0'dan Sistem Tavsiyesi (Toplama)

crazyturtle

Asistan
Reaksiyon puanı
4
6 Haziran 2011Den Hemen Sonra Yoklaşık 3-3,5 Bin Tlilik Bir Bütçe İle PC Toplamayı Düşünüyorum :)

Gelelim İsteklerime :

Sessiz Bir Sistem Olmalı ( Uyurken Rahatsız Etmemeli )
Adobe PhotoShop / After Effect Ve Sony Vegas Pro Kaldırmalı :).
Öğrenci Adamız Üniye hatta Belki Üni Bitene Kadar Yolu Var Dayanıklı, Uzun Ömürlü Bir Kasa Ve Parçalar Olmalı
Minimum 2 TB Bir HDD ( Film Vs. vs. çok izlerimde)
Sistemin Hızlı Açılması Kasmması Lazım Onun İçin 40 GB filan bi SSD fena olmaz :)

Pek Fazla Bişi Anlamıyorum İşlemci Anakart Vs vs :) Yardımcı Olmanızı Bekliyorum.

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Şimdiden niye sistem özelliklerini belirletiyorsun ki çok saçma. Haziran olsun bence yeni nesil ekran kartlarını bekle, hatta baharı bekle intel inde yeni nesil işlemcileri çıkıcak. Üzerine de yeni nesil nvidia ohh mis :) Belki 3d monitörlerde ucuzlamış olur o zamana, 3d vision da kullanırsın. Şimdiden kafanda bi sistem canlandırman çok anlamsız.

fraud3

Doçent
Reaksiyon puanı
3
daha çok erken hazirana sistem söylemek için

crazyturtle

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bu durumda sana tavsiye edebileceğim en güzel ürün Mac :)

:) Çok Pahalı Artiz PCsi :P Bi Model Alabilir Miyim :).

Şimdiden niye sistem özelliklerini belirletiyorsun ki çok saçma. Haziran olsun bence yeni nesil ekran kartlarını bekle, hatta baharı bekle intel inde yeni nesil işlemcileri çıkıcak. Üzerine de yeni nesil nvidia ohh mis :) Belki 3d monitörlerde ucuzlamış olur o zamana, 3d vision da kullanırsın. Şimdiden kafanda bi sistem canlandırman çok anlamsız.

Öğrenci Adamın İşi Hayaldir :p Hiç Yoktan Çalışma Aşkı Getiriyo :)

Reaksiyon puanı
189
iMac modelinizi kendiniz alırken özelleştirebilirsiniz. Seçenekler için http://www.apple.com/imac/specs.html adresini inceleyebilirsiniz. Ayrıca artiz PC'si değil sanatçı kişilik PC'sidir macler :) Kendinize bir mac'i layık görmüyorsanız sanat ile ilginizin olmadığını düşünürüm :)

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Şu an başlık açman çok gereksiz olmuş gerçekten. 6 ay bilgisayar bileşenleri için çook uzun bir dönem. Sana şimdi tavsiye edilen bir ürün, o dönem çöp niyetine satılabilir ya da aynı paraya çok daha iyisi alınabilir duruma gelebilir. Hem performans hem sessizlik istiyorsan sıvı soğutma çözümleri dışında bir şey düşünmemelisin. Sen Haziran ayına kadar bütçeni iyice sağlamlaştırmaya bak. İlle şimdi bir şeyler yapmak istersen, full tower kasa için geniş bir mekan ve masa ayarla derim.. :)

Bir de;

Forum Kuralları
10. Mesajlarda gereğinden fazla ifade koyulmamalıdır, mesaj içeriğinin tamamı ya da tamamına yakın bir bölümü kalın harflerle ve/veya renkli yazılmamalıdır.

crazyturtle

Asistan
Reaksiyon puanı
4

iMac modelinizi kendiniz alırken özelleştirebilirsiniz. Seçenekler için http://www.apple.com/imac/specs.html adresini inceleyebilirsiniz. Ayrıca artiz PC'si değil sanatçı kişilik PC'sidir macler :) Kendinize bir mac'i layık görmüyorsanız sanat ile ilginizin olmadığını düşünürüm :)

ufak ufak giriş yapıyorum daha o mevzulara :mrgreen::mrgreen: Elime aldığım programı didik didik edip tam nalamıyla bırakmadanda o işi bitirmem.Şimdiye Kadar PS/AE/SVP kullancak derece bir pc'im olmadı :crying::crying: ama hazirandan sonra liseli ergen modunda yeni programlara doğru yol alıcam :devil2::devil2:

---------- Post added at 17:40 ---------- Previous post was at 17:15 ----------

Şu an başlık açman çok gereksiz olmuş gerçekten. 6 ay bilgisayar bileşenleri için çook uzun bir dönem. Sana şimdi tavsiye edilen bir ürün, o dönem çöp niyetine satılabilir ya da aynı paraya çok daha iyisi alınabilir duruma gelebilir. Hem performans hem sessizlik istiyorsan sıvı soğutma çözümleri dışında bir şey düşünmemelisin. Sen Haziran ayına kadar bütçeni iyice sağlamlaştırmaya bak. İlle şimdi bir şeyler yapmak istersen, full tower kasa için geniş bir mekan ve masa ayarla derim.. :)

Bir de;

O Bütçeyi Zaten Hazirana Kadar Anca Topluyorum :)

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
arkadaşım sen haziranın birine kadar biraz araştır ama böyle konu açarak değil, nasıl dersen? mesela anakart incelemeleri var sitede onları izle, daha önce bir sürü sistem toplayan arkadaşımız var onların başlıklarını incele, yine ekran kartı incelemelerini izle nasıl siste kurabileceğin üzerine bilgi toplamaya çalış ki bi yandan da öğrenesin. Böyle biraz kolaya kaçmak gibi oluyor :)

yok ben böyle istiyorum diyorsan 3500'e toplayalım ama dikkat et kimse topla demiyor, bekle diyor çünkü o zamana kadar daha iyi donanımlar çıkacaktır bugüne nazaran. :):)