi 2.şekil mi ? Ona göre biraz oynayacam..

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
İkincisi daha iyi olmuş :)

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
1.yi çok beğendim :flowers: Emeğine sağlık sadece son bir şey isteyeceğim. 1.'de S'nin etrafındaki küçük küçük şeyleri temizleyebilir misin acaba :)

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
1.yi çok beğendim :flowers: Emeğine sağlık sadece son bir şey isteyeceğim. 1.'de S'nin etrafındaki küçük küçük şeyleri temizleyebilir misin acaba :)

Bakıyorum hemen ama bence şık durdu :D

---------- Post added at 00:10 ---------- Previous post was at 00:04 ----------

Buyur

2sa13ys.jpg

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
:clap:Eline sağlık çok güzel oldu :flowers: Ben de yaparım diyen olursa eğer - pek çıkmayacak galiba ama - çalışmaları beklerim :D

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Kardeşim dur deniycem birşeyler :D

---------- Post added at 21:16 ---------- Previous post was at 20:44 ----------

Beğenirmisin bilmem ama bi bak :) Arkaplanı değiştiremedim ya kusura bakma. Çok bilmem photoshop'u :D

25k7wjn.jpg

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
çok uğraşmadım ama idare eder gibi
irong.jpg

irong-i.jpg

TuncGulmez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
orcnd , Döktürmüş maşallah banada Dreamy Şeklinde Birşey yapabilirsen Sevinirim.

Uso!

Doçent
Reaksiyon puanı
27
@orcnd
Vaktiniz olduğunda acaba ejderhadaki efekti kısaca anlatabilir misiniz? Çok hoş durmuş. :)

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
@orcnd
Vaktiniz olduğunda acaba ejderhadaki efekti kısaca anlatabilir misiniz? Çok hoş durmuş. :)

aslında ne yaptım tam net hatırlamıyorum ama grafikte gördüklerimi tahminen sayabilirim.

ejderhadaki efekt ağırlıklı olarak satin efekti. bu efekt layer'a sağ tıkladığınızda çıkan menüden blending options'a girince çıkan pencerede yer alıyor.
değer olarak hatırladığım kadarıyla üstdeki değer 5 altdaki 7 yapmıştım. %30 fazlası yapılır genelde yumuşak görünmesi için.

onun dışında metal gibi görünmesi için ejderha üzerinde karıncalanma efekti var. onuda oluşturmak için
- boş bir layer oluşturun içini beyaza boyayın.
- filter -> noise ->add noise'ı seçin
- altdaki monochromatic'i seçin, noise miktarını kafanıza arttırın
- şeffaflığı (opacity) %6 ile %3 arası bir değere ayarlayın renge göre değişiklik gösterebilir

altındada el ile yapılmış motion blur var. onuda yapmak için
-efekt yapılacak şekli seçin şeklin altında bir layer açın seçimin içini beyaza boyayın
-soldaki tool panelden parmak şeklinde olan smudge tool'u seçin
-köşelerden şeklin geliş yönüne doğru sürüklenir. eğer efekt kısa kalırsa üstdeki ayarlardan strength değeri arttırılabilir.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
by efsane ve orcnd ikinize de teşekkür ederim. Mesajlarınızı yeni gördüm, çok güzel olmuş çalışmalarınız. Geçen hafta çok yoğundum gözümden kaçmış. orcnd, özellikle ilk çalışmana bayıldım. Galiba Cbox'ın çalışmasıyla birlikte onu kullanacağım. :flowers: