Mühendis Adayına Öneriler?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cobra11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Arkadaşlar bu sene erciyes üniversitesi elektrik-elektronik mühendisliği bölümüne girdim. Şu anda hazırlık okumaktayım ingilizce öğreniyoruz yani :). İngilizce öğrenirken baya boş vaktim oluyor bu boş vaktimi değerlendirmek istiyorum. Mühendis abilerim yada ablalarım bölümümle ilgili önerileriniz bekliyorum. Dergi kitap cd program fln önerileri veya başka bişey olabilir. Önerilerinizi bekliyorum.

Şimdiden Teşekkürler......

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
bence bu seneki tek işin ingilizce olsun. olmadı türev integral çöz çünkü calculusta çok lazım olacak

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
devrelere çalış :D ben inşaatcıyım ama elektrkcıler hep su devrelerden soz ederdı o bakımdan

SiyahBuzul

Doçent
Reaksiyon puanı
7
lisede nasıldı eğitimin bilmiyorum ama elektronikte calculus + numerik + lineer çok işine yarayacak

matris, determinant, ve giriş seviyesi türev integral bilsen gerisi gelir zaten. tabi şaka değil fizik 2 falan o çağdaki insan için beyin delen oluyo. yani lise fizik ve matematiğini tekrar etsen ufaktan çok iş görür.

yuci308

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ingilizceyi çok iyi öğrenmeye bak. mesleki eğitimin için vaktin çok olur.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
işsiz bir elektrik-elektronik mühendisiyim , soruları alayım :D

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
bence bölümün adına çok şey yapma. 1. sınıfta seni çok yoracaklar zaten. bol bol gez bu sene kayseri güzel yerdir arada ürgüp taraflarına git peri bacalarını gez :)

ehliyet falan al bu sene. ingilizceyi öğrenebilrsin. ama bence çok samimi söylüyoum bunu bölümün adına bir şey öğrenmeye çalışma zamanı gelince çok sıkılrısın.

bjkkartal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende Uludağ Elektronik 6.sınıf :D öğrencisi olarak bence ing iyice öğren zaten zamanı geldiğinde çalışcağın konulara çalışırsın hazırlıkta gez biraz kafa dağıt ama ingilizceyide önemse :D

xeezzeex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir mühendis olarak en iyi önerim hiç bu işlere bulaşmaman ;)

origami__1988

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Sen onu bunu bırak sadece ingilizceye konsantre ol. Cidden diyorum. İngilizce seviyen çok iyi olsun. Emin ol çok faydasını göreceksin. Tecrübe konuşuyor:P

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
bence bölümün adına çok şey yapma. 1. sınıfta seni çok yoracaklar zaten. bol bol gez bu sene kayseri güzel yerdir arada ürgüp taraflarına git peri bacalarını gez :)

ehliyet falan al bu sene. ingilizceyi öğrenebilrsin. ama bence çok samimi söylüyoum bunu bölümün adına bir şey öğrenmeye çalışma zamanı gelince çok sıkılrısın.

finduk ben ztn kayseriliyim :D ehliyetimde var ürgüp ede gittim :D yani bana başka bişey lazım anlayacağın :D hep gez hep gezde olmuyo nereye kadar yani :D

Arasaydın istersen Mercedes-Benz te referans sağlayabilirdim.Neyse hayırlı teskereler şimdiden :)

bana sağlayabilirmisin daha erken ama Mercedes-Benz duyunca heycanlandım :D

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
ingilizceyide iyi öğreniyoruz oxford yayınlarıyla ama 1 sene sürekli ingilizceyi sıkılmadan bitirirsem heralde ingilizceyi iyi öğrendim anlamına gelir :D