Internet Explorer 9'da Son Durum!

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
İe9 dan umutluyum. Zira diğer tarayıcılara göre çok hızlı olduğu söyleniyor. Belki ie nin son anda toparlanma süreci olabilir ie9. Bakalım çıksın göreceğiz.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
IE8 için de aynı şeyler söyleniyordu. Bu tarayıcı adam olmaz.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Hayır kullanmayacağım. Ablamın dizüstü Vista belki onda deneyebilirim. Diğer sistemlerim XP ve PARDUS.

yildiz61

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Mozilladan memnunum ama kurar bir bakarim yani bir sey kaybetmem

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Çıksın kesinlikle deneyeceğim...

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
ie 9dan beklenti çok bekliyoruz :)

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
15 eylül de çıkıyor deneyelim.Son zamanlarda google chrome kullanıyorum süper hızlı.

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
şimdiki IE 8 kullanmıyorum. fakat bu sürüm'ü ppw'lerden beridir takip ediyorum. beklentilerim büyük. kesinlikle ilk betadan itibaren kuracağım ve kullanacağım...

bayrak01

Doçent
Reaksiyon puanı
2
bunun betayı nerden ındırcez turkçesı varmı betasının

fatih2012

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Microsoft son zamanlarda gerçekten eli yüzü düzgün projeler ortaya çıkardı. Doğal olarak insanlar bu başarının IE9 ile dahada perçinleneceği düşüncesindeler. Takım tutar gibi tarayıcı tutalım yada tutmayalım IE9 bir test sürüşünü hak ediyor bence.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
bunun betayı nerden ındırcez turkçesı varmı betasının

İlk beta gelecek hafta kullanıma sunulacak. Türkçe desteği olur mu bilinmez.

Beklenildiği gibi oldu ve Microsoft, Internet Explorer 9'ın beta sürümünü Eylül ayında çıkaracağını açıkladı. Firefox, Chrome ve Opera gibi rakipleri karşısında kan kaybetmekte olan internet tarayıcısının yeni sürümü radikal güncellemelerle geliyor. Şimdiye kadar dört farklı ön-izleme sürümü yayınlanan ve bu sürümlerin 2.5 milyondan fazla indirildiği belirtilen Internet Explorer 9, HTML5, CSS3, SVG, XHTML başta olmak üzere yeni JavaScript motoru ve GPU hızlandırmalı grafik gibi özellikleri bünyesinde barındırıyor.
Microsoft, Internet Explorer 9'un ilk beta sürümünü, 15 Eylül'de San Francisco'da düzenlenecek Beauty of the Web isimli etkinlikte tanıtarak kullanıma sunacak.

Stizz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Beta yükleme gibi bir adetim yok ama çıktığında kesinlikle yükleyip deneyeceğim.

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
internet explorer resmen microsofta zarardan başka birşey getirmedi. avrupada sırf bu tarayıcı için dava açılıp bazı win7 lerde konulmadı.. bu durumların üzerine artık bukez farklı olabilir diyebiliyorum ben

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
internet explorer resmen microsofta zarardan başka birşey getirmedi.
IE hala en yüksek pazar payı olan tarayıcı. Ve hala bu işten en çok kazanan tarayıcı.

avrupada sırf bu tarayıcı için dava açılıp bazı win7 lerde konulmadı..
o tekel olduğu içindi. ve saçma bir davaydı. ie9 gelse de yine o dava açılırdı.

ve son olarak ie konulmadı dediğin windows (Windows 7 E sürümü) hiç bir zaman satılmadı. çünkü o sürüm iptal edildi. yani IE'siz windows sürümü satılmadı avrupalı da IE'li aldı asyalı da.

bkz . http://www.windows7news.com/2009/08/02/windows-7-%E2%80%98e%E2%80%99-canceled/

sersev

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
XP kullananlar IE 9 u kuramayacaklar.Çünkü microsoft izin vermiyor.O yüzden hangi tarayıcı kullanıyorsanız(memnunsanız)ona devam.Opera,firefox,chrome v.b.

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
chrome'den vazgeçebileceğimi zannetmiyorum.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
IE hala en yüksek pazar payı olan tarayıcı. Ve hala bu işten en çok kazanan tarayıcı.

o tekel olduğu içindi. ve saçma bir davaydı. ie9 gelse de yine o dava açılırdı.

ve son olarak ie konulmadı dediğin windows (Windows 7 E sürümü) hiç bir zaman satılmadı. çünkü o sürüm iptal edildi. yani IE'siz windows sürümü satılmadı avrupalı da IE'li aldı asyalı da.

bkz . http://www.windows7news.com/2009/08/02/windows-7-‘e’-canceled/
Nasıl saçma bir davaydı? Biz Linux kullandığımız için TCDD'den bilet alamıyorduk yakın zamana kadar, öğretmenler İLSİS'te hala sorun yaşıyorlar. Bütün bunlar o beş para etmez teneke tarayıcı yüzünden ve hala bu tarayıcıyı savunan insanlar var. İnternet bugün bu haldeyse ve webmasterlar her tarayıcı için ayrı site tasarlamak zorunda kalıyorlarsa sebebi tamamen IE rezilliğidir. Yoksa herkes W3C'ye uyacaktı.