Amerikadangonder.com'u Kullanan Var Mı ?

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
arkadaşlar bu siteyi kullanan var mı ? nasıldır,güvenilir mi ?

biliyorsunuz türkiyedeki fiyatı 1000 dolar olan bir bilgisayar ile aynı özelliklere sahip bir bilgisayar amerikada 500-600 dolara satılıyor

şimdi diyeceksiniz bunun garantisi var,bakımı var cart curt... valla ben kafaya koydum eğer amerikangonder.com sitesine güvenebilirsem alacak olduğum masaüstü bilgisayarı Newegg.com - Computer Parts, PC Components, Laptop Computers, LED LCD TV, Digital Cameras and more! ' dan alarak amerikangonder.com sitesi ile getirtmeyi düşünüyorum.siz ne dersiniz ?

newegg.com sitesi sadece amerika içine satış yapıyor bu arada.

veya amerikada akrabası olmadığı halde bu yollarla alışveriş yapan olduysa kısaca bizi de aydınlatabilir mi ?

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Konu Tavsiye Ettiğiniz Siteler bölümüne taşınmıştır

LWMP

Doçent
Reaksiyon puanı
3
bunun gumruk u var 150 euroyu gecerse gumrukte kalir ve ordinos mu ne ucreti birde kdv si var

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
arkadaşlar bu siteyi kullanan var mı ? nasıldır,güvenilir mi ?

biliyorsunuz türkiyedeki fiyatı 1000 dolar olan bir bilgisayar ile aynı özelliklere sahip bir bilgisayar amerikada 500-600 dolara satılıyor

şimdi diyeceksiniz bunun garantisi var,bakımı var cart curt... valla ben kafaya koydum eğer amerikangonder.com sitesine güvenebilirsem alacak olduğum masaüstü bilgisayarı Newegg.com - Computer Parts, PC Components, Laptop Computers, LED LCD TV, Digital Cameras and more! ' dan alarak amerikangonder.com sitesi ile getirtmeyi düşünüyorum.siz ne dersiniz ?

newegg.com sitesi sadece amerika içine satış yapıyor bu arada.

veya amerikada akrabası olmadığı halde bu yollarla alışveriş yapan olduysa kısaca bizi de aydınlatabilir mi ?

Türkiye'de gümrük vergisi ile aynı parayı bulur :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
belli bir miktarda eşyayı vergisiz bilmem nesiz içeri sokma sınırlı hakkın var, benim arkadaş şu an amerikada, gitar, amfi, leptop, ipod, ve fotoğraf makinesi aldı. ve bir kuruş vermeden içeri sokabilecek ama aynı üründen heralde 3 tane sokamıyorsun, bu dediğin site bunun bir yolunu bulmuşsa olabilir, onun dışında vergi vererek içeri sokuyorsa zaten aynı fiyata geliyor burdan al daha iyi. dediğim gibi aynı ürünü birden çok içeri sokuyorsa ayrıcada illegal bir durumdur.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
belli bir miktarda eşyayı vergisiz bilmem nesiz içeri sokma sınırlı hakkın var, benim arkadaş şu an amerikada, gitar, amfi, leptop, ipod, ve fotoğraf makinesi aldı. ve bir kuruş vermeden içeri sokabilecek ama aynı üründen heralde 3 tane sokamıyorsun, bu dediğin site bunun bir yolunu bulmuşsa olabilir, onun dışında vergi vererek içeri sokuyorsa zaten aynı fiyata geliyor burdan al daha iyi. dediğim gibi aynı ürünü birden çok içeri sokuyorsa ayrıcada illegal bir durumdur.

Bu sitenin amacı sadece amerika içene satış yapan sitelerden ürün alırken bu yerin adresini veriyorsunuz onlar da size kargo ile gönderiyorlar. Başka bir amacı yok

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Bu sitenin amacı sadece amerika içene satış yapan sitelerden ürün alırken bu yerin adresini veriyorsunuz onlar da size kargo ile gönderiyorlar. Başka bir amacı yok
burdaki 2700 tl lik sony vaio leptopu arkadaş çinden 1400 e aldı o zaman ben bu site aracılığıyla ticarete başlarım, tanesinden 1300 tl kar :D

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
gemi ile falan geliyor diye biliyorum bu durumdada gümrük parası falan alınmıyormuş sanırım yada çok çok düşük oluyormuş.

Aslında gümrük memurunun insiyatifine bağlı. Mesela bir arkdaşım kargo ile cep telefonu getirdi. Normalde Türkiye ye girmemesi lazım ama giriyor. Ama belli limiti aşar ise mutlaka gümrüğe takılıyor.

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
normail bir laptopbu amerikan türkiyeye getirmek için gümrüğe, kargoya toplam 500-600 lira gidiyormuş. amerikandangonder.com dan mail aldım

mperk

Profesör
Reaksiyon puanı
55
normail bir laptopbu amerikan türkiyeye getirmek için gümrüğe, kargoya toplam 500-600 lira gidiyormuş. amerikandangonder.com dan mail aldım

Zaten yurtdışından laptop getirmek ne derece mantıklıdır ki !
Garantisi olmadığındandan hiç bir işe yarayacağını sanmıyorum
Laptop almadan önce markaların teknik servisleri araştırılır benim bildiğim :)
Yani laptop 6ay 7ay sonra en azından bi ısınma problemi olur
Biraz daha ilerde elbet bi parçasına birşey olur yani ne kadar iyi kullanırsan kullan

Reaksiyon puanı
68
bilgisayarın sana yetişene kadar masraf olur aynısını türkiyeden alırsan belki daha karlı çıkarsın:)