İnternette yapacak bir şey bulamıyorum!?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Devirsan aklıma öyle bir fikir getirdin ki :D

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Banada zaman yetmiyor yaa... Fazla zamanı olan varsa alabilirim...:D:D

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Söylemem ki :D Bir sır oldu artık. Bi projeye konu oldu :D

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Webcamı açın saçmalayın dedin yaa... O gelmiştir onun aklına....:D:D

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Yok be :D Daha neler :D Çok daha komplike(artistik kelime) bir proje oluştu aklımda :D

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
O artistik kelimenin internetteki karşılığı nedir???...:D

Dervisan

Asistan
Reaksiyon puanı
2
fikir babası oldum.

pm at bari merak ettim.
yavrucuğumu hiç göremeyecek miyim
:crying:
:)

---------- Post added at 02:23 ---------- Previous post was at 02:21 ----------

O artistik kelimenin internetteki karşılığı nedir???...:D

komplike= fazla çetrefilli birçok şeyin bir araya gelmesiyle oluşan..

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
paramore ZorHak'ın konusunda da böyleydin. Kusura bakma ama sana ne kardeşim :S

Sana ne benim çocukluğumdan hey allahım :S

olayın senle ilgisi yok. Fikir babası olan insan konuşmuyor sen konuşuyorsun. Senle ilgisi olsa senin adını anardım. Andım mı ?

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
vallahi tam ilacını söylemişsin. bende bütün pc bağımlılıklarımdan sıyrılmıştım, facebook, online oyunlar vs. büyük bir boşluğa düşmüştüm, 22 inç bana bakıyordu bende ona. sıkıla üşene anime indirmeye başlamıştım ama şimdi o bunalımdan eser yok.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Bilgisayar başında canınız sıkılıyorsa herşeyden önce masaüstünüze güzel bi masaüstü resmi koyun baktıksıra derinlere gidin... Ruhen rahatlarsınız... Mesela şunun gibi bi resim...

ogaaanfuaioozg2mvdyk4t8.jpg

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Bu aralar sarıyla kırmızıyı yan yana görmek istemiyorum, arkadaşım kastenmi yapıyosun ya, bak bende daraldım şimdi :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Bulamazsın tabi.Nette takıl oyun oyna müzik dinle nereye kadar.Bunun ötesi yok
Bu boş vakitlerini malesef arayacaksın.En azından bu vakitlerde kendine bişeyler katmak için en iyisi kitap okuman.Elbet vardır sevdiğin bi tür
Ayrıca Krazky dövüş sporlarıyla ilgilen demiş sakın kanma bu lafa, kaburgalarım daha yeni iyileşti:D

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Şu dönemlerde internet benim için multiplayer ortamı :D
Mail ve 3-5 tane gezindiğim site hariç pek işime yaramıyor. Multiplayer zevkim olmasa bilgisayarı açmıyacam bile :)

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
İlla da internette olacağım diyorsan kesinlikle araştırmacı olmalısın. Değilsen de dene. Bir şekilde seveceksin. İlgi alanlarını Google'a yazıp başlayabilirsin.

Eğer internet şart değil dersen, tabii ki kitap oku derim. Kolay gelsin.

serkashop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yapılacak şey çok yeni çıkan filmleri izle bitince kitap bul ebook onu oku haberleri takip et eğer netn sınırsızsa tabi :)

atalayer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Paramore dostum (hernekadar seni tanımasamda bu forum yazısını haber sitesinde görünce direk atladım ve üye olup birşeyler yazmak istedim, hem senin hemde diğer insanlar için işe yarar umarım. hele bazı yorumları görünce güldüm diyebilirim :) )

tabiki diğer yorumlardada bir doğruluk var ama benim sana önerim sana faydası olacak (gelip, geçici olmayan) şeylerle ilgilenmen internette.

mesela ilk başta film izlemek gibi bir isteğin varsa, açıcaksın imdb sitesini orada top250 film listesi var oradan seçtiğin filmleri torrentten indiregandi ediceksin. zamanla izlediklerin sayesinde deneyim kazanacaksın ve başka filmleride izlemek isteyeceksin..filmler seni biçok konuda şeylere yönlendirebilir..

bağımlılık yapmayacak derecede pc oyunlarıda çok iyidir.. ama mesela online oyunlara hiç bulaşma derim...

başka bir önerim günlük olan olayları takip etmen, yani medya, magazin vs. edergi siteleri keşfedip indirip okuman. genelde türkçe olanına rastlamadım ama orta seviye ingilizce de yeterli..

zaman zaman ekşisözlük veya wikipedi ye girip aklında merak ettiğin şeyleri girip okumak ki ordaki uzantılardan yararlanıp konunun dışına çıkadabilirsin ama kötü bişey değil. ekşisözlük sayesinde bile biçok şey keşfetmek mümkün. tarihle ilgili olaylar ilgini çekiyorsa onlarada takılabilirsin..

bir diğer önerim kitap okuman ama takip ettiğin şeyler hakkında ve bildiğin konuların üzerine olan kitaplar daha çok ilgi çekicidir... örn. tarihle ilgili konular veya bilim kurgu romanlarını öneririm, olmadı çok sevdiğin filmler üzerinde araştırma yapıp eğer kitap dan yola çıkılmışsa o kitabı okuman iyi olur.. yazarları tanıman da önemlidir...

bilgisayarda şarkı dinlerken sürekli aynı şeyleri dinlememeni öneririm.. dinlediğin tarzın dışında olan müzikleri dinlemek çok iyi olabilir örn. blues, jazz, tekno, metal, rock, pop, classic. (rap yazmıyorum çünkü bana sanatsal olarak çok ters)

çok boş hissediyosan günlük yaşadığın olaylar hakkında günlük yazmak. gerçekten insanı rahatlatır...

sana çok basit bir yol daha gösterebilirim oda StumbleUpon sitesine üye olup sevdiğin şeyleri işaretlemen ve sonra tarayıcının üstüne gelen simgeye tıklayıp, senin sevdiğin şeyler hakkında olan internet sitelerini keşfetmekde çok güzeldir...

yapacak hiçbirşey bulamıyorsan kendini sanata ve spora verebilirsin

hayatında bağımlılık hale gelmiş şeylerden kurtulmanda farklı bir görüş açısı sağlar...

son önerim tabularını yıkıp dünyaya öyle bakmak ve sürekli yeni şeyleri denemek. faydasını 1 kere görünce devamı gelicektir zaten bide 21 yaşındayken daha fazla büyümeden :D ders lere abansan fena olmaz sonunda hepsi gelip geçici. önemli olan hangilerinin hayatında kalıcı olacağına karar verip olarla uğraşmak...

forumdaki ilkyazımdır yazacak dolu şeyler var ammavelakin :p benden bukadar yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, beğenmeyenlerinde canı sağolsun.

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Atalayer iş ne? Hafif bir psikolog kokusu aldım :D

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Paramore dostum (hernekadar seni tanımasamda bu forum yazısını haber sitesinde görünce direk atladım ve üye olup birşeyler yazmak istedim, hem senin hemde diğer insanlar için işe yarar umarım. hele bazı yorumları görünce güldüm diyebilirim :) )

tabiki diğer yorumlardada bir doğruluk var ama benim sana önerim sana faydası olacak (gelip, geçici olmayan) şeylerle ilgilenmen internette.

mesela ilk başta film izlemek gibi bir isteğin varsa, açıcaksın imdb sitesini orada top250 film listesi var oradan seçtiğin filmleri torrentten indiregandi ediceksin. zamanla izlediklerin sayesinde deneyim kazanacaksın ve başka filmleride izlemek isteyeceksin..filmler seni biçok konuda şeylere yönlendirebilir..

bağımlılık yapmayacak derecede pc oyunlarıda çok iyidir.. ama mesela online oyunlara hiç bulaşma derim...

başka bir önerim günlük olan olayları takip etmen, yani medya, magazin vs. edergi siteleri keşfedip indirip okuman. genelde türkçe olanına rastlamadım ama orta seviye ingilizce de yeterli..

zaman zaman ekşisözlük veya wikipedi ye girip aklında merak ettiğin şeyleri girip okumak ki ordaki uzantılardan yararlanıp konunun dışına çıkadabilirsin ama kötü bişey değil. ekşisözlük sayesinde bile biçok şey keşfetmek mümkün. tarihle ilgili olaylar ilgini çekiyorsa onlarada takılabilirsin..

bir diğer önerim kitap okuman ama takip ettiğin şeyler hakkında ve bildiğin konuların üzerine olan kitaplar daha çok ilgi çekicidir... örn. tarihle ilgili konular veya bilim kurgu romanlarını öneririm, olmadı çok sevdiğin filmler üzerinde araştırma yapıp eğer kitap dan yola çıkılmışsa o kitabı okuman iyi olur.. yazarları tanıman da önemlidir...

bilgisayarda şarkı dinlerken sürekli aynı şeyleri dinlememeni öneririm.. dinlediğin tarzın dışında olan müzikleri dinlemek çok iyi olabilir örn. blues, jazz, tekno, metal, rock, pop, classic. (rap yazmıyorum çünkü bana sanatsal olarak çok ters)

çok boş hissediyosan günlük yaşadığın olaylar hakkında günlük yazmak. gerçekten insanı rahatlatır...

sana çok basit bir yol daha gösterebilirim oda StumbleUpon sitesine üye olup sevdiğin şeyleri işaretlemen ve sonra tarayıcının üstüne gelen simgeye tıklayıp, senin sevdiğin şeyler hakkında olan internet sitelerini keşfetmekde çok güzeldir...

yapacak hiçbirşey bulamıyorsan kendini sanata ve spora verebilirsin

hayatında bağımlılık hale gelmiş şeylerden kurtulmanda farklı bir görüş açısı sağlar...

son önerim tabularını yıkıp dünyaya öyle bakmak ve sürekli yeni şeyleri denemek. faydasını 1 kere görünce devamı gelicektir zaten bide 21 yaşındayken daha fazla büyümeden :D ders lere abansan fena olmaz sonunda hepsi gelip geçici. önemli olan hangilerinin hayatında kalıcı olacağına karar verip olarla uğraşmak...

forumdaki ilkyazımdır yazacak dolu şeyler var ammavelakin :p benden bukadar yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, beğenmeyenlerinde canı sağolsun.
:4: :D:D
Acayip güldürdün beni...Süper yorum....
Tabuları yıkmak maddi ve manevi insana zarar verir....

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Teşekkürler klavyeniz dert görmesin dostlar

atalayer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tabuları yıkmaktan kastım, insanın doğruyu ve yanlışı kendi başına verebilmesidir.

origami__1988

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Kardeşim tek bir şey önereceğim sana. Başka bildiğin her şeyi unut: çok iddialıyım.

Bak yapman gereken tek şey, şu yazarın kitaplarını okuman. Bu seni her şeye götürecek. burada yazılanların çoğunu hatta hepsini yapmak mı istiyorsun? o halde dediğimi yapmalısın. Çok uzattım biliyorum ve o yazarın ismini açıklıyorum:
DALE CARNEGIE

Sakın ola burun kıvırma, istiyorsan hemen google amcaya bir sor. dediğimi göreceksin.

Saygılar:):)

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Gerçekten güzel bir öneri bunu kendi adıma değil forum adına alıp çok teşekkür ederimm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...