Samsung Wave Kullananlar ?

MertkanElpeze

Asistan
Reaksiyon puanı
4
samsung wave kullanan arkadaşlar yazarlarsa onların isteklerine cevap verebiliriz.

omaray

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merabalar. samsung wave s8500 marka telefonum var kendi sitesinden baktım bütün hoş uygulamalar pahalı. acaba indirebileceğim güzel uygulamalar navigasyon olsun pusula olsun office programları olsun nerden bulabilirim. saygılar.

MertkanElpeze

Asistan
Reaksiyon puanı
4
merabalar. samsung wave s8500 marka telefonum var kendi sitesinden baktım bütün hoş uygulamalar pahalı. acaba indirebileceğim güzel uygulamalar navigasyon olsun pusula olsun office programları olsun nerden bulabilirim. saygılar.

ne yazıkki öyle şuan bada uygulamaları kaliteli icerikler paralı. samsung app'ı takip etmeli navigasyon icin bi eş değer bilemiyorum ne yazıkki ama pusula konusunda şunu önerebilirim : http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000170474&listYN=Y

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Nasıl cihaz eksileri nedir

ekinda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Navigasyon ve GPS yönünden zayıf.
Bada uygulamarı yeterli değil. (Iphone ile kıyaslarsak)
Bunun haricinde sağlam ve kaliteli bir telefon
(6 aydır kullanıyorum)

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Wave II almayı düşünüyorum. Ekranı Süper Amoled değil. Süper Clear LCD diye bişey. Bu ekran nasıldır bilen var mı?

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Necati samsung fit s5670i bekle benim gibi

adnan066

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ArkadaŞlar wave ii ve samsung ace arasinda kaldim.
Telefon Özellİklerİne baktiĞimizda hİÇ dÜŞÜnmeden wave ii dİyorum ama gelİn gÖrÜnkÜ İŞletİm sİstemİ kafami kariŞtiriyor. Bada'nin androİd'İ gerİden takİp etmesİ ve gÜncel versİyonlarinin tÜrkİyeye daha geÇ geleceĞİnİ dÜŞÜnÜyorum. DÜŞÜncelerİnİz neler acaba ? Son olarak huaweİ İdeos x5 telefon ÇikacakmiŞ 600 tl e Özellİklerİ fena deĞİl. Kisaca bu 3 telefon kafami Çok kariŞtiriyor ne dersİnİz.

kralstorm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende yazılım koonusunda tereddüt ediyordum. fakat gittim yine de wave 2 aldım. bu yılın sonunda bada 2 çıkacak. birazdaha erken çıkarsalar daha iyi olurdu ama olsun. ben telin şarjı 1 gün bile gitmiyor. wifi kullanmadığım zaman kapalı duruyor. biraz oyun oynuyorum. internette dolaşıyorum ve şarjı 1 gün bile gitmiyor. biraz daha denediktensonra garantiye göndermeyi düşünüyorum. sizce göndereyim mi garantiye ??

boikot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bence gönderme telefonu çok kurkacalarsa çok sayıda mesajlaşma internet vs. şarj 2 gün gidiyor en fazla oda

kralstorm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu gün test etim teli normal kullanmada 3 gün gitti. ama tabiki ekran parlaklığı dahi kısık.

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
wave 525 için neler önerirsiniz? program olarak yazılım başka öneriler

MuStAfAA

Doçent
Emektar
Reaksiyon puanı
17
Merhaba arkadaşlar HB'den Wave II aldım yeni oyun,uygulama önerilerinizi bekliyorum...

Shadowfury

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar HB'den Wave II aldım yeni oyun,uygulama önerilerinizi bekliyorum...

Samsungapps'te Spiderman, Asphalt 5, DefenG Astro, NFS Shift, FinalStrike 3D gibi güzel ama ücretli oyunlar var. Ücretsiz ise Nomzero, Turn 'Em Pro, play tomo, Spheragon gibi yine birçok oyun mevcut.

Uygulama olarak Picsel Smart Office var ki bu Microsoft Office'nin kısmen badadaki karşılığı ama fiyatı pahalı ne yazık ki :/ Ücretsiz olarak basit ama kullanışlı LED Flashlight, sMirror gibi uygulamalar var.

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
çok az kullanan var galiba

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bada işletim sistemini hızı için tercih ettim. Zaten telde oyun oynamak gibi bir alışkanlığım yok.

orhan_onur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
samsung wave kullanıcısıyım internetten bi türlü videoları açamıyorum bi program mı indirmem lazım yardımcı olur musunuz

Reaksiyon puanı
10,315
samsung wave kullanıcısıyım internetten bi türlü videoları açamıyorum bi program mı indirmem lazım yardımcı olur musunuz

şu an itibariyle video oynatamazsın arkadaşım. çünki bada 1.0 buna imkan tanımıyor. fakat bir ay içinde olacağını sanıyorum, bada 2.0 çıktı çıkacak... çıktığında video oynatabilirsin, bada 2.0 flash desteği veriyor çünki...

orhan_onur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
madem internetten müzk dinleyebilceğim yada samsung apps de buna benzer bi program var mı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mrb arkadaşlar ben 7250d aldım buna pusula programı nerden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim...

cecom21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pada isletim sistemi androidden daha kaliteli ve samsung kendi isletim sistemini gelistirecegine androidi tercih etti yazik bence. Bi ios kullanicisi olarak soyluyorum bunlari