Mevlana'lı Kolye Ucu Nereden Bulurum ?

Reaksiyon puanı
189
Eminönü'nde incik boncuk satan çok yer var oralara da bak. Ya da benim gibi Beyazıt'dan gir Eminönü'nden çık :D Elbet bir yere denk gelirsin :D Mısır çarşısı ve Kapalı çarşıya da bakmayı unutma oralarda da bu tip şeyler satan çok yer var...

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Kapalı Çarşı'da daha çok altıncılar var gümüşcü bulabilir miyim bilmiyorum :D
Bu arada cevabın için teşekkürler +bonuzz :D

Reaksiyon puanı
189
Kapalı çarşıda da gümüşçüler çok fazla. Ben 1-2 sene kadar önce kapalı çarşıdan gümüş bir yüzük almıştım, o sırada dikkat ettim baya gümüşçü vardı açıkçası. Sanırım aradığın tip bir şeyi kapalı çarşıda bulabilirsin...

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Neden olmasın :D
Sağol güzel dileklerin içi teşekkür ederim modum :) +bonuzz :D
Bakalım Kapalı Çarşı'ya.umarım bulurum :)

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
454
Neden olmasın :D
Sağol güzel dileklerin içi teşekkür ederim modum :) +bonuzz :D
Bakalım Kapalı Çarşı'ya.umarım bulurum :)

Bi kaç gündür hastayım yarın dönüyorum yeşil sahalara :D Ofisim Mevlana'nın orda, ilk fırsatta bakarım, kargo filan neyim yaparız :D

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Yok be modum ne luzum var :D

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
454
Teklif var ısrar yok diyosun :D

Lisedeyken bi arkadaşım pastanede, hatunla mahsur kalmış, beni aradı çaktırmadan, yetiş kurtar diye :D Hatunun haberi yok tabii durumdan. Ben de gittim, bi baktım ki adisyon hapishane duvarı gibi :D Zaten öğrenciyiz, tüm paramı koysam yine yetmiyor. Ağam yemiş içmiş bi güzel. Neyse artık, kız kalkayım ben dedi ve adisyona davrandı, bizim eleman erkekliğe b*k sürdürmeyecek ya "Yoo Nevra asla olmaz" diyip adisyonu aldı elinden ama ben içimde giydiriyorum arkadaşa. Kız bi daha asıldı adisyonu sonra da bizimki... 3. de bizim malzan arkadaşın elinde kaldı tabii. Neyse dedim sen bırak gel kızı ben burda beklerim :D Çıkamıyoruz dışarı. Gitti geldi eleman, bi yerlerden borç bulduk da öyle ödedik hesabı.. Sözün özü ısrar etmeyeceksin :D :D

Olayı acı bir hatıra olarak anlattım ama kolye konusu ile ilgilenebilirim :D

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Düşünmen yeter ya sağol :D