Mail@sitreadiniz.com Uzantılı Adres Hakkında

Keşşaf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kendi domainimiz üzerinden açtığımız mail@siteadiniz.com uzantılı msn ve mail adreslerini domains.live.com adresinden doğrularken, ordaki Mx kodunu bildiğiniz üzere hostumuza kopyalıyoruz.

Gel zaman git zaman hostunuzu değiştirmek icap edip de değiştirdiğinizde bu mail ve msn adresleri ne olacak?

Ben kendi hostum içinde disk değiştirme işlemi yaptırdım ve DNS güncellemesi yaptım haliyle. Böyle olunca kendi sitem üzerinden açtığım msn adreslerinin mail kutusunun boşaldığını ve kişi listesinin silindiğini gördüm.

Yani ben her host değiştirmemde, mail ve msn sıfırdan mı başlayacak?

Yardım lütfen.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
eski hostunuzdaki veritabanlarını yenisine yüklerseniz sorun olacağını düşünmüyorum

Keşşaf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Veritabanlarıyla ilgisi ne ki? Bu oradan tamamen bağımsız olsa gerek diye düşünüyorum.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
ben horde kullanıyordum. emailler hepsi benim hosta kaydoluyordu. live da durum farklı galiba :D

Uso!

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Hostunuzu değiştirdiğinizde servisi iptal edip yeniden kurmanız gerekiyor.O durumda eski mail adreslerinizi yeniden hostunuza geçirebiliyorsunuz.

Keşşaf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eski mail adreslerini alıyorum zaten o yönden sorun yok. Ama sıfırdan açmak gerekiyor ve mail kutusu filan siliniyor.

Uso!

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Eski mail adreslerini alıyorum zaten o yönden sorun yok. Ama sıfırdan açmak gerekiyor ve mail kutusu filan siliniyor.

O gizliliğinizi korumak için yapılan normal bir şey.Düşünün şimdi xyz.com domain sahibisiniz, domain ve/veya hostinginizin süresi doldu, başkası gitti o domaini aldı, sizin yerinize açtı domains.live.com'dan, mail hesapları zaten otomatik geçiyor.Eğer mailinizde önemli bilgiler varsa o kişinin eline geçmiş olacak. :)