PHP Sürüm yükseltme ?

muratgurcemal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar,

Localhost ta joomla ile web uygulamaları yapıyor.Fakat eklediğim bir modül php versiyonumu desteklemedi.:bored:
Modülün desteklediği versiyon Php 5.3.5. Dosyayı indirdim fakat güncellemeyi nasıl yapılacağı konusunda bir fikrim yok:confused1:(Localhostumda "Apache2Triad" yüklü)

Güncellemeyi nasıl yapabilirim ?(yada Apache2Triadı mı güncellemem gerekli ?)

washaq

Asistan
Reaksiyon puanı
9
nasıl olur bilmiyorum ama sana başka öneride buluniyim, wamp yada xampp yükle direk php 5 ile geliyorlar, tahminim update uğraştırı ama bunlar uraştırmaz. kolay gelsin. apache2triadın son versiyonunu yükle diycem ama siteye girdiğimde bu programın uzun süreden beri güncellenmediği uyarısı geldi sahibi microsofttan apple'a geçince ilgilenmeyi bırakmış.

muratgurcemal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
nasıl olur bilmiyorum ama sana başka öneride buluniyim, wamp yada xampp yükle direk php 5 ile geliyorlar, tahminim update uğraştırı ama bunlar uraştırmaz. kolay gelsin. apache2triadın son versiyonunu yükle diycem ama siteye girdiğimde bu programın uzun süreden beri güncellenmediği uyarısı geldi sahibi microsofttan apple'a geçince ilgilenmeyi bırakmış.

http://www.wampserver.com/ kesinlikle en iyisi bence. 64bit desteğide var. En güncel sürümleri kullanıyor her zaman ve stabil.

Teşekkür Ederim :)