N8 almalımıyım ?

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar forumda reset sorunu yaşayıp yada yaşamadığı iddia eden arkadaşlar kafamı karıştırdı. Benim N97'im var ve telefonu kullanamıyorum (telefon donuyor ve abartısız 1 gün kendine gelmiyor ne yaparsanız yapın) ne yaptıysam nokia değiştirmedi 4 kere servise gitti mahkemeye başvurcaktım servis raporlarımı silmişler yani mecbur satıcam ve yeni telefon alıcam N8 hoşuma gidiyor sizce almalı mıyım allah rizası için alan kullanan arkadaşlar sıkıntısı var mı yok mu anlatırlar mı ? bide şu eski sim kart olayına bi açıklık getirebilir misiniz ?

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
N8'i,4 Gündür kuLLanıyorum bir sıkıntı olmadı daha.Kamerası harkuLade.

GeceBekcisi

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Yakın zamanda N8-00 incelemelerimizi yayınlayacağız, satın almadan önce deneyimlerimizi ve aktaracaklarımızı okuyup ona göre karar vermenizi öneririm.

kuunteer

Asistan
Reaksiyon puanı
9
nokia akllı telefon işinden anlamıyo bence
5800 lerde ekran sorunu(benim telde mevcut)
n8 reset sorunu

n8 in de fiyatı uygun ama sırf kamera içinde o kadar para verilmez gibi...tlfnun artılarını eksilerini hesapla sonra kararını ver derim

Optimus-Prime

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ya aslında kararınızı çok etkilemek istemem ama piyasada Samsung Galaxy S gibi bir cihaz var, arkadaşım 1100 liraya aldı, kendi görüşüm harika bir cihaz. Göz önünde bulundurun bunu derim. Bir de alacaksanız asla herhangi bir operatörün getirdiği cihazı almayın, cihazların bazı özelliklerine engel koyuyorlar.

srdrvrl

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Motorola XT270 te iyidir. 8 MP kamera falan var 1200 lira. Bütçe sınırı yoksa galaxy s i tavsiye ederim.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
nokia akllı telefon işinden anlamıyo bence
5800 lerde ekran sorunu(benim telde mevcut)
n8 reset sorunu

n8 in de fiyatı uygun ama sırf kamera içinde o kadar para verilmez gibi...tlfnun artılarını eksilerini hesapla sonra kararını ver derim
Çok anlıyorsan Nokia ya çağrıda bulunda işe alsın seni :D Bilip bilmeden güncelleştirmeleri yüklemeden konuşma...

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Galaxy S'in Flaşı yok kamerasında

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Motorola XT270 te iyidir. 8 MP kamera falan var 1200 lira. Bütçe sınırı yoksa galaxy s i tavsiye ederim.

XT720 yerine normal milestone'da iyi bir seçim olur, hem fiyatı n8 ile aynı hem de gerçek bir akıllı telefon.

kuunteer

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Çok anlıyorsan Nokia ya çağrıda bulunda işe alsın seni :D Bilip bilmeden güncelleştirmeleri yüklemeden konuşma...

hadi ben anlamıyom sana ne demeli, iki güncelleştirme yapmakla bozuk ekrana sorun mu bulunuyo. nokiada çalışacak kabiliyet mevcut değil bende ama

sen güncelleştirme yapmayı öğrenerek kapağı atmışsın nokiaya anlaşılan

abre06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
nokia pahalı telefon alma htc al veya ipohon al bunlarda ucuz sayılamz ama en azından verdigin paranın hakını veriyor

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
hadi ben anlamıyom sana ne demeli, iki güncelleştirme yapmakla bozuk ekrana sorun mu bulunuyo. nokiada çalışacak kabiliyet mevcut değil bende ama

sen güncelleştirme yapmayı öğrenerek kapağı atmışsın nokiaya anlaşılan
Evet arkadaşım Nokia bana özel 5800 verdi hayatta bozulmaz garantisi aldım ekranında da sorun yok :D

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Teşekkürler, bize de kaldı mı acaba? :P

Çalışana sordum,Net bir sayı vermedi.Az geLmiş,Zaten hepsinin de alıcısı varmış.Ben adımı yazdırmıştım aradılar aldım gidip :D Niye hamaLLık yapayım :D

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Çalışana sordum,Net bir sayı vermedi.Az geLmiş,Zaten hepsinin de alıcısı varmış.Ben adımı yazdırmıştım aradılar aldım gidip :D Niye hamaLLık yapayım :D

hahah:D ben de arayıp sorayım bakalım bana ne diyecekler :D

Önemli Not: GeceBekcisi üstadın incelemesi bir türlü gelmedi yahu. Samsung, Galaxy S 2'yi çıkartacakmış, kazara özellikler kesinleşirse bu bekleme sürecinde N8 maceram başlamadan bitecek. Biraz daha hızlı lütfen. :)

GeceBekcisi

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Önemli Not: GeceBekcisi üstadın incelemesi bir türlü gelmedi yahu. Samsung, Galaxy S 2'yi çıkartacakmış, kazara özellikler kesinleşirse bu bekleme sürecinde N8 maceram başlamadan bitecek. Biraz daha hızlı lütfen. :)
İncelemenin SDN'in şimdiki formatı ile toplamda 35 sayfa üzerinde tutacağını ve mecburen 3 parçaya ayırdığımızı söylesem? :)

mylegend

Asistan
Reaksiyon puanı
1
nokia n8 yerine sony ericsoon x10 öneririm hem nokiaya göre daha ucuz ve çok guzel bir telefon

GeceBekcisi

Asistan
Reaksiyon puanı
9
nokia n8 yerine sony ericsoon x10 öneririm hem nokiaya göre daha ucuz ve çok guzel bir telefon
7sXOb.png

Mavi kısımlar mevcut kritere göre aralarında en iyi'yi gösteriyor.

x_click

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İncelemenin SDN'in şimdiki formatı ile toplamda 35 sayfa üzerinde tutacağını ve mecburen 3 parçaya ayırdığımızı söylesem? :)

hocam ayırdığını söyliceğin kadar ilk parçasını yayınlasaydın ya günlerdir bekliyoz yazını amca oğlu aldı 3 tane bi tanede ben alayımda senin şu yazıyı bekliyoz