Laptop orta tık sorunu

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Arkadaşlar merhaba

Hayatımda ilk defa farede orta tuşu kullanmam gerekiyor. Ve laptop kullanıyorum. Aslında kullanmamı gerektiren bir firefox eklentisi. Ben nasıl kullanacağım middle click tuşunu ?

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
valla döndürme işlemini yapabiliyorsun ama bildiğim kadarıyla middle click yok :D olmaz synaptics sürücülerini indir bir göz at derim :)

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
multi-touch ise touch pad, iki parmağınla (parmakların bitişik) aynı anda dokun. Ben orta tık işlemini öyle yapıyorum. üç parmak (bitişik) sağ tık yapıyor. bir parmağını sabit diğeri onun etrafında dönüyorsa, görüntüyü çeviriyor :D

İki parmak işine yaradı mı ?

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
multi-touch ise touch pad, iki parmağınla (parmakların bitişik) aynı anda dokun. Ben orta tık işlemini öyle yapıyorum. üç parmak (bitişik) sağ tık yapıyor. bir parmağını sabit diğeri onun etrafında dönüyorsa, görüntüyü çeviriyor :D

İki parmak işine yaradı mı ?

Beceremedim ya. Ellerde kireçlenme var. 3 parmağı birden dik yapamıyorum. burada da belki 3 defa sol tıklamayı orta tık yapabilirim gibisinden bir cevap almak için yazmıştım.

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Beceremedim ya. Ellerde kireçlenme var. 3 parmağı birden dik yapamıyorum. burada da belki 3 defa sol tıklamayı orta tık yapabilirim gibisinden bir cevap almak için yazmıştım.

Windows un özelliklerinde ekran klavyesi var ya, mause olanı da varmış. Ama nerede bilmiyorum. :(

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bu program işini görür sanırım :D Denedim çalışıyor. İsmini burdan buldum ama link ölüyü o yüzden şurdaki siteden link koydum