Hakan Şükür Derbi Tahmini Yaptı

Bu konuyu okuyanlar

hallo

Asistan
Katılım
16 Nisan 2009
Mesajlar
192
Reaksiyon puanı
7
Puanları
0
85076.jpg

Hakan Şükür derbi tahmini yaptı


İsmi Galatasaray'daki yeni dönemde sportif direktör ya da antrenör olarak geçen Hakan Şükür'ün Pazar günkü derbiyle ilgili olarak açıklama yaptı.
Şükür "Bu kez durum farklı. Çok gollü bir maç olacağını düşünmüyorum. Doğal olarak skoru kimse bilemez; ama bana göre iki taraftan birisi tek gollü galibiyet alabilir." dedi.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 24 Ekim Pazar günü saat 19.00'da Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak olan derbide, çok gollü bir maç olacağını sanmadığını belirten Hakan Şükür,

"Fenerbahçe yönetimi her zaman olduğu gibi, takımını derbiye çok iyi motive ediyor. Ali Koç'un açıklamaları çok dikkat çekici. Mutlak galibiyet, tarihi fark ya da Galatasaray çabuk teslim olur/olmaz türünden söylemlere katılmıyorum. Bu türden küçültücü yaklaşımlar doğru değil. Kıyasıya bir mücadele olacak. Galatasaraylı futbolcu arkadaşlarım beni arıyorlar. Galatasaray takımının orada iyi mücadele edeceğine inanıyorum.''

ADNAN POLAT: TEKNİK DİREKTÖRÜ SEN BELİRLE

Hakan Şükür, kendisine yapılan sportif direktörlük konusunda ise konuşmayacağını söyledi.

Ancak yakın çevresine Galatasaray'da son iki gündür yaşanan gelişmelerden dolayı son derece rahatsız olduğunu söylediği öğrenildi.

Şükür, kendisine, öncelikli olarak geniş yetkili sportif direktörlük teklif edildiği ve kedisinden teknik direktörü de belirlemesi istendiği bildirildi.

HAKAN ŞÜKÜR, SALI GÜNÜ HAGİ İLE ANLAŞTI

Edinilen bilgilere göre Hakan Şükür'ün bu gelişme üzerine hemen Hagi'yi arayarak anlaşma sağladığı, Adnan Polat'ın bu gelişme üzerine ise "Hagi, çok zor bir insan; anlaşabilir misin?" dediği, Şükür'ün ise "Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Anlaşırız." cevabını verdiği kaydedildi.

FATİH TERİM'İN ÜZERİNDE ÇALIŞMAM SÖZ KONUSU OLAMAZ

Tüm bunlara karşın Polat, dün Fatih Terim'le masaya oturdu. Bu gelişmeler yaşanırken, Hakan Şükür'e Terim'in üzerinde çalışmak kaydıyla sportif direktörlük teklif edildiği, Şükür'ün ise "Koskoca Fatih Terim'in üzerinde böyle bir yetkiyle çalışamam; bu doğru olmaz, benim saygı anlayışıma ters" dediği Polat'ın ise "O zaman yardımcı antrenör ol" şeklinde bir başka teklif sunduğu bildirildi.

YENİ BİR TEKLİFE CEVABI KESİN OLARAK "HAYIR"

Hakan Şükür'ün ise, "Böylesine bir karmaşa içerisinde ben olmak istemiyorum, siz isterseniz bu dönemi kurtaracak bir teknik adamla anlaşın." cevabını verdiği öğrenildi.

Hakan Şükür'ün yakın çevresine kendisine yapılabilecek yeni bir sportif direktörlük ya da antrenörlük teklifini de kesin olarak reddedeceği söylediği öğrenildi.
KAYNAK
 

oslun

Dekan
Katılım
2 Aralık 2008
Mesajlar
7,665
Reaksiyon puanı
33
Puanları
48
Bende öyle düşünüyorum. Çok gol olmaz
 

findukfaresi

Dekan
Katılım
29 Mart 2008
Mesajlar
7,298
Reaksiyon puanı
73
Puanları
0
iki takımdan birisi tek gollü galibiyeti alır derken fenerbahçeyi kastediyor sanırım
 

Senisma34

Profesör
Katılım
22 Nisan 2009
Mesajlar
1,076
Reaksiyon puanı
34
Puanları
0
Bir Galatasaray'lı olarak bu maçı alacağımıza yürekten inanıyorum. Hagi geldi diye değil, alâkası yok. Bu kez bu duruma rağmen kazanacağız.
 

komoon

Profesör
Katılım
10 Nisan 2008
Mesajlar
2,934
Reaksiyon puanı
8
Puanları
38
Hakan Şükür, kendisine yapılan sportif direktörlük konusunda ise konuşmayacağını söyledi.

ulen hem adam bu konuda konusmayacam dedi diyorsunuz hemde Polat bunu dedi Hakan boyle cevap verdi tarzında haber yapıyorsunuz..
Yanında mıydınız ? :D
bari aynı haber içinde yazmayında kendi kendinize çelişmeyin:)))))

bırakın bu uydurna haberleri, kaynakta imza bile yok....
 

ahmeta

Profesör
Katılım
5 Temmuz 2009
Mesajlar
2,328
Reaksiyon puanı
36
Puanları
48
Bu tür hisler sizde her maç öncesi oluyor arkadaşlar.. :D
 

ulass09

Asistan
Katılım
9 Ekim 2010
Mesajlar
403
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Fener ne zaman büyük konuşsa kendi açısından iyi olmuyor ve bugünlerde çok konuşuyor, iyi olan kazansın :)
 
Üst