Mac'i Xp'ye Kurmak

Dj Rapix

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Öyle karışık ki,başlayamadan vazgeçtim.:S

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
:D ilk önce bende denedim özgün'ün sayesinde :D benim HDDyi görmedi sonra denemedim orda donanımı tanıtmadıkça kuramazsın. Donanımların eksik olabilir giriş sözleşmesinde hepsini anlatıyor.İatkos deniyeceksin :)

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
İşin aslı ilk başladığımda bana da karışık geldi. Yok anakart sürücüsü olacak mı yok şu sürücü olacak mı. Gözümü kararttım doğru dürüst okumadan başlatım kurmaya :D

Sonuç gayet güzel :D Ubuntu, Win 7 ve Mac OS kurulu bir bilgisayara sahibim :D

Dj Rapix

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Boşver ya,Linux girişimim gibi,Mac girişimide başlamadan sonlandı.:D Windows aynen devam :D

pckomando

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o kadar kolay değil o iş bazı forumlarda farklı kullanıcı adımla tanırlar beni mac benden sorulur sanal'ı ben bile zorla yaptım

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
o kadar kolay değil o iş bazı forumlarda farklı kullanıcı adımla tanırlar beni mac benden sorulur sanal'ı ben bile zorla yaptım

Yav o kadar bilgili olduğuna göre belki bizede yardım edersin...
Sistem:
AMD Athlon II X4
Anakart Adı:MSI GF615M-P33 (MS-7597)
4 GB DDR3 1333 MHz Ram
500GB HDD
Acaba bunada kurulabilir mi?
---------------------------------------
Unutmuşum:
Nvidia 9400 GT ekran kartı

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
XP'ye MAC kurmanın mantığını anlamıyorum. Özellikle Mac'in yerinde olsam bununla ilgili bir yama hazırlardım. Windows artık xp'yi gözden çıkardı. internet explorer 9 kullanımı için xp izni çıkmadı. riskli bir karar da olsa artık kullanıcılarını vista ve kısa sürede win7'ye yönlendirmek istiyor. yani elinde xp olanlar her ne kadar piyasasını hala kaybetmemiş olsa da ister istemez yükseltmek durumunda kalacak. MacOS yüklemek isteyenlere tavsiyem Linux kullanmaları. Hem görsel olarak yakın hem hafif. Denemek için Wubi isimli programı windows'a program kurar gibi kurup kaldırabiliyosunuz kolayca. disk bölme yok teknik bilgi yok. bence tabii..

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
146
Başlık Mac'i Xp' ye Kurmak değilde, PC ye Mac OS işletim sistemi kurmak olacak sanırım :) XP bir işletim sistemi sonuçta, xp nin üzerine kurmuyorsunuz, pc nin üzerine kuruyorsunuz.

Bu arada XP nin üzerine kurmak derken, sanal makine olarak kurulur mu ki Mac OS :P

pckomando

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yav o kadar bilgili olduğuna göre belki bizede yardım edersin...
Sistem:
AMD Athlon II X4
Anakart Adı:MSI GF615M-P33 (MS-7597)
4 GB DDR3 1333 MHz Ram
500GB HDD
Acaba bunada kurulabilir mi?
---------------------------------------
Unutmuşum:
Nvidia 9400 GT ekran kartı

leopard mı yoksa snow leopard mı istiyosun

Reaksiyon puanı
189
Aaa benim blog :D Ben kurmayı pek anlatmadım aslında ön bir bilgi verdim sadece :) Anlattığım iAtkos sürümünü indirip kurmaya başlarken karşınıza gelen kullanıcı sözleşmesinde çok güzel ve detaylı anlatmışlar aslında ama bilgi seviyeniz sadece Next Next diyip kurmaktan ibaretse eğer biraz zorlanacağınız aşikar...

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
leopard mı yoksa snow leopard mı istiyosun

Snow leopard olursa sevinirim...
Yanlız araştırdığım kadarıyla AMD sistemlere kurulum çok zor oluyormuş...
İntel işlemciye sahip olanlar daha şanslı oluyorlarmış...