Grafik Tasarımı Hakkında Sorular ve Sorunlarınız

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
Grafik Tasarımı Hakkında Sorular ve Sorunlarınızı buradan belirtebilirsiniz. konu sabit olarak kalacaktır

Ferrycan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba

Ben herhangi bir videonun her karesindeki resimleri almak istiyorum. Amacım sanırım ismi stop-motion olan resimlerle bir animasyon yapmak.

Dolayısı ile resmin boyutları videonun boyutları ile aynı olmasını istiyorum. Movie maker ile videonun her karesini izleyebiliyorum fakat resim almak istediğimde boyutu küçük oluyor.

Photoshopda uğraştım, Flash ile videoyu karelere bölmeye uğraştım fakat videoyu flasha ekleyemedim bile :) Neyse...

Acaba bir yöntemi varmı bildiğiniz?

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
BS Player ı dene kısayol tuşunu hatırlamıyorum ama onda ekran yakalama özelliği var istediğin anın resmini çekebiliyorsun.

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
hatırladığım kadarıyla, eğer bilgisayarda quick time yüklü ise videoyu photoshop'a atıp windows>animation bölümüne tıklayıp videonun kare kare halini görebiliyorsun.

fya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
0259.png
http://img100.imageshack.us/i/0259.png/

Bu yazı için ne gerekli??

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar aranızda ilgilenen varmı bilmiyorum ancak Sketchup için bulduğum Indigo Renderer programının nasıl kullanılacağına dair fikri/kaynağı olan var mı?

anticor

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Merhaba

Ben herhangi bir videonun her karesindeki resimleri almak istiyorum. Amacım sanırım ismi stop-motion olan resimlerle bir animasyon yapmak.

Dolayısı ile resmin boyutları videonun boyutları ile aynı olmasını istiyorum. Movie maker ile videonun her karesini izleyebiliyorum fakat resim almak istediğimde boyutu küçük oluyor.

Photoshopda uğraştım, Flash ile videoyu karelere bölmeye uğraştım fakat videoyu flasha ekleyemedim bile :) Neyse...

Acaba bir yöntemi varmı bildiğiniz?

Mesajı yazalı çok olmuş ama yine de bulamamış olma ihtimaline karşı bildiğim bir yolu ben de yazayım.

GOM Player'da video oynarken, Ctrl+E tuş kombinasyonu ile videoyla aynı boyutlarda görüntü almak mümkün. Yine bu tuş kombinasyonuna basılı tutarak seri ekran görüntüleri alabilirsiniz.

tunc4hmet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birşey arıyorum saatlerdir bulamadım fireworkste resime parlaklık kaatabilirmiyiz nasıl olur veya başka bir yolu varmıdır.parlaklıktan kastım şudurç örnek veriyorum:

174865_385967967712_4500818_n.jpg

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Birşey arıyorum saatlerdir bulamadım fireworkste resime parlaklık kaatabilirmiyiz nasıl olur veya başka bir yolu varmıdır.parlaklıktan kastım şudurç örnek veriyorum:

174865_385967967712_4500818_n.jpg

Fireworks daha önce kullanmadım ama eğer dışardan resim import etme yani aktarma varsa yukarıdaki efekti uygulamak istediğiniz resmi photoshopta çok kolay bir şekilde yapıp fireworks e import edebilirsiniz diye düşünüyorum.

tunc4hmet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fireworks daha önce kullanmadım ama eğer dışardan resim import etme yani aktarma varsa yukarıdaki efekti uygulamak istediğiniz resmi photoshopta çok kolay bir şekilde yapıp fireworks e import edebilirsiniz diye düşünüyorum.

peki nasıl yapabiliriz bunu ?