İçime Dert Oldu

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Geçen yıl pes 2010 için kontorland markalı bir gamepad almıştım.

kol 1 sene sonra oynanmayacak kadar hırpalandı..bu yıl logitech marka bir gamepad alayım dedim bobus paralarım da birikmişti yarısını oradan karşılayacaktım.

ancak yönlendirme tuşları ileri sağ sol aşağı tuşları yani ayrık olanlardan değil de bütünleşik olan bir odlei aldım aklımca onunla daha iyi oynayabilirdim.

kolu alalı 1 ay olacak ama kontrol berbat..nerden aklıma esti de o modeli aldım..

off off...

aha bahsettiğim bütünleşik diye adlandırdığım yön tuşları olan lanet model şu şekilde

20qz2ht.jpg

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
analog ile oyna çok daha iyi oynarsın. bende 3 tane var bu tarz kol fakat mahalle arasında 15 liraya satılanlardan yön tuşları ayrık. fakat analoğa alışınca bir daha yön tuşlarına dönmedim.

elimdeki bozulunca yeni alacağım kol kaliteli ve analoglu bir kol olacak

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
analog dediğin çubuğu değil mi:)

yahu onunla oynamak aklımın ucundan bile geçmedi alışabiliyor mu insan hakikaten uzun süre deneyince?

keşke alışsam..

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Büyük çoğunluk analog ile oynuyor bende dahil.. Ayrıca bence çok iyi bir gamepad'e sahipsin =) 360 sistemi var PES ve FIFA da yani istediğin yöne pas atabilir ve gidebilirsin.. Bunu sadece analog ile yaparsın..

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Yanlız pes'te birçok hareketi o yukarı aşağı tuşu varya hani araları birleşik onun köşeleriylede yapıyorsun. Yani demek istediğim xboxta oynarken yukarı sağ basıyordum bir hareket yapıyordu. Diğerleride aynı şekilde. Ama ps3te bunu yapamıyordun..

TehPARADOX

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Aynı gamepadden bendede var ama bahsettiğin sorunu anlamadım.Yardımcı olabilirim.

ilica18

Asistan
Reaksiyon puanı
2
hocam ben senelerdir ps oynuyorum bir türlü alışamadım analoga sürekli diğeriyle oynamaktan kaç kol çöpe gitti :D

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Analog gibisi var mı ya. Pes manyağı bir ekibiniz varsa 3-4 saat aralıksız pes oynuyorsanız analog kullanın. Çünkü parmaklar zarar görmez, yorulmaz. Karşıdakiler yorulunca çakarsınız golleri :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Bende bunun kablosuzu var.Cordless Rumblepad 2 yani.
Demek istediğini anladım, yön tuşlarının play stationdaki gibi içeride olmamasından yakınıyorsun.Çünkü peste o şekilde alışmışız nasıl olacak diye şüphelenmişsindir.En başta bende böyle düşünmüştüm fakat yön tuşları oldukça rahat, peside analogtan çok yön tuşlarıyla oynuyorum ama analoglada güzel oluyor. Araba ve uçak oyunları da analogla çok güzel oynanıyor.

enrooy

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Elindeki gamepad gayet güzel. Analogla oynamanı tavsiye ederim daha zevkli oluyor.

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
analogla oynamak için alıştırmalara başlayacağım..

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Modern olun biraz, yön tuşları Atari ve Ps1 ile tarihin tozlu raflarına gömüldü :D :3