• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN İstanbul Buluşması?

Pazar olsun, ayrıca Avrupa yakası olsun Anadolu'da pek birşey yok. :D

Konu takip..
Gelmek isterim ben de kısmetse..

niye yüzme bilmiyor musun :mrgreen:

sgo6s3.jpg

:mrgreen:

Tamamdır.

Tarih: 13/12/2010
Yer: Avrupa Yakası / ?
Saat: ?

Saat 12:30 olsa iyi midir sizce? Ve ben yer olarak da Taksim diyorum. Gelemeyecek ya da daha iyi bir fikri olan?

Taksim e geçen gittim. Bomba patladı, birdaha gitmem dedim birkere başka bir yer olsun :)

İTÜ'de yakında ben de bir olay çıkaracağım da bakalım ne zaman olacak. Yarın öbür gün beni haberlerde görürseniz şaşırmayın. Çok tahriklere geliyorum burada. Tehey tehey...

Buluşma yeri de Ortaköy ise saat kaçta peki? Onu da söylersek kesin geleceklerin isimlerini konuya eklerim. Buluşuveririz.

ortaköyde olur çokta güzel olur ama bence ulaşım açısından beşiktaş yada mecidiyeköy olmalı ama fark etmez bir yerlerde buluşalım. Tanışalım ve bunu paylaşalım ki SDN formun farkı ortaya çıksın :D:D

Troy gelip söylesin bir şeyler, ona göre hareket edelim madem.

---------- Post added at 19:33 ---------- Previous post was at 19:32 ----------

nedenini sorsam hanımefendi bana karşı bir alerjiniz mi var?:D

Okey dedin, Türkçe takıntımı hatırlatırım. :) Gelirsen dayak yersin. :D

Troy gelip söylesin bir şeyler, ona göre hareket edelim madem.

---------- Post added at 19:33 ---------- Previous post was at 19:32 ----------

Okey dedin, Türkçe takıntımı hatırlatırım. :) Gelirsen dayak yersin. :D

o zaman tam donanımlı gelmek lazım ne olur ne olmaz tırstım senden:D

Ben Sivas ta iken buluşacaksınız he siz mekanı ve saati yazın ben oraya canlı bomba yollayım siz görün o zaman ki eğlenceyi :P :D

Kumpir yeriz artık, Ortaköy'lülerin en büyük fantazisi.. .:D

Saat 13:00'da olsun. Uzaktan gelenlere de imkan tanimis oluruz.

Simdi yapilmasi gereken su; birinin organizator olmasi lazim. Gelmek isteyen herkes ozelden bu kisiye telefon no vermesi lazim onun da numarasini almasi lazim.

Guzel olacaga benziyor.

Uzun zamandır yoktum zaten.
*fikrimi söylüyorum bence eğer geniş çaplı ve organizasyonlu olmasını istiyorsak tam yarıyıl tatilinde yapmak lazım mesela 15-16 ocak yada 22-23 ocak gibi bir günde olsun hem herkes için en orta ay, gün ve hafta bunu sizlere sunuyorum.Eğer onaylanırsa o zaman bende katılabilicem (:

taha, peki katılacak olan üni öğrencileri nolacak :) Mesela Jea üni ye gidiyor. Sömestr da memleketine gidecek felan :)