1399 TL ye laptop

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
3-4 ay önce laptop almaya karar verdim ve teknosa gold vatan ... bütün teknoloji marketlerinin kampanyalarını takip etmeye başladım. pazartesi günü gold un yeni kataloğunda bi laptop gördüm bu paraya alabileceğim en iyi pc diye düşünüyorum. şu anda almak için araştıranlar varsa bence kesinlikle bakmalı bu pc ye. dün aldım ben ve gerçekten süper yani paranın hakkını fazlasıyla veriyor. ayrıca taksit olayıda goldda baya avantajlı. kısaca pc özelliklerini yazıyım.

Marka: HP
intel core i5 2.8 turbo boost var
1 gb ati ekran kartı
4 gb RAM
15.6 inc ekran

tek kötü yanı num lock yok laptopta. başka soracağınız soru varsa yardım edebilirim

bilgisayarın aynısını buldum ama vatanda ve 3gb ram var görüntülerde aynı pc
http://www.vatanbilgisayar.com/hp-x...5470-cam-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=48447

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Ben de düşünüyorum bu aralar almayı. Bilgilendirdiğin için sağol. :)

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
casper al derim sana i7 serisinden biraz daha para koyarsan aldım kullanıyorum sorunsuz tek sorun cıktı anakart değişti o da benim hatamdı üzerine su dökmüştü ters cevirip akıttım suyu ama calısıyordu hala sonradan sorun verdi anlamadılar ama :) ve servis mükemmel..öyle kıyıda kösede olan servislere değil ankarada istanbuldaysan bölge bayiliğine götüreceksin ustayla yüzyüze konusacaksın :)

kısaca casper ön yargısı 4 cekirdek serisinde yıkılmıstır :)

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
HP ve Casper'dan uzak durmak lazım. Lenovo ve Asus öneririm

hayranim

Profesör
Reaksiyon puanı
32
hocam taksitle aldıysanız taksit miktarını yazabilirmisiniz?

kaç ay veya peşin mi?

bilgilendireblir misin?

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
hocam taksitle aldıysanız taksit miktarını yazabilirmisiniz?

kaç ay veya peşin mi?

bilgilendireblir misin?

peşin fiyatına yani 1399 liraya bonus a özel 12 ay yada 4 ay erteleme 10 ay taksit seçeneği var diğer kartlarada yapıyo peşin fiyatına taksit ama onlara az en avantajlısı bonus