'Hayalet Sürücü'nün Devam Filmi 3D Olacak

emreiii

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Yeni filmde son vampir Drakula da var...

hayalet200.jpg

Marvel'in süper kahraman filmi 'Hayalet Sürücü'nün devam filmi 'Ghost Rider: Spirit of Vengeance' Romanya'da, 3D olarak çekilecek...

Daha önce filmin Avrupa'da çekileceği konusunda dolaşan dedikodular doğru çıktı ve önümüzdeki sonbahar çekimlerine başlanacak yeni filmde Nicolas Cage'in canlandırdığı Hayalet Sürücü, Drakula ile memleketi Romanya'da karşı karşıya gelecek. Vampirlerin önemli bir yer kaplayacağı yeni filmde Hayalet Sürücü'yü bol bol Drakula'nın şatosunda ve gotik atmosferin içinde izleyeceğiz.

Soğuk Dağ'dan sonra Romanya'da çekilecek en büyük Amerikan prodüksiyonu olacak olan film, aynı zamanda yine aynı ülkenin ilk 3D filmi olma özelliğini kazanacak.

Çocukluğunu Osmanlı Sarayı'nda geçiren ve Kazıklı Voyvoda olarak da bilinen Kont Drakula, 15. yüzyılda bugünkü Romanya'nın sınırları içindeki Bran şehrindeki şatosunda yaşamış. İnsanları kazığa oturtmasıyla ünlenen Drakula, eğer hâlâ yaşamıyorlarsa, yaşayan son vampir olarak da biliniyor.

Kaynak

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Sabırsızlıkla bekliyoruz. Çıksın izleriz :)

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
İlk film mükemmeldi. Merakla bekliyoruz çıkmasını :devil2:

nightmare777

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Allahımm bu adam sinema dünyasına veda etsin artık.Tek filmini bilirim Fırtınalı Hayatlar diğer bütün filmleri kötü,oyuncu karzması desen 0,oyuncluk desen bir bilemedin iki filmine İyi dersin.Git biraz Cliwe owen izlede bişe kap :D

Reaksiyon puanı
7
Allahımm bu adam sinema dünyasına veda etsin artık.Tek filmini bilirim Fırtınalı Hayatlar diğer bütün filmleri kötü,oyuncu karzması desen 0,oyuncluk desen bir bilemedin iki filmine İyi dersin.Git biraz Cliwe owen izlede bişe kap :D
Bence bu konu zevk meselesi :) Ben Nicolas'ın oyunculuğuna hayranım ama Fırtınalı Hayatlar filmini bende sevmiyorum diğer filmlerinde hakkını vermiş diye düşünüyorum helede Ghost Rider'de bir rol bir insana bukadar yakışırdı yani :D