Brush Sorunu !

TurX

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Selam...
PS'ye bir sürü brush attım fakat brushların yarısını kullanamıyorum.Çünkü yarısı çıkmıyor.Yani brush sayfasını açtığımda tüm ekranı kaplıyor ama ' İ ' harfine bitiyor.ekranamı sığmıyor
acaba?.

Bu sorunu nasıl ahlledebilirim.

Acil? :(

.....bilmiyorsan sor,biliyorsan cevap yazma. peh :S

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
Dostum mesajini simdi gordum yardimci olmak cok isterim oncelike sana tavsiyem brushlarin hepsini yukleme genelde brushlar sayica az sekilde olmasina ragman hepsi ayni brush in irden fazla ebati eklenmesiyle cok yer kapliyor brushlari sifirla tek tek yukle hosuna gidenlerden kendine set yap. Su anda bilgisayar basinda olmadigim icin sorununla ilgili yardimci olamadim kusuruma bakma. Bu sekil yspman photoshopun load olurken ysvaslamasini engeller.

TurX

Asistan
Reaksiyon puanı
28
eyw dostum...Ama hepsi bir birinden güzel brushlar.Yani arşiv yaptığım burushlar zaten.. ? :) napcaz..hepsinide beğeniyorum .

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
dostum bende şimdi sorun olsun diye binlerce brush ekledim ama hepside gözüküyor oyle tıkanma gibi bir sorunum yok hepsi mevcut sen ekran görüntüsü koyabilirmisin nasıl bir sıkıntı yaşadığını bilelim.

TurX

Asistan
Reaksiyon puanı
28
K harfinde brushlar bitiyor ekranda bu sayfa gözüküyor.

39017599.jpg

Buda arşivim ve daha brushlar var....

54214722.jpg

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
buradaki menüden ulaşmaya çalışsana bir deneme yap

bende bütün brush lar gözüküyor bu şekilde

TurX

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Ama orada seçtiin brushun çeşitleri yer alıyor sadece...Hepsi yok..Hangi brushu seçtiysen onun çeşitleri yer alıyor...

TurX

Asistan
Reaksiyon puanı
28
çözüm istyorumm..:D

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
kardeş oradan liste görünümünü değiştirmeyi denedinmi. orada small list large list gibi seçeneklerde var

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
TurX Photoshopu ne hale getirmişssin :) böyle brush kullanılmazki brush arşivinin hepsini photoshopa yüklemene gerek yok

öncelikle tüm brushları photoshopa yüklemekten vazgeç

Yapacağın olay şu : Photoshoptan tüm brushlarını kaldır ardından alttaki adresten Abrviewer adlı programı indir kur tüm brushlarını bir klasörde topla abrviere adlı programa brushlarını olduğu klasörü tanıt ve tüm brushlarını gör aralarında kullanmak istediğin brush ı seç photoshopa yükle işin bittiğinde kaldır böylelikle hem pratik bir şekilde brush kullanmış olursun hemde photshopu kastırmazsın :)

Kolay gelsin.

Opensource photohop brush viewer - abrViewer

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
saol benimde işime yararıyacak bişey yeni setler oluşturmak için bire bir :)

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Önemli değil dostum böyle küçük programlar Photoshopta çalışma hızını en üst seviyeye çıkarıryor.:)

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
onuda denedim sadece brush görünümlerinin buytunu kçltp büyültüyor önizlemesini

Herşeyi bu kadar küçümseme bu işin doğrusu bu şekilde yapılır senin yaptığın olay photoshopu kasmaktan ileri gidemez neyse sana kolay gelsin kardeşim:thumbup1:

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
Önemli değil dostum böyle küçük programlar Photoshopta çalışma hızını en üst seviyeye çıkarıryor.:)

işte bilmediğimiz Allah bilir neler var iş sadece tasarım yapmak değilki programı kullanırken nasıl verimle şekilde kullanılır onuda öğrenmek gerek.

TurX

Asistan
Reaksiyon puanı
28
TurX Photoshopu ne hale getirmişssin :) böyle brush kullanılmazki brush arşivinin hepsini photoshopa yüklemene gerek yok

öncelikle tüm brushları photoshopa yüklemekten vazgeç

Yapacağın olay şu : Photoshoptan tüm brushlarını kaldır ardından alttaki adresten Abrviewer adlı programı indir kur tüm brushlarını bir klasörde topla abrviere adlı programa brushlarını olduğu klasörü tanıt ve tüm brushlarını gör aralarında kullanmak istediğin brush ı seç photoshopa yükle işin bittiğinde kaldır böylelikle hem pratik bir şekilde brush kullanmış olursun hemde photshopu kastırmazsın :)

Kolay gelsin.

Opensource photohop brush viewer - abrViewer

Eyw kardeş saolasın deniyeceğim..bu arad a photoshopum ne haldeymiş :D gayet hakkını vererek kullanıyorum işte =))))))))))))))))))))))))))))))

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Eyw kardeş saolasın deniyeceğim..bu arad a photoshopum ne haldeymiş :D gayet hakkını vererek kullanıyorum işte =))))))))))))))))))))))))))))))
Turx hala oruçmu tutuyorsun bu programı üstteki mesajında denedim diyorsun bu mesajında ise deneceğim diyorsun bu ne çelişki !

Photoshop sadace brushlardan oluşan birşey değil ben sana işin doğru yöntemini söyledim yaparsın yapmazsın keyfin bilir kardeş!

Yardım ettik suçlu çıktık galiba...

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
vegaturk adam denicek miş işte kızma sende hemen ya :D olur öyle arada :D

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Hem yardım istiyorsun hemde brush isimlerine blur kullanıyorsun. Bencillik iyi birşey değildir :) Sorunun cevabını bilipte sırf bu yüzden söylememek isteyen olabilir..