• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Yine mi negatif REP puan!..

adoganses

Doçent
Reaksiyon puanı
28
Ya arkadaşlar. bu negatif puanın istismar edileceğini daha önce görüşmüştük. ve sonun da forumda isyan çıkmış negatif rep paun kaldırılmıştı dimi.... :sleep:.yanlışsam düzeltin.:huh:

beğendiğiniz yoruma pozitif rep puan verirsiniz. beğenilmemek puanı gerektirir mi sizce. üstelikte aynı puanlamayla. bari negatifle pozitifin ayrı ayrı paunlanmasını sağlasaydınız.
----------------------------------------
hemnasıl istismar edildiğini bizzat yaşadım. adamın biri bana gıcıktı her gördüğü yerde insafsızca negatif puan veriyodu.
beğendiğinizi pozitif puanlarsınız fakat beğenmemenin ölçüsü nasıl olacak??????????*****?????:sleep:
------------------------------
adamın beğenmediği için verdiği puanla gıcık olduğu için verdiği puanı nasıl ayırt edip ölçeceksiniz?????????????????
:thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown:

mod lardan veya yöneticilerden açıklama bekliyorum..............

herkese saygılar.....................

bu durumun düzeltilmesine yardımcı olana +1 pozitif puan....:D
------------------------------

yöneticilerden hala cevap bekliyorum.....:sleep:

neden bu kadar acele ediyorsunuz anlamam :) zamanla düzelir adminler forumu 1-2 gün boyunca tamamen kapatmak yerine bu yöntemi seçmişler bence böyle ufak tefek şeyleri bahane ederek insanların şevkini kırmamak gerekir :)

bu geçiş döneminde çeşitli aksaklıklar yaşanacaktır. :) biraz sabırlı olalım. :)

Sağolsunlar ilgileniyorlar ve bence sitede güzel olmuş.:D Emeği geçenlerin eline sağlık.:)

Gerçi bu Vbulletin'in hazır temaları :D

zaman efendisi, freewill, keyloger, Dj rapix 'e birer tane +1 rep puan:flowers:

Umarım sorun kalmamıştır. Arkadaşlar sabır diyorum. Dışarıdan göründüğü gibi basit işler değil bu işler.

Sabırsız arkadaşları toplayıp Internet Explorer için tasarım yaptıracaksın ki akılları başına gelsin. :D

ben de sporla alakalı bir konuda özel mesaj aldım -3 rep. neymiş o konuda tartışmak haddimizdeğilmiş :) bu tarz şeyler forumların özgür alanını kısıtlıyor ve üyelerin sadakatine gölge düşürüyor.

Arkadaşlar negatif bonus sadece geçiş döneminde çalıştı ve şuan çalışmıyor.

Sabırsız arkadaşları toplayıp Internet Explorer için tasarım yaptıracaksın ki akılları başına gelsin. :D

Bak sen şu işe!. nelerde biliyormuş.....
--------------------
neyse bu arada dadaist ve qKTE ye +1 rep hediye........

İnşallah herşey daha iyi olur.
Arkadaşa katılıyorum kötüye kullanılabilirdi.
Çok Şükür kalkmış :)

Sdn yönetimi olarak microsoft ile iletişim halindeyiz.Hakkı bey bill gates ile bu cezayı görüşüyor :D