Davetiye Takas

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
her türlü hurda teneke metal kap kacak Pazarlık ile tabak çanak leğen tas ile değişim yapılr. :D:D

Bu ne leyyn Lidyalılar parayı bulmadan önceki açık takas pazarı gibi olmuş burası :) Bu insanlık hep geriye gidiyor. :)

Ne param var ne üyeliğim ne takas edebilecek bişeyim Allah rızası için Arena tr den davetiye kodu istiyorum :)

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
arkadaslar bana da zamunda ve divxplanet davetıyesı lazım..depodepo ve torrentbiz davitıyelerı var..sevabına yollayan olursa da hayır demem :D mortality_907@hotmail.com yollayan olursa cok sevaba gırer..

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
R10 davetiyesi karşılığı Torrentleech üyeliği ve SceneXpress davetiyesi gönderebilirim.

1 adet torrentleech hesabı
1 adet scenexpress davetiyesi
1 adet demonoid davetiyesi
1 adet arena-tr davetiyesi

Bunların karşılığında tek istediğim r10 a en az 1 yıldır üye olan ve itrader i en az 10 olan bir hesaptan davetiye göndermeniz
Varsa yanında bir de webmaster sitesi davetiyesi göndermeniz

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar zamunda davetiyesi lazım karşılığında Arena_tr vereebilirim. Hepinize saygılarımla.

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ama öyle deme bak ben davetiye yollamıyorum hesap veriyorum :D

:) Ya kardeş öyle deme ne vereyim karşılığında hele bişey söyleyin de pazarlık ederiz :)

Pazarlığa açığım arkadaşlar. :)

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Zamunda'nın davetiyesi yok. Ancak hesap verirlerse olur.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Zamunda üyesi olan herkes davetiye gönderebiliyor mu? O iş de zor diye biliyorum ben.
Heh bak olmuyormuş, bi ara üyelik açılsa da dalsak :D

Roland.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Yani usulca sana davetiye yolladığıma pişman ettin beni.Daha dün üye oldun şimdi zamundayla takaslamaya çalışıyorsun ayıp.

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yani usulca sana davetiye yolladığıma pişman ettin beni.Daha dün üye oldun şimdi zamundayla takaslamaya çalışıyorsun ayıp.

Roland senin davet bende aynı nikle Arena da actım ve kullanacağım. Senden sonra bir kişi daha davetiye atmış. Baktım 2 gün sonra kullanmazsak iptal edilecek bende baska bir hesap açtım. İsteyene verebilirim.

Yoksa senin davetiyen yada üyeliğimle kimseyle bişey takas etmem. Sen sıkma canını okadar da düşmedik.
Davetiyen için tekrar teşekkürler.

Dediğim gibi isteyene hesabı verebilirim. Ama zamunda da bulabilirsem benim için çok iyi olacak.

MSDN

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Arena-TR ye Zamunda verecek zekiyi görmek isterim :)

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
İki alakasız site zaten başlık yanlış ana konu var bu işler için.

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
:) Benım profilime git o zaman arkadas verdi istersen sana da versin :) Üstelik up loadı da vardı hesabın :) Rating 0.131 :)

MSDN

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Valla vermiş vermemiş beni etkilemez. Bence yanlış yaptı.
Demonoid, Zamunda, TorrentLeech (Smiley Sağolsun :D ), LeechTurk, Bitturk torrentlerim yetiyor bana. @uSuLca arkadaşımız film ws. izlemiyorsa kazançlı çıkmıştır. Bence :) Türk torrentlerinden cacık olmaz :flowers:

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Adamda 3 tane zamunda varmıs ne yapacak o kadarını odnan verdi. :) Gecen de Arena verdıler burdan. Tüm yardımsever arkadaşlara teşekkürler :)

sensman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elimdeki torrentleech hesabımı chdbits veya diğer kaliteli hd site ile takas yapılır iletişim pm tekliflerinizi bekliyorum

MSDN

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Valla ben oyunlar için zamunda kullanıyorum. Albümler için torrenturkey, film vs. için ise LeechTurk :D
Oyunlar için Torrentleech -bazen demonoid ve zamunda- filmler vb. için leechturk, LTRG 'yi seviyorum :P

kuku

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Moderatörler keyf çatıyor birde hiç olmayanı düşün ne yapar ?

ramyzero

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elinde revtt olan arkadaşa hd-bits.ro, freshon.tv yada arena-tr davetiyesi yollayabilirim..

Black Wolf

Doçent
Reaksiyon puanı
8
r10 Davetiyesi ile istediğiniz torrent sitesini takas edebiliriz.