Dizi önerisi?

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
toplam 5 sezon, söylediğin gibi başladık bitirelim diye izeldik ama işkenceydi. (domuz gribi olup evde karantinadaydım 1 hafta, o ara izlemiştim belki hastalıktandır :))

Yanlışın var hocam, sana çok uzun gelmiş dizi. :D Toplamda 4 sezon... Ben her sezonu gün gün takip ettim. :)

Reaksiyon puanı
7
Dexter ve Chuck favorimdir ayrıca SuperNatural'de çok tavsiye ediliyor fakat izleyemedim
Cnbc'yi takip etme gibi bir imkanın varsa sadece 1 hafta o kanalı takip etmen sonucu TV bağımlısı olabilirsin :) Ben iyi hatırlıyorum tam 3 Ayı'mı tv başında geçirdim (yaz tatili) :D

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
flashforward bitti
aradan bir rome 'da çıktı :D
fringe ile devam(fringe çok sağlammış yahu :D )

RE_6

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Iron Man: Armored Adventures..
Ha birde Doctor Who

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum dostum.
Ama Allahtan bazı şeyler buluyorum bu günlerde.
Muhteşem değiller belki ama zaman geçirmek için yeterli.
Önereceklerim,
Haven, (ABD)
The Pillars of the Earth, (İng)
Primeval, (İng)
Persons Unknown, (ABD)
Kolay gelsin.

Şimdilerde Uzay Yolu Tos dizisini yine izliyorum.
Çaresiz. :)

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
İzlemediysen kesinlikle otur ve Chuck dizisini ilk önce bitir. :D İlk 2-3 bölüm olayı kavramakta sorun çekebilirsin ama gayet güzel bir dizi. 3 sezonu var ve 4.sezon 20 Eylül'de başlayacak.

Chuck dizisini izledikten sonra House M.D. dizisini izleyebilirsin. 6 sezonu var şu anda. Bu dizi de gayet güzeldir. Bu ikisini ilk etapta bitirmeni öneririm.

Daha sonra How I Met Your Mother'ı izleyebilirsin. Gayet güzeldir ve Chuck gibi eğlencelidir. Dediğim gibi ilk önce Chuck. :)

aynen böyle ama ikinci sıraya how i met your mother ı koy sen :wink:

TheSaviour

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Hazır başlık varken bende yararlanayım. Bende önerilerinizi değerlendiricem arkadaşlar sağlam yabanci dizi arıyorum, Prisonbreak bitirdim, Lost inanırmısınız hiç izlemedim ve düşünmüyorum.yani istediğim dizi bilim kurgu olmasın.Supernaturalda vampirli felan bişey heralde onuda izlemedim.

Arkadaşlara sordugumda Dexter, Frinde, Flashforward dediler hangisini izlesem ilk şimdi bilemedim.Birde spoiler vermeden konusu anlatırsanız önericeğiniz dizinin çok memnun kalırım

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Hazır başlık varken bende yararlanayım. Bende önerilerinizi değerlendiricem arkadaşlar sağlam yabanci dizi arıyorum, Prisonbreak bitirdim, Lost inanırmısınız hiç izlemedim ve düşünmüyorum.yani istediğim dizi bilim kurgu olmasın.Supernaturalda vampirli felan bişey heralde onuda izlemedim.

Arkadaşlara sordugumda Dexter, Frinde, Flashforward dediler hangisini izlesem ilk şimdi bilemedim.Birde spoiler vermeden konusu anlatırsanız önericeğiniz dizinin çok memnun kalırım

Fringe'yi izliyorum şu an. 2.sezona başladım. Her bölümde gizemli bir olay üzerine gidiliyor ve o olay çözülmeye çalışılıyor. (Genellikle kimyasal, biyolojik deneyler sonucu ortaya çıkan olaylar. ) Bir de dizinin geneline yayılan başka bir olay daha var.

Flashforward da çok güzeldi ama 1. sezon sonunda bitirmişler. Konusu ilk sayfada mevcut.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250

fringe burdaki tavsiye üzerine izliyorum şuan , izle sende mutlaka
bilimkurgu severleri tatmin ediyor :)

drsakal

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Dexter kesinlikle ilk sıralara konulması gereken bir dizi... Sezon finalleri çok muhteşem, günlerce etkisinden çıkamıyor insan.
How I Met Your Mother güzeldir. İzlediysen benzer olarak Friends'i önerebilirim.
Hause ise çok tıbbi terim içeriyor. Herkesi açmıyor oda aklında bulunsun...

TheSaviour

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Fringe'yi izliyorum şu an. 2.sezona başladım. Her bölümde gizemli bir olay üzerine gidiliyor ve o olay çözülmeye çalışılıyor. (Genellikle kimyasal, biyolojik deneyler sonucu ortaya çıkan olaylar. ) Bir de dizinin geneline yayılan başka bir olay daha var.

Flashforward da çok güzeldi ama 1. sezon sonunda bitirmişler. Konusu ilk sayfada mevcut.

Flashforward ı açtım az olduğu için ilk onu bitireyim (tabiki finali varsa yani film yarıda bitmediyse)

fringe burdaki tavsiye üzerine izliyorum şuan , izle sende mutlaka
bilimkurgu severleri tatmin ediyor :)
Tüh bilimkurguda hiç sevmem ama bi bakıcam kesinlikle.

Dexter kesinlikle ilk sıralara konulması gereken bir dizi... Sezon finalleri çok muhteşem, günlerce etkisinden çıkamıyor insan.
How I Met Your Mother güzeldir. İzlediysen benzer olarak Friends'i önerebilirim.
Hause ise çok tıbbi terim içeriyor. Herkesi açmıyor oda aklında bulunsun...

Dexter'e de mutlaka bakıcam.çok merak ettim onuda.House ye gelince düzenli olarak izlemesemde tnt de denk gelince bakıyorum cidden süper bi dizi oda.