Windows 7 de lisanslanırken boot hatası.

yigitemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar, arkadaşımın bilgisayarını Windows 7 işletim sistemini crack yaptıkdan sonra, başlangıç da windows yükleme ekranı gelmeden sol üst köşede yanıp sönen bir imleç de 3 dk duruyor. Ve şuanda bir recovery menü ekranı çıkıyor. Bu hatadan dolayı açılmayan windows 7 işletim sistemimi dos ortamında nasıl kurtarabilirim. Daha doğrusu bu recovery ekranında işletim sistemimi nasıl kurtarabilirim. Bu arada grup4 dos diye bir şey geliyordu. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ediyorum. Saygılarımla.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Yani belki saçma gelicek ama öncelikle yükleme dvd sini çıkarttınız mı diye soracağım sürekli dvd den boot ediyor olmasın kendisini ?, ayrıca win 7 yi yükledikten sonra cracklerken böyle bir sorun oluştuğuna göre yaptığınız crack de bir sorun var gibi görünüyor , sanırım tekrar format atmanız gerekecek..

yigitemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yani belki saçma gelicek ama öncelikle yükleme dvd sini çıkarttınız mı diye soracağım sürekli dvd den boot ediyor olmasın kendisini ?, ayrıca win 7 yi yükledikten sonra cracklerken böyle bir sorun oluştuğuna göre yaptığınız crack de bir sorun var gibi görünüyor , sanırım tekrar format atmanız gerekecek..

Kesinlikle doğru kardeş. Temiz bir msdn windows 7 dvd si ile baştan kurulum yapılacak.