AV Comparatives Potentially Unwanted Applications Test 2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
tartismalarla konuyu kirletmeyelim, sorunlarımız varsa özelden cözelim...

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
lütfen mesajınızı editler misiniz. arkadaşın mesajı da bu yüzden silindi. tartışmaya yol açacak mesajlar silinir.

beyabann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teste iyi bakarsan esetin advanced plus bile alamamış olduğunu görürsün

wEnfG.png

grafiğe iyi bakrsan symantec (norton) diğer antivirüs arkdaşlarına resmen fark atmış yani fark var :))
ezik eset daha advanced + bile alamamışken siz eset ilk sırada diyosunuz

buda oranlar

uEnJt.png

eset arkdaşımız 7. sırada ardından 8.sırada kaspersky geliyor.

ya Allah rızası için şu mesajımın neresinde hakaret var bi gösterin bende öğreneyim.
asıl ben bu mesajı yazdıktan sonra bana hakaret geliyor ve onun mesajı editleniyor.benim mesajım editlenmemiş çünkü bir hakaret yok ki ben burda haklı olan şeyi savunuyorum çünkü sağolsun o kişide siz yanlış anlamışsınız üstteki mesaja hitaben yazdım demekten aciz. direk savunma mekanizmasını çalıştırıyor.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
ya Allah rızası için şu mesajımın neresinde hakaret var bi gösterin bende öğreneyim.
asıl ben bu mesajı yazdıktan sonra bana hakaret geliyor ve onun mesajı editleniyor.benim mesajım editlenmemiş çünkü bir hakaret yok ki ben burda haklı olan şeyi savunuyorum çünkü sağolsun o kişide siz yanlış anlamışsınız üstteki mesaja hitaben yazdım demekten aciz. direk savunma mekanizmasını çalıştırıyor.

özel mesaj olarak silinen mesajınızı attım. lütfen konuyu daha fazla uzatmayalım

---------- Post added at 19:13 ---------- Previous post was at 19:12 ----------

....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...