Progdvb 6.45.4

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
skin1.jpg

ProgDVB, bilgisayarınızda kullandığınız digital uydu alıcı kartınız ile televizyon yayınlarını izlemeniz için hazırlanmış ücretsiz ve popüler bir DVB programı. Sky star, fly vb. birçok kartı destekliyor.

ProgDVB 6.46.4 Windows 32-bit
ProgDVB 6.46.4 Windows 64-bit

ProgDVB

TR Açıklama : Google

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Hocam ben bu sürümü ProgDVB nin download sayfasından indirdim kurdum birde baktım böyle bi sürüm yok yaniii 6.46.3 olarak devam ediyor... Siz bunu kurdunuzmu?? Sadece download linkinin ismi değişmiş...

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
ProgDvb'nin kanal geçişleri yavaş olduğu için AltDvb kullanıyorum. Sırf bu yüzden xp kullanıyorum. Windows 7 de AltDvb çalışmıyor malesef :(

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Bende o AltDVB yi kullanamadım bi türlü...
Bi türlü güncel kanal listesini bulamadım
Tarattığımdada sadece bi kaç kanal geliyor diğerleri gelmiyor

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Bende o AltDVB yi kullanamadım bi türlü...
Bi türlü güncel kanal listesini bulamadım
Tarattığımdada sadece bi kaç kanal geliyor diğerleri gelmiyor

ProgDvb kanal geçişi AltDvb ye göre çok yavaş bence. Alt dvb ye alışırsan progdvb yavaş gelir sana :D Taratmadan güncel kanal listesini bulabilirsin internetten. Ben skystar2 tv kartı kullanıyorum bu adreste güncel olarak veriliyor.
SKYSTAR-2.com :: DVB Cards SkyStar 2 SoftCam Key ProgDVB vPlug Satellite TV HDTV Direct TV

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
44eb00b6.png

8438274f.png

SS2 kullanan arkadaşlar, DVBviewer TE2 hiç de fena değil :) üstelik firmanın hediyesi...

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Arkadaşlar ben DVBDream'den şaşmayın derim. Hem kanal geçişleri olsun hem programın sistemle stabilitesi olsun gayet iyi. Daha şimdiye kadar hiç bir şekilde donma felan yaşamadım. Çok memnunum.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Evet ta kendisi..
Kanal listesi biraz sıkıntı olsa da channel.dat ve epg.dat dosyalarını adrese teslim yapıyorum.
Çok harika bir yazılım.
Evet güzel programda yalnız küçük bi sıkıntı yapıyor.
Tam ekran modundayken dock programlarıyla yani sadece Rocketdock programıyla uyumsuzluk yapıyor tam ekran yapınca Rocket dock u kapatmak zorunda kalıyorum....

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Evet güzel programda yalnız küçük bi sıkıntı yapıyor.
Tam ekran modundayken dock programlarıyla yani sadece Rocketdock programıyla uyumsuzluk yapıyor tam ekran yapınca Rocket dock u kapatmak zorunda kalıyorum....
Rocketdock ayarlarından "en üstte dur" ayarını normale getirirsen problem kalmaz

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Arkadaşlar ben DVBDream'den şaşmayın derim. Hem kanal geçişleri olsun hem programın sistemle stabilitesi olsun gayet iyi. Daha şimdiye kadar hiç bir şekilde donma felan yaşamadım. Çok memnunum.
DVBDream da çok güzelmiş ama ücretli... Küçük bi manevrayla o sorunuda çözdük.. Bu DVBDream da şifreli kanalları izleyebiliyormuyuz???... Ligtv, eurofutbol gibi mesela... Yani bi ücret ödemeden izlemekten bahsediyorum...

screenshot22h41m45s.jpg

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
DVBDream da çok güzelmiş ama ücretli... Küçük bi manevrayla o sorunuda çözdük.. Bu DVBDream da şifreli kanalları izleyebiliyormuyuz???... Ligtv, eurofutbol gibi mesela... Yani bi ücret ödemeden izlemekten bahsediyorum...

screenshot22h41m45s.jpg

Kart paylaşımı bulduğun sürece tabikide izlenebiliyor. Yani sonucta PlugIns ve ccam ...vs eklenti desteği var.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Ben genellikle, ProgDVB v4.85.3 ve son sürümü ile Dvbviewer TE2 tercih ediyorum..
DVBDream trial' e çevirdi işi, bir de daha önceki bazı sürümlerinin kurulum dosyalarında zararlı madde tesbit ettiğim için uzak duruyorum.